Kuzenimin babasi kendi isini kurmak istiyor. Bu butce ile neler yapilabilir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler. Daha once bu sekilde kendi yeri gibi bi tecrubesi olmadi. Lakin satis mudurlugu falan yapti. her turlu fikire acigiz![]()
Kuzenimin babasi kendi isini kurmak istiyor. Bu butce ile neler yapilabilir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler. Daha once bu sekilde kendi yeri gibi bi tecrubesi olmadi. Lakin satis mudurlugu falan yapti. her turlu fikire acigiz![]()
mehmet valla ticaret zekası varmı ona bakmak lazm bide 25 lira batsa ona ne gibi zararı olur onları ölçmek lazım... 25 lira ticaret için gördüğüm kadarıyla cok büyük bi mebla değil.
bide kuzeninin babası senin enişten olmuyormu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çiğköfteci,veya el işi ile yapılmış ürünlerin(h.eşya,dantel,el orgusu,ev dekorasyon boyanmıs tepsı falanfilan..vsvs gibi) satıldıgı biryer ilk aklıma gelen..
- K -
________
Dr.Ecu
tuning meraklısı gençlerin takılabileceği bir cafe açsın (benim ileride bursada yapmayı planladığım bir iş)
duvarlara jantlar
spor araç koltuklarından sabit koltuklar
2 adet servo sistemli ps3
sinevizyonda fast and furıous serisi sürekli dönüyor
çayda 1 tl
![]()
![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
tost-döner salonu veya ufak bir kahve-cafe gibi bir mekan olabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
açabilirse güzel bi oto yıkama olabilir biraz lüks bi semtte kendi markasıyla kaliteli iş yaparsa tutulur
Çiğköfteci açmasın da.Konuyu takipteyim..
Ww yada mercedes bir minübüs alsın bu şirketler 4-5 senelik iş garantisi veriyor, 15 bin peşin gerisini araba ödüyor diye bir söylenti var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)