yalnız şöyle bir şey var. 75 euro altı ürünler yada değil. 1500TL ye kadar da bildiğim kadarıyla gümrüğünü ödeyip çekiyorsun. Ancak sayı 5 i geçtiğinde sen git g. müşavirin gelsin diyorlar. Tutar ne olursa olsun...
Printable View
yalnız şöyle bir şey var. 75 euro altı ürünler yada değil. 1500TL ye kadar da bildiğim kadarıyla gümrüğünü ödeyip çekiyorsun. Ancak sayı 5 i geçtiğinde sen git g. müşavirin gelsin diyorlar. Tutar ne olursa olsun...
benım başıma geldı 2007 yılında merterde stoplarımı vermedı ugrastırdı bende orda paspas vardı yerlerı temızlıkcı sılıyordu kafasında patladım abuk subuk konuşdu aşalıyıcı bır şekilde. sonra 35 dakka sonra oranın muduru ellerıyle getırıp teslım etdı cıngar cıkar bence bagır yık ortalıgı sucu yok ::)
ordaki kadın söylediyse o kadının piskolojik sorunarı olduğunu düşünüyorum banada her seferinde o tarz benim piskolojimi değiştirecek şekilde konusuyor ama her seferinde çıkartıyorum eğer alamassan ayın 22 sine kadar çıkartırım ordan
anlaşılan kadının sorunları var bu durumda recep ivedik gibi davranmak en iiisi sen onun yılardır biriken cinsellik ihtiyacını gider o da senin parça ihtiyacını gidersin
:D:D:D:D şaka biyana hakikaten cıngar çıkarmak işe yarıyo bağır çağır sen kimsin müdürünü çağır buraya dersen çözüle bilir diye tahmin ediyorum
biz boşunamı gümrüklüyoruz