bizdede kyron vardı hiçbir sıkntsı yoktu bende gayet güzel araç bide aşırı donanımlı
Printable View
bizdede kyron vardı hiçbir sıkntsı yoktu bende gayet güzel araç bide aşırı donanımlı
şimdi inceledim fiyat donanım özelliklerine bakınca gayet iyi dış görünüş olarak çok iyi diyemicem ama idare eder güzellikte alınabilir
Eski Korando'larla alakası kalmamış yahu..Ama tasarım olarak şık duruyor içini bilmiyorumda biraz Buick Enclave-Opel Antara havası var iyice araştırılmalı bence almadan önce. Renault Koleos 2.0DCI full 2011 filan araçlarda bulunur bence bu fiyatlara.
gecen trafikte gördüm , güzel gözüküyordu.. sadece dar geldi biraz gözüme o kadar..
araç muadillerine göre ucuz, kasa olarak da güzel ama 2.eli düşündürücü...
Bildiğim kadarı ile aracın üretici firması aynı zamanda mercedesin saç aksamının tedarikçisi..
Otomobil üretimine başlayacakları zaman takas usulü yürüyen ve motorlarını mercedesten tedarik ettiler..
Sırf bu yüzden tercih sebebim olur.. Aynı zamanda ilk çıkan ssanyong jeeplerinden yakın arkadaşım almıştı halen kullanmaktalar 10 yıl falan oldu tık yok araçta..
benimde bildiğim ssangyong motorunu mercedesden almıyor xdi motorlarını mercedesle geliştiriyor yani kendi motorunu kendi üretiyor mercedesden motor tedariği yapmıyor.. ama motor teknolojisi a dan z ye motorun işleyiş sistemi mercedesden alınmış diye biliyorum.. hatta mercedesin bir eski nesil cdi motor teknolojisini kullanıyor diye biliyorum yani mercedesi bir adım geriden takip ediyor diye biliyorum ama ne olursa olsun mercedes motoru mercedes motorudur alınır her şekil..
Standartta 2.0 175 hp mercedes motoru yokki :D
yukardada yazdım adamlar motor argesini mercedesle beraber yapıyorlar yani motor mercedes motoruda olsa adamlara ait haliyle ister 150 beygirde yaparlar ister 200 beygirde yaparlar illa birebir mercedes motorunu alıp koyucaklar diye bir kaide yok. :)
Sana demedimki :D
burası forum genel bir paylaşım alanı bana demenin ne önemi varki ben cevaplama gereği duydum üstüme vazife bilip :) birine özel bir şey demek istiyorsan özel mesajlaşma sistemide var ordan dersin birinin yazısınıda alıntı da yapmadan genele yazıyorsan her kez sana cevap verme hakkına sahipdir sana demedimki gibi bir laf deme lüksüne sahip olamıyorsun o konumda :)
Kesin sen CHP lisin bak kesin :D Bu kadar vazife çıkarıp bu kadar muhalefet başka türlü olunmaz :D
tipi çok güzelmiş..
http://www.autoclub.com.tr/image/0707100308411640.jpeg
Söz konusu SUV ise, bilgi olarak söylüyorum ki Kayseri' de, Nevşehir' de, Kırşehir' de (yani Kayseri çevresinde olup Chevy bayisi olmayan yerlerde) Captiva' dan uzak durun... 1. sebep servis, ikinci sebep servisten kaynaklı araç...
Başka açından bi örnek; 2007 150k' daki Captiva' yı sıfırlayalım dedik 0' ı 84 k idi.. 150k daki araç en az 10 kere Ankara-Kayseri, en az o kadar İstanbul-Kayseri ve yine en az o kadar Aydın- Kayseri yapmış bi araç. Dağı bayırı sadece Erciyes'te görmüş. Araçta kaza boya sadece arka tampon, ona rağmen 42k fiyat verdiler... İçimden "H ile başlayan ***** kelime"yi söyleyip ayrıldım :) Ufak tefek birşey ise amaç, Korando güzel araç ama değer kaybetmesin diyorsanız 2. el 160' lık TSI Tiguan bakın bir de... (Tip olarak pek iç açıcı değil ama gideri iyi :))
Korando'nun motor mevzusu kafamı karştırdı benim bildiğim motorlar paket geliyor takılıyor. Çakıroğlu na sorayım ben bunu.
sahibinden de bekleyen sıfır km araçlar var, 2009-2010 model kyron, 60-65 tl, bunların hikayelerini biliyormusunuz:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66517726/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83008992/detay
almayı düşünürseniz mersindeki ilanı olan arkadaşım satmayı düşünüyor
Babam yaklasik 1 senedir kullaniyor bu gune kadar bi sıkıntı yasamadi ozellikle performansindan yol tutsundan vs memnun.