vtec altı geldim :D
Printable View
vtec altı geldim :D
bi yerden sonra bahane olmuyo ya en temizi sakin bi tonla durumu anlatmak bence
sabah işe geç kalırsam alarm çalmadı ( doğrusu çaldı ama ben duymadım veya çaldı kapattım tekrar uyudum :D )
akşam geç kalırsam arkadaşlarla muhabbet ediyoduk dalmışız saatin geç olduğunu fark etmedik :D
bahaneye gerek yok... erken bile ... derim..
Geldim, 5 dakika ordayım..
içim geçmiş :D
Bostancıdaydık liseden arkadaşlarla :D
neyse odur bahaneyle işim olmaz... =)
lise 2 deyken basketbol antremanına gitmiştim antreman akşam 8 de bitti saat 8.30da babam aradı nerdesin oğlum
ben: baba otobüse binecem geliyom tabi playstation'a gittik saat 9.30 babam arıyor nerdesin
ben: baba geliyom 10 dakikaya.
saat 10 nerdesin çabuk gel
ben:baba arkadaş ayakkabılarını salonda unuttu geri döndük gelirim yarım saate
saat 11.00
babam: nerdesin lan
ben geliyom az kaldı
saat gece 11.30
babam: nerdesin lan bu saate nerde kaldın
ben:baba otobüsteyim(tabi otobüse yeni bindim.:D)
saat12.20 babam tekrar arıyor
eve gelme nerde kalıyosan kal kapıyı açmıyom
bende o gece evin bodrumunda yattım. :D :D
babamın beni beklemeye hiç tahammülü yoktur çağırdımı yanında olacam başka yolu yok yoksa tekrar çağırmaz çarpar :D
Bahane bi sekilde bulunurda bahaneye verilen cevapda bazen sikinti verebiliyor mesela gec kalsam babama birsey uydursam soyledigi cevap trenin tekeri mi patladi bu yuzden mi gec kaldin der :D
4 sene okula geç kaldım (m.köy) , ''-hocam beylikdüzünden geliyorum'' bahanesi başlıbaşına yeterli oluyordu:D
aile sorup sıkıntı etmiyor , onun için onalra dürüst oluyorum hep , ama hatunu bekletiyorum sürekli.Onada de trafiği yada lastiğin geceden inmiş olmasını bahane ediyorum. :D
ben pek beceremiyorum neyse onu söylüyorum isteyen küser,isteyen darılır,isteyen kızar diye düşünüyorum ailem içinde geçerli neyse o
ailem sağolsun hiç zor durumda bırakmadı önemli bişey olmadıkça dışardayken aramadılar bile hiçbizaman.. Onun dışında geç kalmam en az dediğim saatten 10dk önce orda olurum.. Nadiren istemdışı sebeplerde de, direk söylerim ne olduğunu..
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
arkadaşlarla kızlarla buluşurken erkenden gidiyorum ama dersaneye geç kaldığımda hocam uyanamadım ya da annemi bıraktım arabayla onun için veya yol çalışması vardı diğer tarafdan geldim hocam diyorum ***** her yerde çalışma var bu aralar :D:D
evet ilginç şeyler çıkıyo gibi yavaş yavaş :D bakalım daha ne inciler dökülcek :D
ara sıra tekrardan göz atılmalık bi konu olursa bu güzel olur lazım oldumu girip girip bakarız :D
Uyuyodum, uyandım üşendim geri yattım hocam derim genelde :)
İse gec kalinca kaza vardi trafik vardi polis cevirdi mazot bitti elimi burktum kolumu carptim :D
Eve gec kalinca polis cevirdi gene :D ahmete ugradim mehmetten cay aldim tech bulusmasi vardi (araba deniyoduk demektense ) genelde dogruyu pek saptirmam insan yalana alisirsa herseyi onunla duzeltebilicegini sanabiliyor bir iki basima geldi basim agridi :)