|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Kardeslerim, gectigimiz hafta GC8 i sattim. Yalniz cok cok pismanim. Giderli bir araba her eve sart. Malesef sikintimi atacak aracim yok ve arayistayim. Accordla ne yapsam olmuyor. Sizlerden onerim ucuz butceli ve sorunsuz giderli arac tavsiye etmeniz.
Aklimda clio rs tarzi bir arac var. Yol tutusu maksimum hale getirip gazlamak icin. Yani yol tutusu olmazsa olmaz benim icin. Butcede en fazla 20-25k Tl __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Turbo işte :D
|
colt czt olabılır, swıft sport olabılır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Genelde atmosferik dusunuyorum. Turbo araba devirlenme hissi ve yirticilikta eksik gibi
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Polo
|
Gc8 den sonra yerini ne doldurur bilemem ama o rakamlara bence VTi alına bilir fakat onun viraj problemi var fakat 206 rc olabilir yada Gti gerçi ben pek pug sevmem ama viraj ve yol tutuşu açısından Vti den iyi ama düzde Vti daha ii bence hayırlısı olsun....
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
abi N/a o fiyata ya vtec olur ya vvt olur sana yırtıcılık olucaksa . iyi devir çeviren saxo, gti dicem onlar sana gitmez herhalde . sen iyi kaçan go kart tarzı araba istiyosun sanırı. gerçi bu duruma vti uymaz sanırm.en ıyısı RS
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bulabılırsenızde 2005 model clıo rs de onerırım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Audi A3 1.8 Turbo
|
audı a3 1.8t dıcektım abı turbo ıstemıyorum demıssın
edit : clıo rs derım atmosferik olarak süper aletler
__________________________________ Mst Mrv
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: BMW X1 / VW POLO GTI
|
.....206 rc.....
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: garaj 106 gti,günlük skoda favorit
|
206 rc derim
__________________________________ Erkay Peugeot Siz Arena'da Galibiyeti Kutlarsiniz, Biz Kadiköy'de ŞAMPİYONLUGU! |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: BMW E46 3.25İ,Civic VTİ
|
Yol tutuş dersen ucuz bütçeli 306 gti var bugün biraz yol yaptık yollarda kalabalıktı arka lastiklerim bitik halde 160-180 cok viraja girdim valla tık demiyordu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
206 RC dıyebılırım 20 li fıyatlara alınabılecek en ıyı donanımda ve gideri saglam araclardan biri
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
colt czt yi beğenmez misin en giderlisinden
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio Cup
|
Clio iyidir
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 11 Golf GTI & 09 Mini JCW & 11 Corsa CDTI
|
Senin ilacin VTI gibi gorunuyor dostum
__________________________________ I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Butceyi 32 33 lere cekin 2004 cooper S alin cok keyflidir yol tutusu eglencelidir
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Gc8 den daha iyi bir beklentim yok yanlis anlasilmasin. Turbo olmazda demiyorum. Ama bircok atmosferik kullandiktan sonra ben subarunun sadece kalkisini ve yol tutusunu begendim. Ama ara hizlanma tepkisi kotuydu. Ben sehir ici ve time triallerde zaman kosabilecegim ve virajda keyif alabilecegim bir arac bakiyorum
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Toyota Corolla T-Sport
Volkswagen Golf VR6 Bmw E36 323TI-325-28 Coupe Peugeot 206RC Hyundai Coupe FX 2.7 V6 Citroen C2 VTS *Ford Fiesta 2.0ST bence en keyiflisi ST'ler olur diye düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72480326/detay __________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI Son Düzenleyen ahmetbaha-drs; 05-02-2012 18:56. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
206 rc dusunebilirsin abi yada farklı olsun dersen t-sportta olabılır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |