araba kullanırken sürcem yani yeri gelcek 10 dakikalık olcak yeri gelcek kısmetse uzun yolda olcak :)
Printable View
araba kullanırken sürcem yani yeri gelcek 10 dakikalık olcak yeri gelcek kısmetse uzun yolda olcak :)
Hmm o zaman sen bilirsin uzun süre kullanırım diyosan orjinal al. Beğendiğin damla modelinin acayip sahtesi var aman tanıdığın bir gözlükçüden al. Bi de siyah camlı en güzeli, hani senin tipini bilmiyorum yakışır mı yorum yapamam ama kahverengi camlı ve aynalı modeller çok p.ç işi duruyor ya hani serserilerde görüyoruz hep onları alınma da :D
:D ya avm deki gözlükçüden ya da optikçilerden alcam alırken serfitika falan isticem emin olmak için , siyah cam da herkeste var gibi geliyor ayna modelini denicem yakışırsa onu alcam bakalm :p
tamamdır hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden ;)
teşekkür ederim zamanında çakma almıştm damla çekindim dışarda giymeye hiiç takmamıştm şimdi araba kullanırken lazım oluyor diye alıcam :O
Bak ben sana ne dedim kardeşim anlamıyormusun sen yahu... 100 lira bütçen var o parayı ikiye böl 50-50 iki tane kıza yedir illa ki birinden biri seni mutlu eder anlatabiliyormuyum ;) Gözlük falan takma hem bakışlar önemlidir ;)
Yahu gozluk yaz aylarinda tamamen ihtiyac ne seklinden bahsediyorsun. Kaldi ki herseyin cakmasi belki kabul edilebilir ama gunes gozlugu asla. Saglik bu saglik vucudunun en onemli organinin sagligi.
Sağlığından olmak istiyorsan çakma gözlük çakma ayakkabı vs. alabilirsin...
tarzı senin zevkine kalmış ama kesinlikle emitasyon mal alma, orjinali aldıktan sonra emitasyonu taktığında farkı anlarsın
istanbulun neresindensin yakın arkadaşım gözlükçü 8 9 dükkanları var herhangibi birisine yönlendirebilirim :)
Sahte gözlük camı gözünüze kalıcı zarar verir,cahilliği bırakalım artık.ikincisi Raybanlarin orjınalini 100tl ye bulamazsınız cakma olacaklarına garanti veririm.Taksitli vs alın gidipn orjınalini alın takım gözlük ömürlük aksesuardır erkeğin.Yazın şekil için değil kışın bile karda takmak lazım.Ayrıca guess armani gibi moda markalarını değil rayban gibi gözlük markalarını secmenizi tavsiye ederim.
ornijal Rayban var bende,400 küsür'e almıştım. garantisi hala devam ediyo istersen son fiyat 200 e satarım :D:D resimdeki gibi damla modelli ;)