|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: fiat
|
Arkadaşlar bu led tvler konusunda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi, evdeki külüstürü atıp yeni bir led tv alayım diyorum, her markanın satıcısı kendi ürününü övüyor, asıl amacım usb den film izlemek, tabi full hd olması ve yeni teknoloji led olması tercihim, samsung cu lg ve phlips bazı formatları desteklemez diyor, philipsci desteklemediği format yok diyor, bu yüzen aşağıdaki 3 ürünü bugün avm'lerde inceledim, kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
Philips 32'' Full Hd Led Televizyon 32PFL5606 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com Lg 32'' Full Hd Led Televizyon 32LV3550 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com Samsung 32D5000 82 LED TV | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor __________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo
|
Arkadaşım ben Sony aldım acık paraya kıdım ama keşke Samsung alsaydım çünkü SAmsung şuan en tüm markalara ekran üreten bir marka yani işi bu toshiba ve samsung bence suan piyasadaki en iiler uzunnnn bir araştırma yapmıştım ama kuzenim kanıma girdi Sony aldırdı memnunum ama Samsung kadar ii değil....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ya bende samsungtan yanayım ama philipste fena değil gibi aklımı çeldi.
__________________________________ farkı yaratan ayrıntılardır... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
bende sony ciyim samsung doğal renkleri vermiyor çok parlak göz aldatıyor teknosa tarzı yerlere gittiğim zaman baya vakit harcarım oralarda bakarım kıyaslarım görüntü olarak sony daha detaylı görüntü veriyor desteklediği formatlar çok önemli değil benim için zaten bi oynatıcı alıcan yada pc den hdmi görüntü aktarıcan ben bu şekilde yaklaşıyorum
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Evet haklsınız ama samsung ve toshiba piyasada daha iddalı bence görüntü geçişleri çok güzel en son babam aldı eve vestel almış biraz yerli malı yiğidin malı der babam
çok memnun bende beğendim şahsen hemde fiyatıda çok güzel araştır derim....
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
birde 82 çok ufak zamanla alışıyorsun ekrana 55 gibi gelir 102 falan bak
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
bu tvlerden kullanan yokmu hiç?
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Biz bilgisayarcıyız ve televizyon satışlarımızda var sana tarafsız olarak en iyileri sırayla sayıyım en iyi Sony 2.Toshiba 3.Samsungdur LG'lerde iyidir ama ucuzdur ama ben senin yerinde olsam Toshiba alırdım arkama bakmazdım çünkü hem kaliteli hemde sonye göre daha ucuz
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
toshibaya hiç bakmadım, önerebileceğin modeli varmı aradığım özelliklerde olan?
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
philips ambilight dun bı tanırım programında gosterıyodu cok begendım bende vestel almıstım pısman deılım ama 3d ozellıgıyle harıka bı televızyondu arkadasındakı ekrandan yansıyan ısıklarla sankı cok buyuk bı ekranda izliyomuş hissi veriyoo
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Sorarım babama önerebilecegi hangi model olur diye ona göre özelden mesaj atarım sana
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
LG LV 4500 kullanıyorum çok memnunum ancak tv yi nasıl kullanacağınız çok önemli
mesela ben normal uydu alıcısıyla kullanıyorum eski tv den hiç farkı yok...hd yayın yapan (dsamart vb) bi alıcı almanız lazım ki bu tv lerin keyfini süresiniz...yoksa bence şekilden başka bi işe yaramaz ![]() torrent ten film indirip usb ye atıyorum altyazıyı da indirip usb ye atıyorum...tv ye soktuğum an altyazı yüklenmiş bi şekilde filmimi izliyorum tv m de en çok sevdiğim özellik bu....bakalım dsmart kampanya yapmış ona geçicem hd yayın şart lg alıcak olursan da muhakkak lg türkiye garantili olmasına dikkat et kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: fd6 i-vtec
|
sony bir numara diye biliyorum.sony öneririm ama fiyatları biraz yüksek..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:02 ::::

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
çok memnun bende beğendim şahsen hemde fiyatıda çok güzel araştır derim....