ttnet kapandı superonline acıldı cok memnunum
Printable View
ttnet kapandı superonline acıldı cok memnunum
superonline fiber henüz gelmediği için, superonline ın adsl ine üye olmuştum. ttnet in altyapısı kullandığından, haliyle çok kötü. ttnet ten bile beter şuan :D
Bende ttnet ten gına geldiği için superonline a geçeyim diyorum ya fiber yok geçmeyelimmi şimdi ? acayipde gıcığım ttnet e ve superonline 10-20 lira daha ucuz olacak bide
k24 aldım çok memnunum :D :D
htc desire x nasıldır kullanan var mı?
logitech m325 fare ve logitech n700 laptop soğutucu. aldım ve çok çok memnunum. soğutucuda dahili hoparlör mevcut ve ses sistemi kullanmaktan vazgeçiceksiniz :) 1 senedir soğutucu ve 1.5 senedir de fareyi kullanıyorum maşallahı var ikisininde. özellikle soğutucuyu herkese tavsiye ederim...
Logitech® Speaker Lapdesk N700
M325 Wireless Mouse - Logitech
bu arada farenin pili gerçekten 18 aya yakın bi süre dayanıyor :)
hp pavilyon dv6 aldım çok pişmanım ilk senesinde çok memnundum ama artık sorunlarına yetişemez oldum :D
iphone 4 üm den çok memnundum sattım 5 aldım çok pişmanım 4 üm 3 yıl bütün eziyetlerime göğüs gerdi 5 me eziyet yapmayı geçtim kullanmama izin vermiyo kendini :D
1-2 hafta önce aldığım new balance ayakkabıdan acaip memnunum sürekli ayakta duran yada yürüyen edenlere birebir iyiki almışım hatta
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...aobqMk9i3CypTq
vınn aldım siz almayın....
Yaklaşık 3 sene önce smile adsl'e geçtik. Bu süreçte 2 kere müşteri hizmetlerini aradım. 1i benim kablo bağlantımdan kaynaklı olmak üzere 2 küçük sorun yaşadım. :D
Samsung Galaxy s2 aldım, 9 ay önce. 9 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum. Üstüne bir sürü model çıkmasına rağmen hiç değiştirmeyi düşünmedim.(s4ü merak etmem dışında)
Cisco Linksys WAG120N model kablosuz modem kullanıyorum. Önceki modemimden çok daha ucuz olmasına rağmen müthiş memnunum. 2 kat aşağıdan dahi bağlanabiliyorum. Bu cisconun en ucuz modeli, daha pahalı olanları düşünemiyorum. :D
Timberland 6363r ayakkabı aldım çok memnunum.
şu sıra hiç bişey alamıyorum hiç memnun değilim :/
Superonline fiber kullanıyorum 2 yıldır, acayip memnunum.
Nokia 603 kullanıyorum o da o fiyata o performans çok iyi.
Lenovo g570 laptop iki yıl olacak nerdeyse tık demedi.
Hp compaq laptop var maşallah diyelim kaç sene oldu bilmiyorum o kadar sert davranmama rağmen hiç birşey olmadı ama ısınıyor bu hp'lerde kronik sanırım :)
Logitech G25 (2) Logitech G27 (2) Logitech Driving Force GT ( 2 ) 2'şer defa kullandım gerçekten parasının sonuna kadar hak eden cihaz logitech kalitesi...
General Mobile Discovery aldım ve çok menunum. 599 tl 1,2 ghz 4 çekirdek işlemci 8mp kamera 1280*720p ekran vs vs çok çok iyi. Hatta satış patlaması var galiba bulunmuyor hiç bir yerde telpa hazırlıksız yakalanmış.
macbook pro 15 inç aldım geçen ay çok memnunum yok böyle rahatlık . herşeyine cevap verebiliyor tavsiye ederim.