geçenlerde ps3te wining oynadım,ps2de klasik bir sorundu winning oynarken ceza sahası içinde bütün oyuncular oldumu anlık takılmalar yaşıyordu.
aynı sorunu ps3te de yaşadım,çok garip geldi.
Printable View
geçenlerde ps3te wining oynadım,ps2de klasik bir sorundu winning oynarken ceza sahası içinde bütün oyuncular oldumu anlık takılmalar yaşıyordu.
aynı sorunu ps3te de yaşadım,çok garip geldi.
Loewe bile panellerini Fujitsudan aliyomus :) Bu olaylarla alakali bi yazi vardi okudugum orda yazana gore panel ureticileri zaten cok sinirli ama aklimda kalanlar Pioneer, LG falan. Ama bu plasma icin gecerli sanirsam.
Full HD ye gelince, ilerde dunyada kabul edilebilcek bi TV yayin standardi olarak zaten 720p yi daha uygun goruyorlar 1080p nin cok ucuk bi cozunurluk olmasindan dolayi.
Bizim fiyatlar Amerikayla benzer olsa Full HD alinir ama bu paralara bence yazik yani.
Tuplu TV lerin renk kalitesini de hicbirinin vermedigini unutmamak da lazim ayrica :)
ps3 icin orjinal oyun bende var birkac tane carbon,uncharted,oblivion gibi henuz bitirmedim hicbirini ama takas edebiliriz ilerde pes2008 le fln;)ps2 oyunlarini da acar bu arada.ps2 cipli var elimde wireless kol+8 MB memory card+orj Sony kol+15-20 tane oyun 250 veririm.
hbo felan bitek tam yayinlarini hd den verior oda zaten farkli bi sistem , bir arkadasim tasinirken aldi gusel bi hd evde pc tv olarak kullanior . acele etmeyin derim burda bile tam oturmadi 2009 2010 arasinda tum cablo tv yayinlari hd yayinida desteklicek die biliorum .
HDTV yayın, yüksek rezolüsyonlu wide-screen video sinyali ile birlikte dolby digital sesi bir arada sunmayı amaçlayan bir digital televizyon yayın standardıdır. Bu yayın standardının bazı parametreleri tam olarak netleşmemiş olup değişik yayın kuruluşlarınca değişik standartlar uygulanmaktadır. Amerikadaki ATSC kurumu (Advanced Television Systems Committe) HDTV yayınlar için standartları belirlemiştir. Kesinleşen standartlar şunlardır
1-Yüksek rezolüsyonlu digital video datası: HDTV video standardı, yayıncı kuruluşun tercihine göre interlaced veya progressive scan olabilir.Eğer yayın interlaced olacak ise 1920iX1080i rezolüsyonunda olmalıdır. Progressive scan yayının rezolüsyonu ise 1280pX720p olmalıdır.
-Geniş ekran formatı (16:9)
-Dolby digital ses
1080i 1920 x 1080 çözünürlük ve saniyede 25 kare interlaced (fieldli) taramayı, 576p 720 x 576 çözünürlük ve saniyede 25 kare progressive (fieldsiz) taramayı, 576i ise yine aynı çözünürlük ve kare sayısı fakat interlaced taramayı belirtir. Bizim TV'de kullandığımız çözünürlük 576i Pal'dir.
yani 720p lik bir yayında HD bir yayındır...
CBS,NBC,Warner Bros ve Sony 1080i ...
ABC, Fox, Compaq,intel ve microsoft 720p yayın yapmakta...
HD yayını güzel izlemek için en önemli şeylerden biriside HDMİ veya DVİ girişleridir...
HDMİ hem hd videoyu hemde sesi tek kabloyla aktarırken DVİ giriş sadece videoyu aktarmaktadır...
http://www.hometheaterhifi.com/volum...e-10-2000.html
progresive ve interscale arasındaki farkı çok güzel anlatmışlar kaynak ingilizce
link kill.
Peki HDTV aldık bi tane diyelim. Biz buna HD DVD okuyucusu mu alalım Blue Ray okuyucusu mu? Hangisi gelecekte yaygın olacak?
Bugün teknosaya gittim ellerinde kalmamış ayrıca sony Tr ye ek oyun pedi getirmiyormuş.Başka markaların varmış.Bana teknosada ps3 ün ps2 oyunlarından sadece bazılarını calıştırdığını sölediler..Bagdat caddesi DR de buldum 899YTL ps3. oyununu alıcam NFS 140YTL bide oyun pedini alıcam extra. Normal tv dede oynanabiliyormuş ama full HD tv cok daha guzel oluyor tabi.Ellerinde 4tane kalmış.Kısmetse yarın alıyorum..
o takılma muabbetini pes 2008 de yaşadım bende ps3 te direk kıllandım
ps2 de bile takılma yok oyunda ok görüntüler çok farklı ama ne ilim garip gelmişti
Arkadaşlar ps3 aldım yalnız anadolu yakasında bakmadığım yer kalmadı 2. joystick bulamadım alacak.Ne kablolu ne kablosuz var sony getirmiyormuş hiçbiryerde kalmamış.Alabileceğim satıldığını bildiğiniz biryer varmı?
http://img118.imageshack.us/img118/1149/grnt071nf5.jpg
hayırlı olsunda
nie 40 gb lığı aldın
nası yani tek joystick mi takılcaz alınca :D
60 lık bulamadım hiçbiryerde.Birde 60lık 1milyarın üstünde etikete sahipmiş o kadar vermedi babam :)
750 dolar doğubankta garantili
doğubankta bi kazık yedim yıllar önce.Birdahada gitmedim.Aralarında ne fark var ben hala bilmiyorum.