abi hpa dan almıstı yazılımı yanlıs hatırlamıyosam kendısı gorunce cevabını verır oyle bı mıktarı olması lazımdı
editt 2495 dolar http://www.hpamotorsport.com/dsg-stages.htm
Printable View
abi hpa dan almıstı yazılımı yanlıs hatırlamıyosam kendısı gorunce cevabını verır oyle bı mıktarı olması lazımdı
editt 2495 dolar http://www.hpamotorsport.com/dsg-stages.htm
Ozaman yeni Guclendirilmis Debriyaj falanda gelmistir?
Dogrusunu sahibine sormak gerek...
aynen konuyu görünce yazar heralde kendisi.
Evotech beyni olan her motora yazilim yapiyor,en kotu beyni degistiriyor...
Ucret konusunu Yildaya sor ama cok bir fark oldugunu dusunmuyorum.
380 hp lere kadar,dsg yi degismeye gerek yok ancak 380 ve ustunde saglikli sonuclar icin gerekli...
vw premium marka grubuna girdiya Türkiye'de tamamdır artık :) hoş, 70 bini jettaya verince öyle hissetmek ister insan tabiki
Vw yakinda dogusun elinden isi gucu aliyor , bizzat kendisi turkiyeye geliyor arkadaslar :):)
Bu arada haldex ve dsg yuzunden bu arabaya soguk bakiyorum
Fiyati da cabasi tabii
Ben bu dsg ye hic ama hic guvenmiyorum guvenemiyorum maalesef
valla dsg konusunda çok kişiyi ikna etmeye çalıştım ama dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor kimsede risk almak istemiyor gerçe ortada bir risk yok ama.
Bu arada kaynak nedir dogusun iptal olması konusunda? o kadar kolay olacağını sanmıyorum ama inşallah öyledir.
merhaba herkese ,öncelikle dsg yazılımla alakalı şöyle yazim,sadece yazılıma 2.500 dolar verdim,ozamanda dolar 1.860 dı,kargoya çok verdim tam 1.000 dolar.gümrüğe takıldı çıkarabilmek için istanbula geldim vs vs,ayrıca 4 5 6 cı balatalarda değişti kanadada onada 1500 dolar verdim.aslında şöyle düşünmek lazım yazdıkça hep aklıma geliyor.mekatironiği söktürüp taktırmaya 250 tl verdim,şanzumanı söktürüp taktırmaya içini 750 tl verdim.bu sebeple olayı sadece yazılıma verilen 2.500 tl olarak düşünmemek lazım çünkü böyle bitmiyor.ama oldu hemde inanılmaz oldu,benim diyen pilot bu araç kadar hızlı vites atamaz idda ediyorum.
gelelim golf R a araç hb olduğu için birazda kaslı gözükmemesi sebebiyle normal bir golf 6 olarak gözüküyor,bir evo yada bir subaru gibi değil,ama çok kaliteli herşeğiyle,cupra için sözleşme yapmıştım,son anda babam bunu alalım demişti golf r ı alabilmek için daha 700 km de 1000 rr ım vardı onu satmak zorunda kalmıştım pişmanda değilim...sadece roling olarak bakarsak golf r mantıklı değil,ama hayat roling ten ibaret değil. öyle bir zihniyet varsa ozaman honda alıp turbolicaksın cebinede 40.000 tl para kalacak ölüsü...
Guzel ve bilgilendirici aciklama olmus,eline saglik...
Golf R kullanıcısı olarak bende yorum yapmak istedim.Öncelikle golf r ın fiyatını kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.Çok keyifli bir araç benim aracım stage 3 çok memunum hiç bir sıkıntı yaşamadım Melih abinin dediği gibi rolling için ilk tercih olmamalı rocco R (kilo,aktarma,aeorodinamik) açıcadan daha iyi ama golf r la her viteste tam kayıpsız gazlaya bilirsiniz.
Henüz 1200km yapmış çiçeği burnunda bir Golf R kullanıcısı olarak ben de aracın tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladığını söyleyebilirim. Şehir kullanımına uygun, tatminkar konfor ve 2.0 lt hacimden alabilinecek güzel güçler. Açıkçası S3 alıp almama konusundaki kararsızlığım kullanınca geçti. Yaklasık 50 bin TL fazla vermeye deyeceğini düsünmüyorum artık açıkçası:)
Euro kuri 2,09 arti %6 iskonto...
ben gittim almak icin konusmaya maslakdaki dogusa. getirmicez artik dediler. 2013e kadar el bos geri donduk.. bilgisi olan varmi bu konu hakkinda bska bayilerden alinabilr gibisinden ?