Hemşehrim, yolun ve kısmetin açık olsun..havalimanında yalnız kalmışsın ama urfalıların olmadıgı yer yok dünyada, norveç te de vardır illaki :D
İsot, reçel, mırra, bexdeniz, pırpırım, lolaz, yanbalı, sıkıntısı olursa söyle yollayalım :D
Printable View
Hemşehrim, yolun ve kısmetin açık olsun..havalimanında yalnız kalmışsın ama urfalıların olmadıgı yer yok dünyada, norveç te de vardır illaki :D
İsot, reçel, mırra, bexdeniz, pırpırım, lolaz, yanbalı, sıkıntısı olursa söyle yollayalım :D
norveçli balıkçılara selam söyle ciraceptin kullanıp kullanmadıklarına dikkat et :D
Hakkında hayırlısı olur inşallah.
dünyanın en üstün yaşam standardına sahip ülkesindesiniz. :)
büyük şans,ne mutlu sizin adınıza :)
adamın dibisin,iyi bak kendine oralarda ;)
Allah kolaylık versin çok zor çok farklı
beyler şimdi 870 km hizla varna uzerindeyizzz :)) ve inanmiyacaksiniz ama koltuklarin hepsi recaro :) saka gibi . ve sole bi durum gelisti tsm kapidan iceri girerken arka bi baktim en az 50 tane hatun voleyboycumudur nedir hepsi ayni giyinmis :) sar sari :) nereya baksam allihim aklima mukayet ol demekten baska bisey yapamiyorummmm:))))
bu herşeyin iyiye gittiğine bi işaret bence :D, hayırlısı olsun
ulan bu ucak cok salaniyo kilaniyorum vallaaaa......
ve ucak sifir hic kulanilmammis.
hiç kullanılmamış uçağın o kadar sallanmaması lazım. :D
Hayırlı yolculuklar öncelikle inşAllah umduğunuz gibi bir yaşam sürersiniz :)
vay be varna da benim memleket sayılır. demek gün geldi ve gidiyorsun. hangi makinayı alacağına karar verdin mi :) yalnız sıkıldı diyip geri dönmek yok. 4 ay gece demek sürekli roll. demek bizi iyi temsil et oralarda :)
Ayrıca burdan voleybolculara sevgiler :D
beyler hemen yanimda sapsari sacli masmavigozlu sanki gozleri okyanus arkadasss.. yuzu puruzsuzz. bu nedir bide arada bi bakim gulumsuyo acaba bilse ki onun icin bunlari dusunuyorum acaba ne yapar... :))) hemen inmek istiyorummm