how stuff works morgan :D
Printable View
how stuff works morgan :D
emege saygı arkadaşlar.. adam ugraşmış yapmış helal olsn.
helal olsun trabzonlu abıme.ugrasmıs emek vermıs emege saygı
Yağmurda şişer o araba :)
Maşallah Güzel Olmuş Emeğine Sağlık Ustanın :)
Adam gazetelere çıkmış mı, çıkmış, gururlu mu, gururlu, bu on ir ömür boyu yeter artık:) pek güzel görünmese de emeğine sağlık.
ben morganlara takıldım. aracın bir kısmı ahşap ve 21.yy güvenlik normlarına uyuyor diyor....?
öyle yada böyle uğraşmış ortaya ağaçtan da olsa bir araç yapmış tebrik ederim faka cam ağacından airbag yaparsa şaşırmayın sakın :D
Bu araca flame kit takılmaz :D
Valla amcama helal olsun uğraşmış yapmış.
Tek kibrite bakar beyler boşyere tartışmayın :) şaka bir yana helal olsun demekten başka bir şey yapılmaz
Keşke İngiliz araçlarına benzetmeseymiş ne dir bu batı özentiliği anlamadım :D
gecen trabzon tanitim gunleri fuarinda vardı, orda gormustum...
iyi ugras var uzerinde...
Tamam adam uğraşmış emek vermiş ama boşuna emek vermiş. 1973 model Anadol'un üzerine bir ahşaptan bir kasa çatmış. Hadi desen ki "efendim dizayna uğraşmış" öyle bir şeylerde yok, tarihte kalmış ve günümüzde kullanılması mümkün olmayan dizaynda birşeyler yapmaya çalışmış.
Sonra da "ben girişimciyim, başbakanımız istedi kimsenin cesaret edipde yapamadığını ben yaptım demiş", kısacası Zihni Sinir'in procelerinden biri dahilinde değerlendirilebilir ancak ve harcanan emeğe ve ağaca yazık.
bence yapan ustanın eline sağlık emek ister onu yapmak zaman ister ve parasınında çok olduğunu sanmıyorum belki genel anlamda harcadığı mevla el işçiliği kendine ait olduğu için ufak bir şeydir ama o mevla bize göre ufakdır ona göre büyük para olabilir.. o yüzden saygı duyarım..
ama bir yanımda reklam kokuyor bu demiyor değil..
neticede öyle bir araba olmaz onu yapan ustada biliyordur yada birileri demişdir ona o sanayide.. en azından o halde olmaz üstüne saç giydirme falan yapılsa ahşap aksam bir şekilde dışardan gelicek tahribata erozyona karşı korunsa olurda o halde olmaz suya girse şişer yağmur yese iki katı ağırlığı olur tahtakurusu börtü böcek dadansa her yerini yer bitirir bir ateşe maruz kalsa tutuşur gider.. bu açıdan bu kadar çok insanın eleştirmesi dalga geçmeside bana normal geliyor..
neticede türkiyede başarılı araç denemeleri var gurur duyulucak dalga geçilmiycek ciddi işler projeler..
Bunu konu olarak project cars'a açsalar yorumlar bomba olur :hahaha:
- Aktarmayı nasıl sağlayacaksınız ?
4 meşe odunu,2 kavak ağacı falan filan :hahaha::hahaha: