Yagiz onerini dikkate alicam note u birde ayna karsisinda deneyecegim. Yalniz devamli mutfakta oldugum icin telefon ozelligini pek kullanamiyorum bu aletlerin. Kullanmak zorunda kaldigimda da cok komik durmasini istemem.
Printable View
4s in herşeyi 4 ten üstün gps veya deiğer herşey hızlı çalışıyor ve pili de HaTiCe gibi hemen bitmiyor. Desire HD ye 3 ay katlanabildim sattım 4 aldım onuda sattım 4s aldım ne diyim
bende 4s öneririm çok memnunum sende memnun kalırsın pişman olmassın :)
eğer yazan yaşın doğruysa benden epeyce büyüksün
daha ağır yazardım fakat yaşına saygım var..
şu yorumuna bakıp telefon alsa insanlar inanki vebale girersin
böyle bişey olabilir mi abi böyle yorum yaparsak bizim dh'deki marka fanatiği dallamalardan ne farkımız kalır??
Bb bold 9900 miss ...
Note un şarjını sordum s2 ile aynıymış 1-1,5 gün gidiyormuş
yurtdışı kayıtlı beyaz olarak 2,000 tl
ne demek canım sorun değil her zaman bekleriz :)
Galaxy note unm sarj verileri cok yuksek
3g kapali iken 26 saat konusma 950 saat bekleme
3g aciklen 14 saat konusma 400 kusur saat beklemesi vardi
Blackberry bitti. Andriod vs. İphone, hangisi hosuna giderse.
Cok tesekkur ederim yorumlar icin gercekten cok yardimci oldunuz. Samsung birinci tercih.
Htc sensation xl i elinize alıp incelemeden karar vermeyin derim.
valla ben sensation xl kullanıyorum.
iphone,galaxy s2,xperia kullananlar bile ohaa bu müthiş bi telefon diyolar tabi ellerine alınca ama çok büyük diyolar ahuahha :D:D
ben Galaxy S2 kullanıyorum oldukça memnunum gerek görüntü gerek hız bakımından oldukça hafif ve ince şarj olayına gelinde extra büyük pilleri satılıyor bitek arka kapağını değiştiriyorsun ve çok daha uzun süre gidiyor.
düşünmeden s2 yi tavsiye ederim..deli bir makina..:)dowload hızım 7mb..heryerde değil tabi ki ama yakalarsa affetmiyor..:)