User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
106 sonuçtan 96 ile 106 arası

Konu: Playstation

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın.Ben anlamıyorum işte o özelliklerinden falan pek o yuzden takip edemiyorum
    bende anlamıyorum ama 40 lık kötü dio herkez onu duyduk işte neden bilmiyorm

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aldım işte kullanıyorum 2gündür.Abimde 60lığı var hiçbirfarkını göremedim henüz.İkisininde full HD tv de görüntüleri aynı.Başka bloototh falan özelliği var 60lıkların bide ps2 oyunlarını calıştırıo sanırım.

Attack_an_1218
    Misafir
    Yarın kadıköyden 60'lık ps3 alıyorum ps2'yi maksimum 125 YTL ye sayıyorlar. ps2 yide verip peşin fiyatına 680 YTL ye alıcaz. Ve +1 oyun hediye. Türkiyede artık 60'lık üretimi durmuş yani bu bilgi 100de 100 doğru. Ben illede 60'lık istiyorum diyorsanız elinizi çabuk tutun bence ve teknosa,bimeks,vatan com.,sony gibi yerlerde aramayın çünkü sadece 40 lık var ve 60'lıktan daha pahalı... örneğin benim aldığım yerde 60 lığı 800 e veriyorlar ancak teknosada 40 lığı 1000 e veriyorlar. Hem özelliklerinden yararlanmayıp hemde kazıklanmayın bence sony'e yakında 3 tane 60'lık geliyormuş diğer mağzalardan haber yok... eğer parasını verir 60lık alırım diyorsanız sony'e yakında (zamanı belli değil ) 3 tane geliyormuş ordan alabilirsiniz. Bahsettiğim sony ümraniye carrefour'da var.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun PS3'ün Baran^..

Alıntı Attack_an_1218 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın kadıköyden 60'lık ps3 alıyorum ps2'yi maksimum 125 YTL ye sayıyorlar. ps2 yide verip peşin fiyatına 680 YTL ye alıcaz. Ve +1 oyun hediye. Türkiyede artık 60'lık üretimi durmuş yani bu bilgi 100de 100 doğru. Ben illede 60'lık istiyorum diyorsanız elinizi çabuk tutun bence ve teknosa,bimeks,vatan com.,sony gibi yerlerde aramayın çünkü sadece 40 lık var ve 60'lıktan daha pahalı... örneğin benim aldığım yerde 60 lığı 800 e veriyorlar ancak teknosada 40 lığı 1000 e veriyorlar. Hem özelliklerinden yararlanmayıp hemde kazıklanmayın bence sony'e yakında 3 tane 60'lık geliyormuş diğer mağzalardan haber yok... eğer parasını verir 60lık alırım diyorsanız sony'e yakında (zamanı belli değil ) 3 tane geliyormuş ordan alabilirsiniz. Bahsettiğim sony ümraniye carrefour'da var.
    hayda.. peki neden 60'lığım üretimini durdurmuşlar? 60'lıktaki hafıza dışındaki özellikleri 40'lığa aktarcaklarmı ki ? yaza doğru tekrar üretirler mi..

Attack_an_1218
    Misafir
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun PS3'ün Baran^..

hayda.. peki neden 60'lığım üretimini durdurmuşlar? 60'lıktaki hafıza dışındaki özellikleri 40'lığa aktarcaklarmı ki ? yaza doğru tekrar üretirler mi..
    Bence 60'lık al ben bugün aldım 4-5 saattir PES2008 oynuyorum ... yarın doğum günüm ve hediye olarak etrafımdakilerden Ninja Gaiden Sigma isticem Aral'da 100 YTL'ye inmiş... ama internete bağlanmayı bilmiyorum maalesef

sercio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kafanı karıştırmıyayım ama bnde ps2 war gece gündüz gt4 ve prostreet oynuyorum abone oldum herhalde bna kalırsa ps3 al şimdiki çağya göre o daha eii en azından 10 sene oynarsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Attack_an_1218 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence 60'lık al ben bugün aldım 4-5 saattir PES2008 oynuyorum ... yarın doğum günüm ve hediye olarak etrafımdakilerden Ninja Gaiden Sigma isticem Aral'da 100 YTL'ye inmiş... ama internete bağlanmayı bilmiyorum maalesef
    wireless varsa menuden internet secenegine gir ve otomatik tarat modemi bulunca şifren varsa onu giriyorsun cep telefonu veya laptop'lardaki baglanma şeklinin aynısı

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 lıklarda memory card girişi yoq ps2 oyunlarını çalıştırmıo bluetooth yoq
    Emin misin hocam? Benim 40lık ps3 de ben Bluetooth BlueRay uzaktan kumanda kullanıyorum...

Memory card'a da ihtiyacın yok, zira o 40 gblık harddiski oraya boşa koymamışlar

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wireless varsa menuden internet secenegine gir ve otomatik tarat modemi bulunca şifren varsa onu giriyorsun cep telefonu veya laptop'lardaki baglanma şeklinin aynısı
    40 lık makinede wireless yok sadece 80lıkte var...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 lık makinede wireless yok sadece 80lıkte var...
    80 lik yok 40 ve 60 var zaten arkadaşta 60'lık aldım demiş o yüzden wireless var. wireless varken dedigim wireless bi modem varsa demek istedim ps3 60 'lıkta wireless var zaten.

Attack_an_1218
    Misafir
    Evet bende wireless var ama wireless modem yok maalesef... benimkisi kablolu modem. Telefonu PS3 ün yanına bi yerlere takıp modemide ps3 e takarsam girebiliyorum ancak ama o zamanda pc internete giremiyo... yardımlarınız için teşekkürler yakında oyuniçi ve menu olmak üzere videolar koyucam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)