tamir etmiyorlar yenisini takıyorlar :D:D:D
şimdi bilyaların oturduğu yuvalar(lale) deforme oluyroya o yuvaları kaynak dolguyla doldurup içine sıfırdan yuva açıyorlar, sonra yepisyeni bilyalarıda takıveriyorlar al sana sifir gibi aks :D:D
Printable View
yıldız tunning arkasında opel parçacısı var onun yanında michellin var onun yanında lokanta var onun yanında bir yağ satıcısı var ordan tarif et işde :D
lan olm eskişehirde 50 lraya yaptırdım, mal adam *** gibi yapmış milin balansını yapmamış eskişehirden isstanbula gelince bidaha dağıldı senle beraber gidip yaptırdıkya lan... 100 lira almıştı adam hatırlamıonmu amk? ne 330 400 ü burak sen telde fiyat sor yarın, 300 400 hayal rakamlar o paraya çıkma alınır.... arıza ne olursa olsun 100 liraya yapıyorlar biliyorum ;)
arkadaşlar hep diyordu birgün o vites kolu elinde kalcak diye :D aks kafalarıyla yırttıysam iyidir bide aksları tamir ettirip ses devam ederse.
olm burak 100 liradan fazla para alırlarsa bana gel farkını ben ödeyecem amk :D:D:D hala diretiyor 100 liradan fazla tutacağını :D olm komple laleli sümbüllü s vs li götürdük biiz o aksları, doğan usta nasıl söksün laleyide elimize versin götürün yaptırın diye, laleyi aksçı söker, tornacı söker, başkası sökemez :D:D:D:D
not:burak fişini al bana göster, beni kazıklama :D:D:D:D