Teşekkür ederim orjinal alıcam o kesin Allah ın izniyle bakalım hangi modelde karar kılıcam
bu arada bağcılar da oturuyorum çevre semtlerden alıcam büyük ihtimal burda pek yok :)
Printable View
Teşekkür ederim orjinal alıcam o kesin Allah ın izniyle bakalım hangi modelde karar kılıcam
bu arada bağcılar da oturuyorum çevre semtlerden alıcam büyük ihtimal burda pek yok :)
Saati de saatçiden ;)
Düşük fiyatlı carreralara falan bakabilirsin, 100lira ile pek birşey bulunabileceğini zannetmiyorum, önceki yorumlarda yazılanları tekrar edeyim, çakma asla alma :)
Porsche Design gözlük almıştım geçen sene, kısa süre kullandım, sonra kaybettim o gözlüğü, bende gözlük arayışı içerisindeyim :)
Gençlik dönemimde 2-3 defa çakma gözlük almıştım. Kısa vadede çıkıyor ortaya ne kadar kalitesiz oldukları..
Şuan bir raybanım bir de oakley'im var. Oakley'i 3-4 sene önce 360 TL'ye, Rayban'ı geçen sene 330 TL'ye almıştım. 2'sinden de son derece memnunum.
gözlüğe verdiğin paraya kesinlikle acıma. bütçene göre en kalitelisini almaya çalış. aksesuardan ziyade ihtiyaç olduğuna inanıyorum.
bende eskiden sadece aksesuar olarak düşünürdüm ama güneşli bir günden sonra kesinlikle ihtiyaç yönünün daha ağır bastığını anladım
100 lıra butcen var ıse ray-ban kesınlıkle alamazsın eger orjınal dıyıp o fıyata wermeye kalkarlarsa sertıfıka su bu da werse kesınlıkle ınanma o fıyata orjınal ray-ban yok..
ama ayırdıgın butce ıle alternatıf olarak osse,exess yada hawk tercıh edebılırsın. model olarak ray-ban ın modellerını calısıyolar we cam kalıtesıne guwenebılırsın
gözlüğün orjinal olduğunu nasıl anlıyoruz bende rayban damla modeli var çok eski bir model gözlükte eski hostes bir tanıdık vermişti orjinal dedi verirken ama emin olmak istiyorum nasıl anlarız ?
rayban in cercevesiz damla modelini kullaniyorum, ikisinde de son derece memnunum. yuzunuze gore boyutlari var. benim yuzum kucuk oldugu icin en kucuk modelini kullaniyorum. ne yapin edin orjinal alin, göz sagliginizi riske atmayin derim...
kahve cercevesiz
http://i.imgur.com/ovznh.jpg
siyah cercevesiz
http://i.imgur.com/oLNjl.jpg
fotografları temsili koydum...
reklam gibi olacak ama atasun optikten numaralı gözlüğümü alırken incelemiştim ve güzel modeller vardı. fiyat aralıklarına göre incelemeni tavsiye ederim.
yaz kis gunes gozlugu kullanirim. her daim en az bir tane cebimde olur. Ray-Ban'dan baska gozluk kullanmadim diyebilirim bugune kadar. su anda aktif olarak hala kullandigim 3 ayri model ve cama sahip Ray-Ban gozlugum var. Kesinlikle orjinal almalisin. Bunun saga sola gosteris degil bir ihtiyac ve sagliksal bir gereklilik oldugunun farkina varmalisin oncelikle. sonra ozellikle istanbulda bu isin cakmasi cok oldugundan kaliteli bir yerden alman senin hayrina olur. gerekirse taksit vs. ile rakami arttirabilirsin ama 100 lira bu is icin gercekten seni cakmaya kurban edebilecek bir rakam.
Rayban outlet lerde bile en ucuz $90 . Tr de 100tl kesinlikle cakmadir. . Kiyafetime gore dolce gabbana, ralph lauren ve armani kullaniyorum. Fiyatlari biraz pahali ama kalite vs isteniyorsa kesinlikle degiyor.
alacağın gözlük illa Ray-ban olmak zorundamı bence isime para verme
Persol al huzura er :) ama o paraya olmaz malesef.
Marines marka gözlüklere bakabilirsin fiyatları gayet uygun ykm'de bulabilirsin ben kullanıyorum gayet memnunum
aynı modelin jack jones olanı var daha ucuz. şimdi kampanyada bile olabilir.
bugün forum istanbul da bir optiğe baktk
tommy h. ile ray ban ın modeliği beğendim ikiside 550 civarıydı
karar verdim orjinal alcam biraz para geçince :D
tommy çok hoşuma gitmişti ama ordaki bayan bu polarize değil demişti
ama hepsiburada dan buldum polarize diye yazıyor
ve fiyat yarı yarıya
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A Erkek Güneş Gözlüğü
model bu sizce bu polarize mi ve hepsiburadanın ürünü kesin orjinaldir dimi ?
biraz uzun oldu ama :)
500lira seviyesine çıkacaksan kesinlikle Porsche Design öneririm. Geçen sene almıştım, canım sağolsun kaybettim güzelim gözlüğü :)
Porsche Design
Ray Ban
Prada-Armani vs. moda markaları..
Sıralamanı bu şekilde yapmanı öneririm, bildiğim kadarıyla ray-ban ın cam kalitesi, bahsi geçen moda markalarından bi kademe yukarıda. Gözlükçülerin ( birkaç yer aynı şeyi söyledi ) söylediğine göre de Porsche Design seviye olarak bunların yukarısında kalıyor. Zaten 800-1300 civarı etiketleri var :) Ama indirimdi pazarlıktı derken 400-550 civarına bulunabiliyor ;)
Umarım az da olsa birşeyler şekillenmiştir :)
Prada düşünmezmisin ben 2 sene önce 660 liraya aldım çok güzel ve ciddi anlamda dışarda kullanınca çakma ile arasındaki ezici fark açığa çıkıyor.Gözlükte ayakkabıda çakmaya kaçma.Tişörtün dandik olsun gözlüğün düzgün olsun.
hepsiburada çakma ürün satmaz iyi denetlenen bi firma.
Pradalar şu an 350-550 lira arasında güzel modelleri bulunabiliyor, tasarım olarak da güzel modelleri var :)
Ek olarak , ucuz yollu olarak Carrera ya da bakmanı öneririm, bu markanında ciddi anlamda güzel tasarıma sahip gözlükleri var ;)
teşekkr ederim ama bu Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A modeli acayip aklıma girdi
aynı ürün gözlükçüde 600 ken burda 325
ve gözlükçü polarize değil dedi ama sitede polarize diye yazıyor
siz ne diyorsunuz bu duruma ? :)
Hepsiburada dan orjinal olmayan urun eline ulasanlar mevcut . Ona gore dikkatli olmakta fayda var ...
A+ diye bi avm var ataköy tarafında belki bilirsin, arkadaşın 400lira civarına aldığı gözlüğe 650 lira fiyat çekmişlerdi.. Yani avm lerdeki optiklerde söylenilen fiyatlar aklını çelmesin, önceki mesajlarda da yazdığı gibi kar marjı baya yüksek, çakabildiğine çakıyo gibi..
Eminönünde de bolca bulabilirsin gözlük, orayı da bi kurcala istersen, doğubank tarafı :)
hmm sağolun bende ondan korkuyorum ürün sıkıntılı gelir diye
bir de bu gözlüğü bazı siteler de 180 e buldum
sizce en iyisi gözlükçü den almak mı ?
bu arada o meşhur aklıma giren gözlükbu :D
http://image.milleroptik.com/product...pg&w=600&h=266
haklısınız avm lerde biraz yüksek fiyatlar
ama şimdi nerden alınır diye kararsız kaldım doğubank tarafında orjinal olyur mu acaba ?
kardeşim boşver netten gözlük almayı
git gözlükçüden al deneyerek
hiç bişey resimde görüldüğü gibi olmuo çok arkadaşım var alıp beğenmeyen
koymuşlar brad pitt'i on numara bi gözlükle beraber
bizim arkadaşlarda kendini brad pitt zannediyo yaa aynsı gibi olcak
....................
:D :D :D
ben amerikadan Armani Exchange almıştım ondan öncede Türkiye'den 750 TL ye prada almıştım pradayı halen kullanıyorum Armaniyi daha yeni sattım. Tavsiyem herzaman polarize ve kaliteli gözlük alman yönünde olur herkesin dediği gibi
doğubanka git, piyasa fiyatının 3te 2si yada yarı fiyatına gözlükler mevcut ve kesinlikle hepsi orjinal :)
New Tommy Hilfiger Sunglasses TH 1005 TH1005 UOH White (827886867813) | eBay
tr de bayilma dunya para. Ebay de yari yariya fiyatlar. Gumruk derdin olmadan alirsin .
Ben bugün Ray Ban wayfarer aldım numaralı çerçevere üserine cam yapılacak yine numaralı olarak 400 tl ye geldi
Bende geçen hafta içi aldım hepsiburadadan baya indirim vardı gözlüklerde bilmiyorum ama sahte olmaz kanımca. 2 gözlük aldım ikiside gayet iyi parasına göre.
aman Allah'ım dönen rakamlara bak. Hani öğrenciydik lan noldu? :D
Geçen yaz almıştım markası Gianfranco Ferre.. bu yaz guccinin bi modelini beğendiğim için satıyorum, beğenirseniz pm atabilirsiniz.. kutusu ve garanti belgesi duruyor
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8886/41499421.jpg[/IMG]
teşekkür ederim cevaplarınız için model olarak kesin tommy de karar kıldım
internetten vazgeçtim ebay olabilir ama tavsiye ediyorsanız
araba sürerken de kullanılır mı acaba bu gözlük
gözlükçüde ki bayan polarize değil diyor ama hepsiburada sitesinde polarize yazıyor kafam karıştı :)
bu arada öğrenciyim lise sondayım sta yapıyorum para kazanıyorum ordan :D
http://i.ebayimg.com/t/New-Tommy-Hil...8hw~~60_57.JPG
model bu kesinlikle buna karar verdim denedim çok beğendim
Satılıklarda ilanım var RayBan 4125. Çok temiz kutusu sertifikası herşeyi durmakta.
bende istediğin modelin sarı olanı var arkadaş resminide koymuş zaten 2. 3. postta aynısından olması lazım. Üstünde ufak tefek çizikleri var ama yıllardır kullanmıyorum. İstersen 80 TL ye veririm işin görülsün.
teşekkür ederim sağolun ama sıfır alsam daha içime sinecek gibi :)
bu arada o model de kesin karar kıldım %99 diyebilirim :)
acaba o gözlük polarize camlı mı kafama o takıldı
7 yazdır amcamın gözlükçü dükkanında çalışırım ve bu konuda birazda olsa tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum.
Güneş gözlüğü asla ucuzuna kaçınılcak veya sadece aksesuar olarak görülcek bir eşya değildir diye düşünürüm. Kısaca çok fazla para vermeden iyi bir gözlük sahibi olayım derseniz önerim EXESS marka İtalyan malı güneş gözlüğüdür. İtalyanlar bu işte en öndedir. Polorize olmasına dikkat ediniz hatta polorize olmayanını almamanızı öneririm. He kaliteli bi gözlük derseniz PERSOL'ü tek geçerim. Gözlükçüde satılan her mal iyi değildir piyasada her sektörde olduğu gibi gözlük sektörünede çinliler el atmıştır. Biraz uzun oldu ama yanlışımız varsa affola
teşekkür ederimm dediiniz gibi göz konusunda ucuza kaçmamak lazım bu gözlükte karar kıldım
http://i.ebayimg.com/t/New-Tommy-Hil...8hw~~60_57.JPG
Tommy Hilfiger TH-1005/S-UOH9A
sizce bu polarize camlımı