bunların anası bellı babası anonim. :@
Mavı honda dımı ?( bıraz daha tarıf edebılır mısınız ? ) cevrede gorursem kesın solerım haramıderede calısıorum
bunların anası bellı babası anonim. :@
Mavı honda dımı ?( bıraz daha tarıf edebılır mısınız ? ) cevrede gorursem kesın solerım haramıderede calısıorum
Herkesin anası bacısı karısı var cahillik cok kötü birşey
ne bilim bende esenyurt tayfadan olduklarını sanıyorum bunların. ben parsellerde oturdum kendi mahallesinin kızına laf atıcak kadar salak değildir heralde millet. o mahallede olsalar buluruz zaten. bence gezinerek nerde kim denk gelirse modunda olan o.ç ler bunlar.
böyle ******çocuğu dolu piyasada
bide aq çocukları sağda solda gördüğü kıza laf atar,eğer kendi kız kardeşi varsa aynısını biri yaptı mı gider vurur öldürür allahsız karaktersizler
bulucan insan gibi diil hayvan gibi dövücen.benim hanımda hergün okula gidip geliyo arabayla sıkıştıranmı dersin kornamı dersin hangisini yakalıycan bulucan bitmez şerefsizler.tavsiyem söle yengeye koysun bitane biber gazı çantaya yaklaşana bassın gazı.geçmiş olsun bu arada
Eski kız arkadaşımın başınada gelmişti beylikdüzü migrosun orda. Birde üstüne sürmüştü ****** çocukları arabayı. Onunda söylediği mavi renk egzozlu bir subaruydu. Çok dolandım oralarda denk gelirim belki diye ama şansları varmış. Belki aynı araç aynı şahıslardır. Geçmiş olsun bu arada , hadım edip ağızlarına vericeksin bunların.
Bu kodumun evlatları tek başlarına bi halt edemezler o cesareti anca yanında onun gibi lavuklar olduğunda buluyorlar.
Şerefsizin evlatları ya..
Karakolluk oldum ben dövdüm diye 5 sene önce, ama laf atanlar haklı oldu ben haksız... niyemi? Devletin polisinin işine karışmayacakmışım... şikayet edecekmişim onlar bulurlarmış. Direk dedim karakoldan çıkınca bi daha denk gelirsem dövmezsem adam değilim dedim karakolda bide şerefsizler dayak yemeden evlerine varsınlar diye 2 saat daha kız arkadaşımla birlikte merkezde kaldım. durum böyle bu memlekette, O.ç çok dövmeside ayrı dert
ben böyle bişey için konu açmazdım kolay kolay ama bu olay 1 değil 2 değil. geçmişte bi kerede kango tarzı bi araçla sataşmaya kalkmışlar neyseki tam evin önündeymiş hemen içeri kaçmış.
hani bakkaladamı gidemicekler böyle şerefsizlik olmaz yaw. işimizi gücümüzü bırakıp mahallelerde nöbetmi tutucaz bunları denk getirip dövmek için. bu insanları çocukken eğitemeyen o ailelere yazıklar olsun.
ben balıkesirliyim. bahçelievler semtindeydim balıkesirdeyken, biz hiç böyle şeyler görmedik orda. nerde istanbul gibi çokluk orda b.kluk
izmirin şimdikini halini bilmiyorum ama benim izmride yaşadığımda dönemde de pek böyle şeyler görmemiştim. gerçi o zaman şimdiki kadar pek kro yoktu orda şimdi nasıldır bilemiyorum.
ama gerçekten insanlar çok bozulmaya başlamış. rabbimden diliyorum denk getirsin bana diye. denk gelmiyo bi türlü.
böyle bir bozuk insan evladını 2-3 ay önce aynı meseleden dolayı işyerimin önünde iyice bir benzettik bütün esnaf olarak, bozuktu iyice düzeldi, salya sümük ağlıyordu itin doğurduğu "abi allahınız kitabınız varsa beni polise verin" diye. sağlam bi dayaktan sonra polise verdik sonrada birdaha oralarda göremedik düzgün aile çocuğunu. geçmiş olsun umarım birdaha yaşanmaz böyle şeyler...
Şerefsizler, birkaç kişi bir araya gelip milletin karısına kızına laf atmayı erkeklik sanıyorlar.. benzer birşey kendilerine olsa namus bekçisi kesilirler..
Su an icimden gecen keske istanbulda olsak onlari bulup kafalarini bacaklarini kirip hastanelik etsek. Serefsiz itler. 3-5 kisi toplanir adam sanarlar kendilerini it sürüsü hepsi.
Denizlide böyle bir olay yasarsaniz her zaman bir alo demeniz yeterli. bu olaylara karsi alerjim var.
allah belalarını versin, başka bir şey denemez.
bunların zaten aile içide ensest falan harala gürle vardır.. kendi bacısına yiğenine falan.. bunların aile yapısı böyle olduğu için yolda yürüyen hatunlar tam bunlar için hak etmişler gözüyle bakıyorlar.. çoğundada küçükken geçmişine insen taciz olayı falan vardır ya amcası ya dayısı ya mahalledeki bir abisi bir şey yapmışdır bilinç altında bu yolla intikam alıyodur..
sağlıklı bir insan bakın okul eğitimi almasınada gerek yok.. yani ünv lise mezunu olmasınada gerek yok sağlıklı aklı bali yerinde başında biri iyi aile terbiyesi almış dinide bütün allah korkusu olan biri zaten elin kadınına kızına laf atmaz allahdan korkar sonra annesi bacısı aklına gelir derki bu gün bunu yaparsam yarın aynısı benim başıma gelebilir..