htc sensatıon veren yokkı girek aylık odeyek :(
Printable View
htc sensatıon veren yokkı girek aylık odeyek :(
valla kazığın alasını ben yedim vodafone dan aylık 10 lira x3-02 aldım yeni geçiş yaptığım için 12ay*19tl karttan cektiler bunu 19 lira olarak fatura artı onliralık telefon bedelinden düşüleceği söylenildi hala düşülmedi 7 ay oldu 240 liralık tel bana şuan 380 liraya mal oldu düzeltmezlerse 696 liraya mal olacak ve devlete kestikleri fatura tutarı 240 tl
aynennnnn beklemeye devam. valla şikayet var ada yazdım. İnsan kandırmak, bekletmek nedemek görsünler.
Ayni kazigi hem vodafone dan hem de turkcellden yiyen cok kisi var.Tabi turkcell daha cok telefon getirdi.Vodafone ve avea isin altindan kalkamadi.Forumlarda yuzlerce konu var ozellikle vodafonenun rezillikleri hakkinda.
Bu durumun ozeti sudur.Imzayi attigin anda telefonu teslim aldim diyorsun.Dolayisiyla dagiticinin kucagina oturmus oluyorsun.Telefonu almadan imzayi atmayin kesinlikle.Bunun parayi almadan satisi vermekten hic bir farki yok.
Ya biz telefonu alacakken piyasası 2500tl di, şimdi 1500tl oldu :D
Bütün hatları kullandım hepsi aynı b.. hiçbirinin birinden farkı yok. Tamamen müşteriye nasıl dürterim felsefeleri. Avea da dk larını ve internet kullanımını göremiyosun soruyosun söylemiyolar 48 saat öncesini söylüyolar ne demek yani anlık söylesen nolurki... Vadofone dan hattımı taşıdım bayiye söyledim borcum varmı yok dedi 1 sene geçti 40 küsür lira olmuş bilmem kaç lira bide avukata vereceklerini söylüyolar ya numaram aynı bi msj atsanızya ödenmemiş borcunuz var diye ödemezsek verin avukata. O zaman bize ulaşmayan vodafone şimdi kampanya msjları atıyo hattını taşıyın bilmem şöyle bilmem böyle hepsi aynı al birini vur ötekine..
Turkcell'in kurumsal kanadında;sözleşme imzalandıktan sonra hatta kampanya verilecek cihazın imeisi ile giriliyor,dolayısıyla cihaz teslim alınmadan faturalandırma süreci başlamıyor.Cihaz tesliminde ise teslim formu imzalanıyor.
Tago,bahsettiğin avea kurumsal bayiinde çalışan arkadaşlarım var fakat bu sorununa çözüm getiremez malesef çünkü ellerinde yoksa yapacak birşey yok gibi geliyor,bireysel avea kullanan bir arkadaşımda geçenlerde 5 tane avea bayiine iphone4s için haber bıraktığını hiçbirinde olmadığını söylemişti,sıkıntı genel sanırım.Bizim stoklarda var tabiri caizse peynir ekmek gibi verdiğimiz(biz satmıyoruz müşterimiz alıyor öyle diyim) ürün.Üzüldüm açıkcası ama beklenen süre hayli fazlaymış...:icon13:
bu arada 4s lerde çok sorun yaşayan varmı yani 100tane satıyorsanız 50 tanesi geri geliyormu ?
) en iyisi akbil ...al gülüm ver gülüm ..heryerde çekio:D detsiz başa dert sözleşmeler ..uzak durmak lazım:)
sıze bır cozum yolu sunuyım daha etkılı sıkayetım comdan esım vodafone personelı ve sızın durumu soledım dırek btk nın sayfasından sıkayet etmenız ve dılekceyle basvurmanızı soyledı btk dan ceza almamak ıcın sıkayetlerı dırek cozume ulastırmaya calısıyorlarmıs avea yıda arayıp sızı btk ya sıkayet edıyorum dıye solersenız daha ıyı olur buda ınt adresı gecmıs olsun
https://tuketici.btk.gov.tr/
Sagol dostum, yengwme tesekkurler. Direkt yarin sikayette bulunuyorum
Avea bana dunyayi aramam icin sinirsiz hat verse 5 tanede 4s verse yine kullanmam. Benimde canimi cok yaktilar. Avea almayin
Bende bugün kurtlar vadisini izlerken reklamlarda gördüm 1.000 sms + 1.000 dk her yöne + 2 GB net 44 TL + 5 tl farklı cihaz veriyorlar almayı düşündümde taahhüt işine güvenemedim :S
Valla BTK başvurusunu yaptık ve yaptığımızı belirtmek için aradıkta. Hala öncelikli müşteri yapıcaz stoğa girer girmes size göndercez diolar.
btk ya sıkayetınız ılketıldıgı anda oncelık sıze gecıyor arkadaslar vodafone olsun avea olsun turkcell olsun musterı memnunıyetı konusunda sıkayet ettıgınız surece gerı donus yapıyorlar ozellıkle fatura ıtıırazlarında cekınmeden sıkayet edın ınsallah kısa surede hal olur
TURKCELL - HTC Sensation XL
xl ı bilem var :D
Cihaz teslimlerinde bu tur sikintilar oldukca fazla yasaniyor.Firmalar sozlerini zamaninda yerine getirmiyor ne yazikki...Umarim kisa zamanda hakkinizi elde edersiniz.