Bilen biri bana PM atsın nolur çok fena ya :D:D:D
Printable View
Bilen biri bana PM atsın nolur çok fena ya :D:D:D
nası oluyor la bu:D
bizde öğrensek ya , eğlensek :D
Biri söylese çok güzel olur:)
Birde sadece iphonedamı her telefonda böyle çıkıyorumu?
smsglobal.com diye bir site vardı. istediğin numaraya mesaj atıyordun ve gönderici kişiyi kendin belirliyordun, ekranda ona göre çıkıyordu. (EGM vs vs). Şimdi denedim mesaj atıyor fakat göndericinin numarası olarak +45 li bi numara. Yemedi :(
nokia dan atılıyor bu mesajlar :)
"hızlı mesaj" :D
her telefona atılır, sms gelen kutusuna gitmez :)
azizde damlamış konuya :D la aziz sana ne yazdılar konuşsana.
Mağdurum uliyan :D
Kiyamammmmmm ahaha
mesaj atsaydın kontörüm yok ama mesaj hakkım var diye
Ahaha banada yaptılar.
Nette bi site vardı arkadaşım aynısını yaptı bana..İstediğin numaradan gelmiş gibi gösterebiliyordunuz.Attılar banada 675 tl sonra arkadaşım elinde 1 bardak su ile geliyor iç iyi gider dedi ben daha kimseye söylemedim ki sen nerden biliyon dedim kal geldi :D
android telefonla olmuyomu nokia şartmı :D aaa şimdi aklıma geldi ben bitanede nokia aldıydım geçen gün :D o değilde bi pm alsak konuyla ilgili :D
edit:nokiamda hızlı mesaj bölümü varmış arkadaşa attım bakalım çakıcakmı durumu :D
yapılacak o kadar çok kişi varki:D:D
söylememek lazım 1-2 gün gece yatağı ıslatır birileri kesin:D
Satılık En Eskisinden Nokia :D :D Harbiden işe yarıyor nokia olayı ama numarayı falan nasıl yapıyorsun bilmiyorum.
direk atıyosun mesajı mesajı attıgın kişide numara cıkmıyo zaten bilgi mesajı gibi gidiyo :D
edit: android telefonlara gönderincede oluyo az once kendimde denedim gönderen cıkmıyo kaydet ve sil cıkıyo sadece ekranın ortasındada mesaj :D
kanka banada yedirdi kırmızı corsasıs olan bi arkadaş sakin ol sıkıntı yok :D
hahahah cok iyimişde bunu nokia tam olarak nasıl yapıyoruz cozemedım bende :D
mesaj yazma kısmına girerken sms-mms vs.. seçme yeri geliyo orda hızlı mesaj kısmı varsa ordan girip yapabiliyosun ama her nokiada yok sanırım bende 6300 mı ne var gecende aldıydım onda varmıs yaptım oldu :D
Ahaha şimdi denedim Nokia 6300 vardı bitane onda oldu süper bi olay cidden :)
Süper Sabah Sabah Gülmekten Öldüm :D :D :D
Sadece iphone da yiyo arkadaslar haberiniz olsun :)
bende vodafone945 var android 2.1 ondada oldu ama htc de olmadı:D
Bizede soyleyin yaw :D illa yaptigimiz adamdami iphone olmasi lazim yoksaa bizdemi olmasi lazim?
Aynısını kuzenime yapmışlar dersteyken.TSK tarafından askerliğinizi yapmadınız gibi bir mesaj göndermiş arkadaşları korkudan altıma yapıyordum diyo :D