Bi fırt çekin dumanı peçeteye üfleyinAynı şey çok uzatmış testi.Fakat yinede güzel video
bırakılmıyor...denendi olmadı bırakanlarada hella olsun diyorum
11 yıl içtim hemde içmek demek doğru değil yedim resmen öle bi tiryakiydim 55 kiloydum bıraktığımda şimdi 75 kiloyum ve spor yaparak aldım bu kiloyu
2 yıl oldu bırakalı bazen öle bi canım istiyoki ama kesin kararlıyım asla içmeyi düşünmüyorum
Allah yürü yaa kulum dedi;açtım Vtec'i
Yaklaşık 2 sene içtim ve 9 gün önce içmeyeceğim dedim ve bıraktım. Bu kadar günde bile dumanından, kokusundan tiksinir oldum. İphonea da bi uygulama indirdim ''sigarayı bıraktım'' diye, oradaki verilere göre:
Sigarayı bırakalı 9 gün oldu.
Sigarayı bıraktığımdan beri 29.40€ cebimde kaldı.
Sigarayı bırakmasam şimdi 108 sigara daha içmiştim.
Yaklaşık 1 aydır içmiyorum yoklugunu da çekmiyorum kendi kendime bıraktım çok rahatımmerdiven çıkarken yürürken bir zorluk çekmiyorum ..Çok şükür bırakmışım
![]()
imzasız..
bir öğrencinin tasarrufunda sigara en başta gelir. mesela para sıkıntısı çekersin bütün sene boyunca en sonunda bırakıyorum olum dersin. günlük sigaradan bütün yılı hesaplarsın oo süper param olcak dersin. fakat ne zaman eline para geçer büfeye doğru koşarsınpara olarak değilde sağlık olarak yaklaşın. kayserili olmadığınız sürece parasal yolla sigara bırakamazsınız
![]()
Lise de kısa dönem fena halde içtim 3-4 ay cok da alışmıştım. Üniversite de alkol masalarında aksesuardı. İkisinide çöpe attım. O eski halimden eser yok şimdi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
gunde 2-3 adete kadar dusurdum...bu sefer bırakmaya nıyetlıyım ...baska bırısı ıctıgınde tıksınır oldum kokusundan ...
Arkadaşlar geçen tv de bir proğramda izledim dr anlatıyor sigarayı bırakmak çok kolay ama sigara alışkanlıklarını bırakmak zor diye dikkatimi çekti izledim proğramı bütün az sonra azsonra ve reklamlar bittikten sonra dr konuya girdi dinledim ve hak vermedim değil sigarayı bırakmak kolay gercekten alışkanlıkları bırakmak zor ;dr anlatıyor yemek yedıniz hemen aklınıza gelen şey sigara arabaya bindiniz hemen yak bir sigara bir şeye sinirlendiniz yak yak bir sigara diye devam etti dr'nin anlatımına göre tek bir günde 2'şer saatten 3 seansta toplam 6 saatte sigara illetine son naktayı koyuyormussunuz.dr derki biz hastalarımıza sıgaranın zarlarını anlatmıyoruz bunları zaten kullanıcılar biliyor ve doğruluyor bizim anlattığımız şeyler bu alışkanlakları nasıl yenebılırler bu isteği nasıl tamamen ortadan kaldırırlar biz bunu anlatıyoruz ve 3 seansın sonunda sigara olayı beyinde bitiyormuş dr nin iddasına göre başarılı olmadıkları hasta olmamış bugüne kadar ne kadar doru bilemem ama aklıma yatmadı değil açıkcası..
şubat 2 de bıraktım geçen akşam 2 adet içtim sabah kalktığımda ağzımda yine o leş gibi tat .. sadece iki tane bile o iğrenç durum için yetiyor.. benim bıraktığım yöntem bu ... ki günde 2 paket garanti + ları oluyordu...
Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu
işe yarıyor.. tek düşünceniz şu olsun sigara içmeyen adam hiç birşey yapmıyor mu ?..
low is low
11-12 sene kullandım 2 sene bıraktım alkolün gazıyla tekrar başladım 2 ay kadar önce tekrar bıraktım içmeyide asla düşünmüyorum artık balgamı ayrı dert sabah için kalkar tıkar hastalıkta büyük sıkıntı vs vs gebertiyoruz kendimizi başka birşey değil
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)