Printable View
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Bolçi için adres veriyorum :D Ankaradan dönüşte insan alırdı getirirdi dimi :D
Alıntı: Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Ankaradan dönüşte insan alırdı getirirdi dimi :D Hacı Semih yollayacak söz hediyesi :D seninle paylaşırım :D
Alıntı: aslan Nickli Üyeden Alıntı Oğuz abi nice sağlıklı mutlu yıllara yaş otuz yolun yarısı oldu be abi Saol Aslanım çok teşekkür ederim :) Evet yolun yarısına geldik şimdi bi karar vermek lazım devam mı edelim yoksa geri mi dönelim :D
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Hacı Semih yollayacak söz hediyesi :D seninle paylaşırım :D Tamam hacı haber ver hemen ezeriz :D
Alıntı: Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Tamam hacı haber ver hemen ezeriz :D Ezdiler beni :D iddaa konusuna bakhhhhhh :)
Alıntı: XoR Nickli Üyeden Alıntı Ezdiler beni :D iddaa konusuna bakhhhhhh :) gördüm gördüm :D
D.günün kutlu olsun abi nice mutlu yıllara
Alıntı: Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı D.günün kutlu olsun abi nice mutlu yıllara Teşekkür ederim çok saol :)
nice yıllara panpişim :D
Alıntı: imhotep Nickli Üyeden Alıntı nice yıllara panpişim :D Teşekkür ederim cicişim benim :D