Eee İzmire 3 gram kar yağdı bizimde konumuz olsun bari. Sbhtan 2 fotoğraf. kar devam ediyor bakalım daha guzel goruntuler gorur muyuz?
![]()
Eee İzmire 3 gram kar yağdı bizimde konumuz olsun bari. Sbhtan 2 fotoğraf. kar devam ediyor bakalım daha guzel goruntuler gorur muyuz?
![]()
Buca tarafında baya tuttu kar.Yaşasın karda yanlama videoları cekebileceğiz![]()
![]()
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
sabah kalktım mutfatayım bısey yoktu arkamı dondum babam dedı aha kar yagıyobı baktım ana daha temın bısey yoktu
ama soguk yok fazla surmez. keske surse aksama kadar ıyıce tutsada cıksak kar topu oynasak barı :S
yuksek yerlerde ıyı olmustur bayaevka1 e mı cıksam napsam
salı gunu gıbı soguk ve fırtına olsa nefıs olurdu..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
2004 ten beri yağmıyordu,güzel oldu bu kargerçi ist ank ve diğer illere göre kar bile denmez ama
mahallede büyük küçük herkes kartopu peşinde
işin iyi yanı soğuğu kesti biraz,son 3 gündür izmirde böylesi soğuk görülmemiştiAllah evsiz barksız gariban insanlara yardım etsin...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
hey gidi heyyyyy inanıyorum adanayada yağacakk![]()
Maşallah) geçenlerde izmirden arkadaşımla konuşurken oralarda kar var mı diye sorduğumda buralara yağmaz diyordu
![]()
///RENAULTsport
PPRMotorsport
hahaha
Uploaded with ImageShack.us
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)