an itibariyle sogutlucesme tren istasyonun da 19.24 bostancı yonune gıdecek trenı beklemekteyım varmı kımse etrafta :)
Printable View
an itibariyle sogutlucesme tren istasyonun da 19.24 bostancı yonune gıdecek trenı beklemekteyım varmı kımse etrafta :)
Gittik geldik güzel bi gece oldu her ne kadar çabuk elensek de :D Bile bile lades, maksat muhabbetti tabi :)
Gelen herkese teşekkürler :)
gelen herkese tskler ilk mactan elendik ama olsun en azından rakip disliydi :)
ilk maçtan elenenler +1 :D
bu arada bir sonraki sefere de 2011 yapalım ak koyun kara koyun cıksın ortaya :))
dodoo sen kucukyalıda nerdesin? istasyonun sahil tarafı mı yoksa minubus cad. tarafı mı??
anadolu yakası şampiyonu belli oldu şimdi sıra avrupa da belli olsunda karşılaştıralım hadi :D gerçi sonuç belli ya genede oynasınlar +7 :D
Volkan Eker 1. oldu yanılmıyorsam :)
Tebrik ederim.. :)
O kedinin oyuncak-biblo olmadığını sananın tek ben olmadığını duyunca içime su serpildi. :)))
güzel geceydi en azından şampiyona elendim :D
abi tek macla 1. belli olmaz 3 mac yapılması lazım 2 sini alan bir ust tura cıkar seklınde.
ben yenildim mesela ama 1-0 yenildim cook gol kactı sanslı olan kazandı :) ama volkan harbi iyi oynuyor du tebrik ederim.
valla tek maç usulü bencede olmadı :) ilk maçtan yenilen arkadaşlar illaki zevk almışlardı ortam güzeldi ama gene o kadar yol yapıp gelen şöyle 3-4 maç bişeler oynamalıydı diye düşünüyorum 3 tane 4 erli grup kurabilirdik felan direk elemeli çok adil olmadı :)
Ama hepinizi ayağına sağlık güzel gündü :)
tek maç a bende sıcak bakmadım aama yapcak bişey yok yine organize edin geliriz yine sıkıntı yok hatta 2 ye 2 maçlarda uyar volkanla ben iyi oynarız o şekildede güvenen varsa oynarız :D
Bi dahaki sefere 3 er maç yapalım da tadı çıksın :) Herkese teşekkürler, çok keyifliydi :)
gelen herkese teşekkürler güzel geceydi tekrarı olmalı bence
Volkana tebrikler , dediğiniz gibi bir daha yaparız.2 şer maç en mantıklısı.
Mustafa abi avrupa yakası organizasyonuda sanamı ait?
bu arada turnuva sonucu şu şekilde
1. volkan eker
2. melih kazanç
3. eray yümsel
4.safa taş
Ah o boş kaleyi kaçırmasaydım Melih abinin yerine adımı yazdırmam an meselesiydi :)
Mustafa abi Vol.2 yi bekliyoruz en yakın zamanda :D
arkadaşlar yeni konu acmim dedim bosu bosuna ps3 pes 12 de guncelleme nasıl yapıyoruz?
Arkadaşlar tüm fotoğraflar bu linkte, buradan ulaşabilirsiniz..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...lu-yakasi.html