arabaya gönül veren esnaf kardeşlerim işleriniz güçleriniz nasıl?
memnunmusunuz hangi sektördesiniz?
yönetim uygun görürse bu konu altında konuşalım..
arabaya gönül veren esnaf kardeşlerim işleriniz güçleriniz nasıl?
memnunmusunuz hangi sektördesiniz?
yönetim uygun görürse bu konu altında konuşalım..
Ben mobil jeneratör işi yapıyorum.(sinema reklam klip çekimleri konserler organizasyonlar vs.)işlerimin hiç bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum.resmen evde yatıyoruz.kime sorsam piyasada durgunluk olduğunu iş olmadığını söylüyor.sebebi nedir bilmem ama allah sonumuzu hayr etsin.
İnşaat üzerine benimkisi, piyasa berbat ötesi, 100bin liralık hakedişe 30 bin lira 4 aylık çek alırsam iyi... nakit sıkıntısı ha safhada, Allah sonumuzu hayır getirsin, kriz seçimden sonraya kalmaz bence...
piyasadaki en küçük işlerden birini yapıyorum bijutericiyim ve piyasa ciddi anlamda kötü nakit para yok herkes kart çekiyo 2 tl için bile kart çekmeye başladık seçimlerden sonra belki canlanır piyasalar
Yeşildirekte bayan toptan yapıyoruz 2014'den bu yana işler pek canlı değil birde doları 2.60-70 civarına gelmesiyle kurlu aldığımız kumaştan da zarar ettik
Istanbul'da kurumsal firmalardan birinde stajyer avukat olarak calisiyorum. Isler durgun, icra takiplerinde haciz kabikiyeti olan dosyalar cok az. Borclulun ya ustunde mali olmuyor, olaninda ustunde 2 sayfa haciz/yakalama var.
32 yaşındayım, bu ülkede ben hiç kimsenin işler iyi dediğini duymadım![]()
Valla çok sükür biz memnunuz son 4 - 5 senedir istikrarli bir artiş söz konusu
Büyük müşterilerimden biri digital yayın yapan bir büyük bir kanal
Adını vermeyeyim
Neredeyse hiç nakit kullanmıyor , herşeye barter..
Bina , daire , un , şeker , araba , benzin ne varsa sistemde döndürüyor..
Tesla Model Y Sr
Yurtici is yapiyorduk, mecburen yurtdisina acildik. Yurtdisinda is yapin, ulke bombok durumda. Şişirme ekonomiyle buraya kadar.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
İşini iyi ve kaliteli yapıp müşterinin yüzü gülüyor ise, işler gayet güzel gidiyor demektir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)