User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
170 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Peugeot GTi Efsanesi geri mi dönüyor ? :)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 saxo tr de yeniden çıktıgında 20 liradan satılmıcagına ve 2.elde 3-4 seneden önce 30 liranın altına düşmeyeceğine göre boşuna çıksada alsak demeyin. bakkaldan 1kilo zeytin almıyosunuz..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten mesajın içinde karı kaldıramazsın yüzüne bakmazlar denmiş. Laf mı atarsın serserilikmi yaparsın denmiş ?? direk lakssssss diye konu yapıştırılmış buraya.
    74 model sehpa...

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı görünce böyle oldum

sonra böyle dedim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne anlamı mı var. Genç zıpır yaşam enerjisi dolu bir erkeğin kafasında 2 dert vardır. Uçkur derdi, Milleti nasıl geçerim derdi. 20-25 yaş arasında babayı kandırıp 50 bin bütçe almış adam bu iki derdini tek arabada çözmeye kalkar. Bu kadar basit. Kadın kendini kadına beğendirmeye çalışır ama erkek kendini kadına beğendirmeye çalışır. Sivilceli hayatta hiçbir başarısı olmayan bir genc kendini kadına nasıl beğendirir. İlk dış görünümü ve arabası ile. Bu kadar basit.
    bak güzel yazmışsın şimdi daha bir kibar nazik olmuş.. ama anlayamamışsın sen orda aynen bu dillle nazik bir şekilde hatta esprili bir dille genç sivilceli ergenler ne yapsın falan desen bende güler geçerdim ne güzel tiiye almış derdim

senin orda yazdığın avm den karı kaldırmak lafı ağır.. kadını bayanı karı kaldırmak tabiriyle ne konuma sokduğunun eminim farkındasındır ve o tabiri o üslubu kullananlarda demin alıntı yapdığım örnek olarak verdiğim konudaki tiiplemelerdir..

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 saxo tr de yeniden çıktıgında 20 liradan satılmıcagına ve 2.elde 3-4 seneden önce 30 liranın altına düşmeyeceğine göre boşuna çıksada alsak demeyin. bakkaldan 1kilo zeytin almıyosunuz..
    Aynen abi suan bir 106GTI yada VTS yi makyajlayıp yeniden cıkarsalar bile alabileceğimiz fiyat GTI ların suanki 2.el piyasası olmayacağı için coğu adam alamayacak ama yinede cıksa fena olmazdı
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadın kendini kadına beğendirmeye çalışır ama erkek kendini kadına beğendirmeye çalışır.
    Aynen öyle...

Pejo yakında farları ön cam'a kadar taşıyacak

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak güzel yazmışsın şimdi daha bir kibar nazik olmuş.. ama anlayamamışsın sen orda aynen bu dillle nazik bir şekilde hatta esprili bir dille genç sivilceli ergenler ne yapsın falan desen bende güler geçerdim ne güzel tiiye almış derdim

senin orda yazdığın avm den karı kaldırmak lafı ağır.. kadını bayanı karı kaldırmak tabiriyle ne konuma sokduğunun eminim farkındasındır ve o tabiri o üslubu kullananlarda demin alıntı yapdığım örnek olarak verdiğim konudaki tiiplemelerdir..
    La havle. Arkadaşım bi *** yedim yanlış anladım de konu kapansın. Halen daha suyun üstüne zeytinyağı olmaya çalışma. Genç birey adayların hanımefendilerin desti izdivacına talipler ama arabalarını beğendiremediklerin bir fikir zaruri eylediler mi diyeydim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen abi suan bir 106GTI yada VTS yi makyajlayıp yeniden cıkarsalar bile alabileceğimiz fiyat GTI ların suanki 2.el piyasası olmayacağı için coğu adam alamayacak ama yinede cıksa fena olmazdı
    106 saxo ya günümüz şartlarında seve seve güvenlik paketlerini eklediğinde günümüz şartlarına uyarlandıgında albenisi olmıcagından çıkmaz. zaten öyle bişey yok neden her pejo konusunda yeniden 106 çıkarsalar deniyor çözmüş değilim.

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La havle. Arkadaşım bi *** yedim yanlış anladım de konu kapansın. Halen daha suyun üstüne zeytinyağı olmaya çalışma. Genç birey adayların hanımefendilerin desti izdivacına talipler ama arabalarını beğendiremediklerin bir fikir zaruri eylediler mi diyeydim.
    imzalık laf çıktı bize saolasın schumi

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

onun yazdığını herkes anladı da bir sen anlamadın

seviyorsun herhalde her konuda böyle sakız gibi uzatmayı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ağzını bozma arkadaşım ben sana ağzımı bozuyormuyum ben sana saygıda kusur ettim mi hakaret ettim mi küfür ettim mi ... karşındaki insan babanın oğlu değil öyle *** yedim falan diyemessin.. basit bir sohbeti tatsızlaştırmayın..

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunun ile ilgilide bir anı var mı ?
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmoon sofular gibi yolda basın öndemi yürüyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya geri dönersin. Şimdi çıkacak 106GTI kasası bile aynı olsa elektronik gaz kelebeği olucak birkere bu şart bu bir. O arabaya ESP koymadan bırakmazlar iki. Kasasının küçüklüğü ve kaza güvenlik olaylarından 207GT gibi ESP'yi kapatsan bile 50 km üstünden otomatik açılır bir *** zevki olmaz. Ayrıca gene güvenlik sebebiyle o kadar küçük ön konsol torpido ve incecik koltuk koymazlar. Ya arka bagaj iptal olur ya arka koltuk. Herşey bir yana ilk dediğim gibi 50 bin tl olur. Kimsede o parayı vermez.

He vermeye niyeti olan varsada gitsin 106 Quik alsın. Koysun üstüne adam gibi bir motor. 30 bin tl'ye sanayiye uğramaya gerek kalmadan gazlayacağı araba olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağzını bozma arkadaşım ben sana ağzımı bozuyormuyum ben sana saygıda kusur ettim mi hakaret ettim mi küfür ettim mi ... karşındaki insan babanın oğlu değil öyle *** yedim falan diyemessin.. basit bir sohbeti tatsızlaştırmayın..
    Hatanı kabul etme erdemin yoksa halen daha sıçtım sıvıyayım durumuna düşüyorsan bende senin şahsına ait bir sıfat kullanmadı isem (öncelikle tenzih ederim, salak, gerizekalı şeyler gibi) sana söylediğim şey tamamen durum komedisi kıvamında senin şu anki pozisyonunun özetidir. 32. Gün'de Mehmet Ali Birand önünde olmadığımıza göre söylediğim cümlede senin ısrarına cuk oturdu kusura bakma. Asıl sen gayet güzel piyasa analizi otomotiv sektörü üzerine gayet tatlı bir sohbeti attığın bir link ve sonrasında kendini kurtarma çabaların ile basitleştirdin.
    Schumi.Projects

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 saxo ya günümüz şartlarında seve seve güvenlik paketlerini eklediğinde günümüz şartlarına uyarlandıgında albenisi olmıcagından çıkmaz. zaten öyle bişey yok neden her pejo konusunda yeniden 106 çıkarsalar deniyor çözmüş değilim.
    Abi bunun sebebi suanki 106 kullanıcılarının coğu 106 ya sıfır olarak binmek istediği için sanırım benim de içinde olduğum kuşak olarak kaçırdık 106nın sıfır cıktığı dönemi o yüzden her konuda sıfır 106 cıksın diyoruz galiba

Şu anda şu arabayı hiç ellemeden aynen cıkartmalarını gönülden isterdim sahsen

Senin dediğin güvenlik paketleri vs olmadan ABS Klima 2XAirbag sunroof yeter oda hayal zaten
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    çıkartsınlar aynı kasayı aynı donanımla ama kağıt imzalatsınlar

bu aracı günümüz güvenlik şartlarına uymadığını bildiğim halde alıyorum diye,bak o zaman hem ucuz olur hemde iyi satar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu aracı günümüz güvenlik şartlarına uymadığını bildiğim halde alıyorum diye,bak o zaman hem ucuz olur hemde iyi satar
    Kanka bari sen bu hayale ortak olup fantazi geliştirme orjinalden motor 2.0 200 hp çıksın onun üstünden modifiye yapalım bide

konuyu dönersek

işin özü dıştan ds3 ama içi çok güzel olmuş, rcz gibi fahiş fiyatları olursa pek satıcagını sanmıyorum.. 308 cc miyidi 80 lira imiş yuh dedim arabaya modele bak fiyata bak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Birde arabaya 6 ay 5000 km garanti versinler. Bedavaya gelir.
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)