corveti pagani zondaya çeviren daha ii en azından fikir orjinal ne var bunda e36i e46 çevirmişler :)
Printable View
corveti pagani zondaya çeviren daha ii en azından fikir orjinal ne var bunda e36i e46 çevirmişler :)
Yıllar önce dergide çıkmıştı.dergi bende hala.
ben bu bmw sırkecı garının arkasındakı otoparkta gordum mavı renkteydı once on tarafını yaptılar e46 cevırdıler cıdden guzel gorunuyor ınceleme fırsatımda oldu ılk gordugumde oha dedım sureklı sırkecıdekı otoparkta goruyordum sonra kayboldu ve karsımıza boyle cıktı cok cıddı emek var bu aracta :)
eskı arabacıların %99 u fıberın tadını almıstır bende dahıl mıllet arabam guzel gorunsun dıye dunyanın parasını doktu fıbere zaman gectıkcee fıber akımıı yavasladı sadece fuarlar ıcın fıber akımı devam edıyor gundelık hayatta kımse kullanmıyor eskısı gıbı devır deyıstı jant lastık bıraz bastıkmı cıtırdan egsozumuz olsun yeterlı goruntu bu oldu devır deyısıyor yenı nesıller bu araca kımse b...k atmasın o zamanlar sız suya be derken adamlar bu aracı yaptılar o zamanı gorseydınzı boyle konusmazdınız agzınız acık kalırdı ......
nolmus bu arabaya ya çirkınlık yarsması bırıncısımı olms
bende canlı görme fırsatını yakalamıştım o zamanlar..çok kötü eleştiriler gelmiş gerçi ama 10 sene öncesi için gayette başarılı..şimdiki gibi öne ek arkaya rüzgarlıkla yapılan bi araç değil..emek var fazlasıyla.. günümüz modifiyesiyle kıyaslayıp kötüleyen arkadaşlara gülüyorum açıkçası..
Heyy gidi bu arac ilk cıktıgındaa bayılmıstımm :D:D:D ki o zamanın gercekten ses getıren aracıydı her ne kadar suan bıze apachi gelsedee... O donem sarı megane' aautodromda gormustum yıkılıyoooduu. heyy gıdıı gunler heeyy :)
Aradan 10 yil gecmis bir zaman guzel olabilirmis ama suan mature:D
yorum yapan kardeşler bu arac 10 yıl once yapılmıstı sız ozamanlar bısıklete bınebılıyormuydunuz adam m3ü yapmıstı ki fıberın patlak verdıgı yıllardı.
şimdi katlıam facia gibi geliyor . Şunuda unutmamak lazım 2012 yılındayız ve halen JDM şahinler ve park+sis gezen xenon takan araçlar var isterseniz bi 10 yıl sonra allah ömür verirse tekrar bu konuyu gözden geçirelim :)
hakikaten, zaten başlıkta bile 2002 yazıyor...
bravo 1.6 sx olması lazım hgt demişken eski aracımıda paylaşayım :D
http://d1203.hizliresim.com/v/p/3q6tt.jpg
2002 ve2004 yilari arasi Acibadem e5 de ozel bir bmw servisinindi yada orda duruyordu , her zaman. O zaman lar servisin onune gelirdi milet sirf arabaya bakmaya.
Hayatim boyunca bu tarz uygulamalar cok gereksiz geldi. Bu araba ilk yapildiginda da cok gereksiz gelmisti simdide cok gereksiz. Bi yandan fiberden kurtulan insanlari gormek sevindirici cunku bana gore tuning veya modifiyenin bu tarz islerle uzaktan yakindan alalasi yok. Bi amaci yok ztn gosteris harici. Marjinal olma cabasi tamamen bana gore.
+1907 .
dalga geçip , alay edenlerin o senelerde o imkanlarlara neler yapıtığını bende görmek isterim.
Evet şuan için çok kötü ama ozamanlar hiç te fena değildi eminim kafa bulanların bir çoğu bu sektör için agu gugu derken yapıldı bu araba.
Kısaca Liseliler oturun sınıfta kaldınız !
o değil de şebnem çok iyi be
efsane geri dönmüs masallah :)