hem drag hem pist iki türkiye şampiyonasındada yarışıyorum....
Printable View
hem drag hem pist iki türkiye şampiyonasındada yarışıyorum....
Çarşamba akşamına izleriz bakalım destekçiniz.Selam gönderirken burayı da unutma :)
Senin faceine ne oldu ordan takip ediyorduk ?
destekciniz su abla :)
elizabeth geyıgı olmasında yıne:)
Kolay gelsin bakalım :) Okan Kanal Dde olsa idi belkide çekimde bende olurdum geöen sene az çekmedik Okanı :)
hadi bol sanslar sana :D izleyıcı oalrak destekcınımm :D
bol şanslar Su , inşallah iyi gider sponsor bulunur, izlemedeyiz kolay gelsin :)
ne şansı ya herkes şans diliyo?
sanki poker masasına oturacak kız. :)
Su rahat tavırlar sergilersen heycanlı olduğunu belli etmessen pek uğraşcağını sanmıyorum seninle şimdiden iyi programlar tekrar :)
okana selam söyle mikrop_ali'nin selamı var de surat ifadesi değişir hemen beni iyi tanır
Okanin insanlara MUAMELESINI :D sevmiyorum
Kral çıplaksa Su'yun ne işi var orda :D :D
ahahahahahaha muştu alemsın programda muştu beye selam soyluyrm de:D
hacı bizim forumun adını söylemesi lazım zaten :D forumda sponsor ararken iyiydi :D
aynen Tech' ailesine burdan kocaman selamlar diye bi söz duysak iyi olur:)
severek izliyoruz:pkolay gelsin bu arada:rolleyes:
sizden bikaç sosyal içerikli mesaj filan bekliyoruz :D
ruhsatsız satılmaya çalışılan vti muhabbeti açılmasın da.. patlamasın sonra çabalar :)
vaybee okan haaa çok iyi ya :D techturkey ailesi olarak izlemede olucaz
Başarılar dilerim.
yalnız sürekli misafirler dolaşıyor. birisi işpiyon yaparsa bak sen o zaman cümbüşe :)
İzlerim ben de :)
Az kaldı hala heyecanımı yenemedım:)) bol bol sosyal ıcerıklı mesajlar vermeyı dusunuyorum ormanlarımızı koruyalım fok balıkları cok yalnızzz gıbıı:)))
techturkeyden gidecek varsa site adresini bi kartona fln yazıp pankart açsın:D
bencede şeklimiz olsun :D
Su gibi aziz ol ve TechTurkey'e selamlar diye giriş yap alksjhfkljas :D
Bol şanslar...
bol şanslar :D
ahahahahahaa basarılar:D
Valla hondadan konu açılırsa yandın bittin. Yok onun canı yok demeler falan hiç valla hondadan konu açılırsa direk ararım anlatırım yavrucagızın senden çektiklerini :D
techturkey ailesinide unutmayın hatta duyuruda yapabilirsin roll'de 2 kornada basanları burdan kınıyoruz akıtarak gelip basanlarıda unutmayalım mağduruz :D:D:D:hahah muştu kanka seni böle programlarda ne zaman görücez :D eray olsun sen ol böle yetenekler var harcanıyosunuz:D:D
o honda çok skıntı olduu zatenn:))) bugün büyük gün saat 10da allmaya gelicekler 10buçuk gibi fln stüdyoda olurum galiba burdan size anlatırım durumları çünkü baştan bi konuşma yaparım okan beyle beni bozma diye:))
okanda motor hastası ordan girebilirsin. ama ben bi türlü o adama ısınamadım en son İlker İnanoğlunun bombasını izlemiştim o kadar.
hersey guzel olur inş uzulmeden gelırsın
sosyal msj olarak sahibinden SATILIK S13 var dermisin Adanada:p
ben nedense o adamı çok seviyorum gerçekten kendisini çok zeki buluyorum ama dile getirirken hoş değil kalp kırıyor aşağılıyor fln filan