Hangisi iyi hangisi kötü ; daha 24 saatlik bi kullanımım dahi olmadığı için bişey söyleyemiyorum ama android kullanıcısıyım , exper easypad le başladım , hayattan soğudum.Sonra htc desire hd aldım , ondan çok memnunum halihazırda kullanıyorum ama ondada eksik bişeyler var.Yani nası anlatsam, telefonu satan firmanın sunduğu yazılım tam oturmamış ,
kasıyor , kasmasa düşünüyor , düşünmese hata veriyor (zorla kapat , yada htc ye bildir şeklinde) , aşağıda çalışan programları task kiler la kapatmak işe yaramıyor , klavye yerleşimi berbat ötesi (iphone klavyesi yüklemeden önce satıyodum nerdeyse , ne yazsam yanlış yazıyodum çünkü) gibi gibi gibi...
İpad in işlemcisi htc den iyimi bilmiyorum ama elli tane oyun uygulama vss açtım , baştaki acemiliğimizden olsa gerek , hiçbirini kapamadım ve altta çalışıyor olmasına ramen zerre kasılmıyor.Ve yazılım tamda alete göre yapılmış gibi bi his veriyor , gerçekten hep stabil.İlerki dönem kullanımımda fikrim değişirmi bilmiyorum ama memnum kalacağım bişey aldım gibi hissediyorum.
Teşekkür ederim abi , acemiliğimiz ; yarım saat bulamadım uygulamalarda ses gelmemesi problemini , müzik çalarda , netteki videolarda geliyor , alet içi uygulamalarda oyunlarda ses seda yok... , ses seviyesi tuşu üstündeki siyah switch tenmiş :D işte yavaş yavaş kurcalaya kurcalaya öğrenicez bakalım.Uzak masaüstünü kurdum androiddeki kadar detaylı olmasada güzel çalışıyor , program arayışlarına devam :D