Esnafmış...
Anıl en azından tecrübe etmiş olmuşun :) Mekanik iyidir :D
Printable View
Esnafmış...
Anıl en azından tecrübe etmiş olmuşun :) Mekanik iyidir :D
vallahi bravo, bu arada kafamdaki air ride hayalim için ön yargı değilde, en azından ürünü alırken v.s. aklımda bulunacak ufak bir dikkat noktası oldu bu konu, cok teşekkürler
helal olsun
az buz bir para değil iade edilen
herkes bu duyarlılığı göstermez
sadece air ride olarak bakmayın bu olaya normal yay amortisör kitlerinde,coil'lerde de bu durumlar mevcut.
Gercı sankı herkes gıdıpte yay alır gibi airride sistemi alcak gıbı konustum ama neyse :D mıllet sırada beklıyodu :D :hehe:
o konuda en sanslınız benım sanırım :) orjınalden hydroaktıf suspansıyon var 90 km ı gecınce otomatık yere cokuyo vırajlarda arabayı dengelıyo ıstedıgım zaman yere sıfır ıstedıgım zaman yerden 50 cm havada yada orta konumda kullanıyorum mukemmel bı sıstem
belkı bu arabanın bı hurdası bulunursa butn suspansıyon sıstemı baska bı arabaya takılabılır arastırmak lazım o zaman sorunsuz kullanırsın
helal Anıl bu kadar yazıyı herkes üşenmeden yazmaz:) esnaf var esnaf var diyoruz tebrikler..
ustaya helal olsun
abi sanada geçmiş olsun en azından hevesini almışsındır...
nazar değdi nazar geçmiş olsun
gerçekten esnaflık dedıgın budurr teşekkürlerimi iletiyorum malzemının arkasında durdugu ıcın .. bu sisteminde bu markanında defolu cıkması bıraz aklımı karıstırdı ..
Herkes yazmış ama bende yazmadan edemedim helal olsun esnaf arkadaşa
böyle bir sistemin fiyatı nedir ?
Valla oha oldum şirketin esnaflığı karşısında. Zaten iş yerlerinin fotoğrafları ve yaptıkları araçlar ile gözümde çok iyi bir yerleri vardı şimdi 1 kez daha Türkiye'de görülen ender esnaflıklardan birisini yapmış.
Helal olsun.
rakam cok yuksek iade için falan helal olsun gercekten
yakışanı yapmış helal olsun
sizin çocuklar seni aralarına almaz artık kardeşim. :D sen air ridesizda güzelsin boşver.
helal walla esnaflık super tebrık edıyorum sanada gecmıs olsun anıl kısmetın yok :D
Valla söküldüğüne üzüldüm ya :( Esnaf arkadaşı bende tebrik etmek istiyorum. Helal olsun.