Ben aldım işte kullanıyorum 2gündür.Abimde 60lığı var hiçbirfarkını göremedim henüz.İkisininde full HD tv de görüntüleri aynı.Başka bloototh falan özelliği var 60lıkların bide ps2 oyunlarını calıştırıo sanırım.
Yarın kadıköyden 60'lık ps3 alıyorumps2'yi maksimum 125 YTL ye sayıyorlar. ps2 yide verip peşin fiyatına 680 YTL ye alıcaz. Ve +1 oyun hediye. Türkiyede artık 60'lık üretimi durmuş yani bu bilgi 100de 100 doğru. Ben illede 60'lık istiyorum diyorsanız elinizi çabuk tutun bence ve teknosa,bimeks,vatan com.,sony gibi yerlerde aramayın çünkü sadece 40 lık var ve 60'lıktan daha pahalı... örneğin benim aldığım yerde 60 lığı 800 e veriyorlar ancak teknosada 40 lığı 1000 e veriyorlar. Hem özelliklerinden yararlanmayıp hemde kazıklanmayın bence
sony'e yakında 3 tane 60'lık geliyormuş diğer mağzalardan haber yok... eğer parasını verir 60lık alırım diyorsanız sony'e yakında (zamanı belli değil ) 3 tane geliyormuş ordan alabilirsiniz. Bahsettiğim sony ümraniye carrefour'da var.
abi kafanı karıştırmıyayım ama bnde ps2 war gece gündüz gt4 ve prostreet oynuyorum abone oldum herhaldebna kalırsa ps3 al şimdiki çağya göre o daha eii en azından 10 sene oynarsın...
Evet bende wireless var ama wireless modem yok maalesef... benimkisi kablolu modem. Telefonu PS3 ün yanına bi yerlere takıp modemide ps3 e takarsam girebiliyorum ancak ama o zamanda pc internete giremiyo... yardımlarınız için teşekkürler yakında oyuniçi ve menu olmak üzere videolar koyucam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)