User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vatan Bilgisayar Alışveriş Sorunsalı...

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Vatan Bilgisayar Alışveriş Sorunsalı...

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta cuma gecesi vatan bilgisayardan Lenovo Y570 model İ7 işlemcili 2gb gt555 ekran kartlı bir bilgisayar siparişi verdim, o an ödememi 10 taksitli, olarak yaptım. Siparişi geçtiğimde ürün internet ve bir çok mağazanın stoğunda görünüyordu. Az önce aldığım maille ürünün stoklarda bulunmadığını, firmadan da tedarik edemediklerini belirten bir mail atmışlar, muadil ürün önerip, ücret iadesi yapabileceklerini belirtmişler.

Şu an itibariyle ilgili firmanın internet sitesinde ürün hala satışta görünüyor ve ''Topkapı, Adana, Kayseri, Mersin, Kocaeli (İzmit), Gaziantep, Antalya (Konyaaltı), Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum'' mağazalarında stokta görünüyor. Bu durum beni kıllandırdı açıkçası. Benim aldığım fiyat ile şu anki satış fiyatı arasında ortalama 400 TL gibi bir rakam mevcut, bu nedenle ürünü tedarik edemedikleri bahanesi üretmiş olabilirler mi. Sizce bana ürünü tedarik edemediklerini söylerlerken neden hala internet sitelerinde +400 TL gibi bir rakamla satışta bulunduruyorlar.

Arkadaşlar ürünü çok beğenerek ve isteyerek siparişini verdim, başka bir ürün istemiyorum. Bu ürün için de ödemesini yaptığım mebladan daha fazlasını ödemek istemiyorum, bana bir şekilde yardımcı olacak arkadaşların tavsiyelerini istiyorum. Tüketici haklarına başvursam bir sonuç elde edebilir miyim?

E30_ORHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü vatan bilgisayara Ankara söğütözünden lenovo z570 modelini aldık bizde.Görevli sabah 40 tane vardı şuan 10 tane kaldı almak isterseniz geç kalmayın dedi orada bir kişide sabah gelip ürünü incelemiş daha sonra 3 te geldiğinde kalmadığından başka bir lenovo serisi aldı.Tabi sizinki farklı bir durum ürünü ayırmaları gerekiyordu. %25 kredi kartına indirim vardı bu nedenle üründe o özelliktekilere bayağı bir ucuz olduğundan kalmamış olması normal gibi ancak şuan fiyat artmış olması ve sizin aldığınız bölgedeki şubede kalmaması bir etken olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sipariş ettiğimde cihaz stoklarda mevcuttu, özellikle dikkat ettim, ve bakıyorum hala stoklarda mevcut olan mağazalar var, neden oralardan temin etmiyorlar?

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatta yanlışlık yapmışlardır. Sonra da kıvırıyorlar stokta kalmadı diye.

Bir sonuç alabileceğini sanmam ama şikayet edebildiğin yerlere şikayet et derim. Ama onlar senin rızanı beklemeden kartına para iadesini yaparlar zaten.

Siparişin bir dökümü varsa onunla tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    siteden onursümer vatanda çalışıyor konuyu görürse bi yorum yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl ulaşabiliriz onursümer nickli arkadaşa?

Ayrıca siparişin dökümünü almadım, tekrar nasıl temin ederim?

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stocları internetten takip ediyorsun herhalde, kalmayan ürünün stoc bilgisini internete geç yansıtıyor yada hiç yansıtmıyor olabilirler.....

diğer mağazaların numaralarını bul bi yerden ve normal alıcı gibi ara sorgula, bu model elinizde varmı diye var derlerse aynı hızla ürünü satın aldığın mazaya git ve falanca şubede ürün mevcut diye yüzlerine vur bakalım ne dicekler....

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana maili atanlara yaz.. stoklarınızda oldugu hala gözüküyor sitenizde fiyat farkından dolayı bu şekilde geri dönüş yaptıgınızı düşünüyorum ve gerekli ekran görüntüleri ve sipariş kayıtlarımla gerekli yerlere gün içinde şikayetimi bildiricem.. ben siparişimi verdikten sonra ayırsaydınız yada başka magazadan temin edin diyede gider yap belki o zaman bişeyler elde edebilirsin.. benzer bi durum başıma gelmişti gider yapınca şikayet etcem falan diyince kendilerini kaybettiler izmirden geldi ürün
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm, reel mağazalar ile internet mağazalarının işleyişi farklı onlarla irtibatta değiliz dediler. Biz internet şubelerinin elinde mevcut ürün olmaz, siparişe göre tedarikçi firmadan tedarik ediyoruz dediler. Tedarikçi firmadan tedarik edemedikleri için kabak benim başıma patladı. Kısaca ellerinde olmayan ürünü satıyorlar...

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stok durumunu internet sitelerine geç yansittiklarini bende dusunuyorum, bir ay once filan samsung un bi laptop unu almaya gittim, stok da var gozukuyordu ankara batıkentte, gittigimde bitmişti. mecburen baska bi modelini tercih ettim bende...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm, reel mağazalar ile internet mağazalarının işleyişi farklı onlarla irtibatta değiliz dediler. Biz internet şubelerinin elinde mevcut ürün olmaz, siparişe göre tedarikçi firmadan tedarik ediyoruz dediler. Tedarikçi firmadan tedarik edemedikleri için kabak benim başıma patladı. Kısaca ellerinde olmayan ürünü satıyorlar...
    Dostum, "tedarik edemediğiniz malı neden daha yüksek fiyatla hala sitenizde satışta tututorsunuz?" diye sormadın mı?

Yani sana tedarik edemiyoruz dedikleri aynı malı şu anda +400TL ödeyen herhangi birisine satmıyorlar mı?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatura ismini ve grdiysen tc nonu bana pm gecebilirmisin

Y570 te siparisler gelmedi firmadan haliyle biraz sikintili pm bekliyorun

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya magzasını arayın orada var ise direk görüşün

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Magazalarda teshir var tam fatura bilgisi gelse yorum yapamiyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatan'dan çok alışveriş yaparım öyle ki herkes beni kapıda karşılar kaz geldi yine diye

İlk defa websitesinden online alışveriş yaptım. Gördüklerim,

- Ben İzmir'deyim. istediğim ürün İzmir'de de vardı, kargo adresim de İzmir idi. Ürün Topkapı'dan gönderilmiş. Bu da siparişten sonra en az 3 sonra teslimat demek oluyor. Anladığım kadarıyla websitesi siparişlerini Topkapı karşılıyor.

- Websitesinde bir yerlerde yazıyormuş ama benim dikkatimi çekmedi: 75 TL ve altı siparişlerde kargo ücreti isteniyor kapıda UPS tarafından. UPS'tekiler bu durumun çok sık yaşandığını kimsenin dikkat etmediğini söylediler.

- Siparişimden sonra her nasıl olduysa bulunduğum bölgenin siparişleri bana gelmeye başladı. Toplamda 5 kez kapım çalındı. Bunlardan sadece ilki bana ait. Ki bir tanesinde gayet sağlam bir ekran kartı gelmişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatura ismini ve grdiysen tc nonu bana pm gecebilirmisin

Y570 te siparisler gelmedi firmadan haliyle biraz sikintili pm bekliyorun
    pm gönderdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vatan'dan çok alışveriş yaparım öyle ki herkes beni kapıda karşılar kaz geldi yine diye

İlk defa websitesinden online alışveriş yaptım. Gördüklerim,

- Ben İzmir'deyim. istediğim ürün İzmir'de de vardı, kargo adresim de İzmir idi. Ürün Topkapı'dan gönderilmiş. Bu da siparişten sonra en az 3 sonra teslimat demek oluyor. Anladığım kadarıyla websitesi siparişlerini Topkapı karşılıyor.

- Websitesinde bir yerlerde yazıyormuş ama benim dikkatimi çekmedi: 75 TL ve altı siparişlerde kargo ücreti isteniyor kapıda UPS tarafından. UPS'tekiler bu durumun çok sık yaşandığını kimsenin dikkat etmediğini söylediler.

- Siparişimden sonra her nasıl olduysa bulunduğum bölgenin siparişleri bana gelmeye başladı. Toplamda 5 kez kapım çalındı. Bunlardan sadece ilki bana ait. Ki bir tanesinde gayet sağlam bir ekran kartı gelmişti

Benim siparişim de ilk Topkap'da göründü, daha sonrasında Bağdat caddesi hatta Kahramanmaraş'ta bile göründü, ellerinde olmadığını o zaman farkettim mesela Kahramanmaraş'ta görünürken oradan gönderilecek zannettim orada olduğu için, ama nafile. İlk defa Vatanbilgisayardan alışveriş yaptım ki çok sık internetten alış veriş yapan biriyim, yaşadığım sıkıntıya bakın. Şu anda tek umudum onursümer...

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen benim de kredi kartı sahibi olma sebebimdir.
    Vatan'ınki biraz alışılmışın dışında bir sistem.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerdir vatan dan alışveriş yapıyorum.. notebooklar pc parçaları vs hep ordan aldım.bugune kadar hiçbir sorun yaşamadım.İnş alabilirsiniz istediğiniz ürünü.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)