User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Toyota Coralla 1.4 Dizel Hakkında Bilgi

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Toyota Coralla 1.4 Dizel Hakkında Bilgi

Merhaba arkadaşlar, forumda biraz araştırdım ama pek bi bilgi bulamadım :S

Yarın Kayışdağ da Bi toyota bakmaya gidicez, dedeye bakmk için, genel olarak uzun yolda kullanılcak, onun dşnda şehir içi çok kullanılmaz. aile aracı olcak kısacası, memlekte gidiş gelişte filan bayburtun yokuş yollarında vs.

Sizlere sorum, 1.4 Dizel Sedan sizce nasıl? kullanıcılar olarak yakıt tüketimi, performans, yol tutuş ve güvenilirlik açısından nasıldır ve birde vergi muhabbeti....

Sanırım 2007 veya 2009 model bulmşlar, modelini tam öğrenemedim fakat 34.000 tl ye bırakıcakmş satan kişi, Kilometresi heenüz 88.000 de... onun dşnda kendimde çok araştırdım, temiz boyasız az kullanlmş bi toyota bulamadık. Bütçemiz 28.000 tl ye kadardı fakat biraz sınırı zorladık ve 34.000 tl ye kadar çıkıldı.

Sizce alınır mı ? veya 30 - 35 bin civarı başka nasıl bir dizel araç alınabilir

şimdiden teşekkür ederim yardımcı olcak herkese
    Emre Kalkan

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ablamda şirket arabası var corolla 1.4 dizel,f1şanz...araç genel olarak çok iyi,yakıt çok uygun ancak şanz. ilgili memnuniyetsizlikleri var.onun dışında güzel alınabilir,ekonomik bir araç.

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corolla HB 2007 de bitti ve Auris oldu.Corolla HB yurt dışından geliyordu fakat Auris burda yapılıyor.Aurisin dengi olan Corolla yani 2007 üzeri sedan olanlar yurt dışından geliyor olarak biliyorum.Hangi kasadan alıcaksınız? Hangi paket? vs.
    HB Corolla için esp yok ama boşken virajda zorlarsanız kafadan kayma yapar arkada 2 kişi olursa kendince iyi yol tutar.Yakıtı ekonomik olarak hiç kullanmadım net bişey diyemem.50tL ye 200 üzeri yapar heralde kullanıma bağlı.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ablamda şirket arabası var corolla 1.4 dizel,f1şanz...araç genel olarak çok iyi,yakıt çok uygun ancak şanz. ilgili memnuniyetsizlikleri var.onun dışında güzel alınabilir,ekonomik bir araç.
    1.4 motor konusunda endişem var aslında, ama 1.6 nında dizeli yok..

Onun dşında ilanlarda gördüğüm, hiç bir toyota kullanıcısı az kilometre yapmamış 250.000 - 350.000 km arası yapanlarda var. motoru sağlam olan araçlardan sanırım. bizde aldık mı sorunsuz uzun yıllar kullanmak istiyoruz. skıntı yaşatmasın sürekli. 1.4 yinede yeterli olursa eğer, uzun yolda yol tutuşu olsun, virajlardaki tutumu, hızlanması ve frenleme sistemi hakkında pek bi bilgim yok. sadece kulaktan duymayla toyotanın iyi bir araç olduğunu biliyoruz. yinede yorumunuz için teşekkürler. iyi baktırıp almak lazım...

bugün temiz araç bulmak çok zor zaten
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corolla HB 2007 de bitti ve Auris oldu.Corolla HB yurt dışından geliyordu fakat Auris burda yapılıyor.Aurisin dengi olan Corolla yani 2007 üzeri sedan olanlar yurt dışından geliyor olarak biliyorum.Hangi kasadan alıcaksınız? Hangi paket? vs.
    HB Corolla için esp yok ama boşken virajda zorlarsanız kafadan kayma yapar arkada 2 kişi olursa kendince iyi yol tutar.Yakıtı ekonomik olarak hiç kullanmadım net bişey diyemem.50tL ye 200 üzeri yapar heralde kullanıma bağlı.
    Toyota hakknda pek bilgim yok ve araştırmaktada yeterli olamadım..

Sedan olucak 4 kapı, paket hakkındada dolusu boşu ne diye geçiyor bilmiyorum ama, dediğim gibi uzun yıllar binebilceğimiz bir araç olsun istiyoruz. 34 bin tl değer mi sizce ? bugün bu fiyata 0 km. araçta alınabiliyor fakat, kafamıza göre bulamadık desek yeridir. benzer araç aralığında sizce neler olabilir bu fiyatlarda
    Emre Kalkan

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota hakknda pek bilgim yok ve araştırmaktada yeterli olamadım..

Sedan olucak 4 kapı, paket hakkındada dolusu boşu ne diye geçiyor bilmiyorum ama, dediğim gibi uzun yıllar binebilceğimiz bir araç olsun istiyoruz. 34 bin tl değer mi sizce ? bugün bu fiyata 0 km. araçta alınabiliyor fakat, kafamıza göre bulamadık desek yeridir. benzer araç aralığında sizce neler olabilir bu fiyatlarda
    Ben edindiğim bilgileri söylerim ama diğerleri için sağlıklı bilgi verilmesi güç.Araba biraz şans işi mesela basitçe, günlük kullanılmış arabadır içinde tıkırtıdan durulmaz ihtiyaç halinde kullanılmıştır içi mis gibidir diye düşünüyorum.Benzer olarak Focuslar var.90 lıgı ve 109 lugu var.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var 0 ken aldık d4d 2008 model sedan multimode dediğiniz gibi uzun yolda kullanılacaksa 5-5.5 litre arası gezer en fazla. şanzumandan yana sıkıntı pek olmaz şuan 54 bin km de normal servis rutini haricinde 1 kuruş masraf çıkarmadı. dur kalklar çok olursa araç zorlanırsa vites değişimleri gereksiz yere yapılırsa fln şanzumanın ayarı sıkıntı yaratabiliyor onuda götürdüğünüzde serviste kalibrasyon ayarı fln diyip düzeltiyorlar. ha vites geçişleri gerçekten çok seri değil normal vitesli arabada keyfi vites atarmış gibi geçiyor yani ben aracı tavsiye ederim gerçekten sorunsuz ve rahat bir araba ama bu fiyatlarda 2009-2010 civarı astra hb lerede bakmanızı tavsiye ederim corolladan cok daha dolu bir araç.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el pıyasasını pek bılmem ama 2008 den berıdır sırkette kullanıyoruz suan 2 tane var 1.4 dizel
    bırısı 258 k da dıgerı daha yenı 258 k da olanta tık yok + yakıttada bayaa cımrı arac onerırırm

Coco06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok fazla konu vardı d4d hakkında tek tek link yapıştırmıyayım dedim.Aşağıda ki linkten arama yaparak istediğiniz konuyu bulabilirsiniz.

Toyota Club Türkiye - Anasayfa
    ....

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gönül rahatlığıyla alın bence gidişi falan pek 1.4 araca benzemiyor tatminkar benim için temizde kullanıldıysa başınızı ağrıtmadan uzun süre sizi taşır

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun yol için ideal. rahat eder dede. 1000+km yaptım 100-120 arası ankaraya gittim geldim 1 depo ile. orda ve ist da şehir içide kullandım biraz.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyi çok güzel tüketimi,konforu vs.. arabanın tek hıyarlığı yavaşladıktan sonra tekrar hızlanması.bazen insanı çileden çıkartabiliyor.onun dışında herşeyi çok iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor cok güzel yol tutuş ve fren vasat otomatik olanını kesinlikle alma ford veya opel bakabilirsin
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım yağ yaktığı için servisle kavgalı şuan. Bir kaç yerde daha duydum bu olayı.
    .

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35 e çok güzel focus titanium tdci alınır

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 oldugunu asla hissettirmez. uzun yolda o kadar az yakar ki şaşırtır. çok performans için olmasa da bir yazılımla kaderi degişir. temizse alın kaçırmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarı otomatıklerı randıman vermıyor bayırda dursanız arac yerınden kalkmıyor..
    pasword:JDM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    multi mode anlatılmaz yaşanır. Aslında bu bir beklenti meselesi... tek kavrama yarı otomatik şanzıman nasılsa m.mode da öyle bir şanzıman... bayırda durunca aynen manuel bir araç nasıl kalkıyorsa öyle kalkıyor abartmamak lazım ama tork konvertörlü bir otomatik şanzımanın da verdiği güveni ve konforu yaşatmıyor orası kesin...

motorun ilk yağ değişimi sonrası 5m. öteden dizel mi benzinli mi ayrım yapamazsınız o kadar tok bir çalışma sesi var. Ben 157.000km.deyim ve memnunum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyotanın dizel otomatiği kendi klasmanının en kötüsü .
    motor 1.4 90 hp 190 nm tork var.
    1.6 larla aynı vergiyi veriyor. mesela psa lar 1.6 ve 110 luk. 240 da tork var ve kesinlikle kullanımı keyifli. astra h'daki motor bile 1.3 ve bir alt vergi dilimimde o da 90 hp ustelik torku da 200 nm.

şanzımana gelince o da ayrı bi komedi.
    o klasmanda yarı otomatik şanzıman olup yokuş kalkış desteği olmayan tek şanzıman mmt dir.
    easytronic, mcp, auto6r, i-shift, dualogic vs hepsinde yokuş kallkış desteği ve esp standart gelir. ama mmt de hem yokuş kalkış desteği alamazsınız hem de esp opsiyoneldir ve piyasadakilerin %90 nında yoktur.
    son olarak toyotanın dizel ile benzinlisi aynı donanıma sahip değildir. dizeller daha boştur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)