Aynen abi suan bir 106GTI yada VTS yi makyajlayıp yeniden cıkarsalar bile alabileceğimiz fiyat GTI ların suanki 2.el piyasası olmayacağı için coğu adam alamayacak ama yinede cıksa fena olmazdı :D :D
Printable View
bunun ile ilgilide bir anı var mı ?
darkmoon sofular gibi yolda basın öndemi yürüyorsun.
Konuya geri dönersin. Şimdi çıkacak 106GTI kasası bile aynı olsa elektronik gaz kelebeği olucak birkere bu şart bu bir. O arabaya ESP koymadan bırakmazlar iki. Kasasının küçüklüğü ve kaza güvenlik olaylarından 207GT gibi ESP'yi kapatsan bile 50 km üstünden otomatik açılır bir *** zevki olmaz. Ayrıca gene güvenlik sebebiyle o kadar küçük ön konsol torpido ve incecik koltuk koymazlar. Ya arka bagaj iptal olur ya arka koltuk. Herşey bir yana ilk dediğim gibi 50 bin tl olur. Kimsede o parayı vermez.
He vermeye niyeti olan varsada gitsin 106 Quik alsın. Koysun üstüne adam gibi bir motor. 30 bin tl'ye sanayiye uğramaya gerek kalmadan gazlayacağı araba olur.
Hatanı kabul etme erdemin yoksa halen daha sıçtım sıvıyayım durumuna düşüyorsan bende senin şahsına ait bir sıfat kullanmadı isem (öncelikle tenzih ederim, salak, gerizekalı şeyler gibi) sana söylediğim şey tamamen durum komedisi kıvamında senin şu anki pozisyonunun özetidir. 32. Gün'de Mehmet Ali Birand önünde olmadığımıza göre söylediğim cümlede senin ısrarına cuk oturdu kusura bakma. Asıl sen gayet güzel piyasa analizi otomotiv sektörü üzerine gayet tatlı bir sohbeti attığın bir link ve sonrasında kendini kurtarma çabaların ile basitleştirdin.
Abi bunun sebebi suanki 106 kullanıcılarının coğu 106 ya sıfır olarak binmek istediği için sanırım benim de içinde olduğum kuşak olarak kaçırdık 106nın sıfır cıktığı dönemi o yüzden her konuda sıfır 106 cıksın diyoruz galiba :)
Şu anda şu arabayı hiç ellemeden aynen cıkartmalarını gönülden isterdim sahsen :D
Senin dediğin güvenlik paketleri vs olmadan ABS Klima 2XAirbag sunroof yeter oda hayal zaten :D :D
Kanka bari sen bu hayale ortak olup fantazi geliştirme :D orjinalden motor 2.0 200 hp çıksın onun üstünden modifiye yapalım bide :D
konuyu dönersek
işin özü dıştan ds3 ama içi çok güzel olmuş, rcz gibi fahiş fiyatları olursa pek satıcagını sanmıyorum.. 308 cc miyidi 80 lira imiş yuh dedim arabaya modele bak fiyata bak
5 para etmez. Nerede eski GTI :) bu bildiğin daewoo olmuş
ben beğendim gayet güzel geldi bana
çıksın iyi satar
ben begendim, fiyatida uygun olursa cok mantikli olur
Ben çok beğendım he.. :D
Çok güzel bir araç geliyor,geldiğinde bu yorumların çoğu değişecektir.
Eylül de tr ye gelmiş olucak ama ilk başta 1.6 thp 156 hp gelicek. 200 hp için biraz zaman var belki de gelmez orası kesin değil.
Ama ne olursa olsun çok tutulacak ve sevilicek çünkü kaliteli bir araç geliyor ve aynı zamanda dizel motor versiyonları çok iyi.
Bir de el insaf bir polo gti ın iç mekanına bakın bir de 208 gti in içine,hangisi spor araç hissi veriyor bir de öyle düşünün.
Bu araç kalite olarak polo ayarında bir araç gelince görülecek zaten...
hiçbir üretici eski araçlarının tadını veren yeni bir model üretemez, üretemeyecektir de.
ben kör oldum galba,ds3 e hiç bir tarafını benzetemedim :confused:
çok beyendım :)
dıştan ds3 e çok benziyor ama içi bi garip geldi neyse konsept sonuçta mutlaka değişiklik olur
Oldschool Rulz...
http://www.aussiefrogs.com/articles/...6_205f_jpg.jpg
iş yapar satışları iyi gider bu kasanın bence
Bizim kafa yapimiz modern caga uymaya baslamadigi surece daha cok temiz 106 kovalariz biz :D
içi güzel ama kasayı pek beğenmedim nedense. gerçi profilden fena durmuyor.
önü hariç güzel olmus bence. piyasaya çıksın bide giderine bakalım :)
İç tasarım güzel hoş duruyor ama bu duruş gtı ye ne kadar uyar ne derece ayak uydurur bilemem ,
kurcalanmaya musayit gibi durmuyor iç tasarım gtı ye uymamış bence dıştanda bir çok aracı andırıyor önden ayrı yandan ayrı arkadan ayrı bir markayı andırıyor.
Bu hafiflikle 200hp lik motor ve 240hp lik motorlar roll king olur :)
sürüş pozisyonu baya farklı gibi geldi direksiyon gösterge vs konumundan dolayı. toyota yaris gibi bir oturma pozisyonu var sanırım.
gti olsun çamurdan olsun :)
guzel olmus beyazı kral olur bunun camlar fılm far sıs xenon bas yere tamamdır yenı aracımı buldum
çıkarın 2012 model bi 106 gti canlansın piyasa :))
peugeot'nun facebook sayfasındada yayınlanmış resmi olarak
https://www.facebook.com/media/set/?...4455290&type=1