User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: Yeni BMW F30

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmw ve turbo olması daha ironik..
    dünya şartları ve avrupa konseylerinin emisyon baskısı ne yazıkki bunu yaptırtmıştır ki bu baskılar olmasa bile rakip baskıları dolayısıyla er ya da geç bmw gibi markalar turboya geçecekti. asıl olay şimdi başlıyor bmw bmwliğini konuşturup gerek motor ömrü gerek turbo gecikmesi gibi durumlarla baş ederse keyifle binilir bu dert edilmez bence.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

derece43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşmışlar araba olayını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her iki paketin de direksiyonu harika tek kelimeyle.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Net fiyati buldum, 320d Sedan, 22.900 EURO'dan giris yapiyor. Uzerinde OTV + KDV biniyor. Otomatik vites, dijital klima, park-yagmur sensoru vb. ile 53bin euro oluyor.

Buna ek sunroof, bixenon vs. bi kac oyuncakla 63bin euro olabiliyor. M paketsiz.

Buraya 22900'den giren aracin Almanya fiyati 31700 euro'ymus bu arada
    Şaka gibi bir oran Almanya fiyatına göre net olarak %38 indirimli bir vergiden arındırılmış net fiyat. Gerçekten şaka gibi, ben indirimi bu kadar beklemiyordum. Umarım Türkiye pakedi adı altında bomboş araba göndermezler çünkü %38 indirim çok ciddi. Zaten sanıyorum eski ötv ile yeni ötv arasındaki puana neredeyse denk geliyor gibi. Gerçi Bmw de uzun süredir hemen hemen herşey opsiyonel hale gelmişti ama bir araçta olmazsa olmazlar baz donanımında bulunan ekipmanlarda umarım kalır.

Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bu yol da mantıklı, sürümden kazanmak. Gerçi BMW'nin, TR pazarında sıkıntısı yok. Adamlar çatır çatır satıyor. Eskiden Green market daha çok giriyordu. Şimdi daha denetimli sanırım Green işi. Onun için BMW rahat. Zaten daha önce mesajımda dediğim gibi, biraz daha pahalı olsa adam direk 5 serisi alır biner. Bir de yeni 1 serisindeki 1,6 Turbo motorlu 3 seri de olursa satışlar patlama olur...
    Grey Market özellikle Bmw , Mercedes çok fazla giriyordu haklısınız , hatta euro garantileri oldugundan grey market olarak giren araçlar burada bakımlarınıda yetkililerden yaptırabiliyordu ve araç garantiyede giriyordu ancak grey market ile uğraşanlar özellikle araç kasası aynı olsada motor yada üzerindeki donanımı farklı göstererek vergiden kaçırıp daha ucuza malettikleri arabalardan korkunç paralar kazanıyorlardı sınıfından dolayı. Bunun önüne geçilmeye çalışılıyor ve çok sıkıntılı bir süreç doğdu. 2011'de İzmir'de bu şekilde alınan bir sürü araç var , ve bildiğiniz son kullanıcı bundan mağdur oluyor. Baştaki yapılan yanlış yüzünden aracından olanlar var. En son davalıklardı bilmiyorum şu anda ne durumda. İstanbul'dada vardır hatta çok daha fazlası vardır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)