User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Astra BERTONE hangisi alınmalı ?

sem2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz0854 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu canlandıralım
    tecrubeli opelci abıler 2.2 bertone hakkında ufak bılgılerde bulunursanız sevınırım.
    su arac aklımdan geçıyor benımde bilgisi olan var mıdır?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27695732/detay
    bu benım ilk arabam oncekı sahibi benim . Konyadan gıdıp alıp gelmıstım . 96 000 km de ben aldım .2 sene kullandım . uzerındekı butun aksesuarları ben yaptım . konilerden tut opc farlar, panjura kadar ( karanlık nıcklı engın abının o zaman turbo bertonesı vardı ondan almıstım ) ... bendeyken herhangı bı sorunu yoktu . sattıgım cocukda duzgun bınıyor bıldıgım kadarıyla ... cok yakın bı abımın kaplamacı dukkanı oldugu ıcın ılk once fusyaya sonra beyaza kaplamıstık . beyaz halıyle satmıstım. sonra sattıgım cocuk plastı dıp ıle ılk once acık mavıye sonra bu renge kaplattı. baya bı renk degıstırdı anlayacagınız. bendeyken sol camurluga bı tıklaması olmustu sol camurluk ve sag kapının altında 1 karıs boya mevcuttu. sattıgım elemana da arkadan ufak bı tıklamıslar bıldıgım sadece kadarıyla tampon degıstı .baska degısen parca yoktu... aldıgım gunden yaptıgım herseyın resımlerı bende hala var... vay be yazarken gozlerım doldu ilk göz agrım ve sunuda belırteyım kesınlıkle atmosferık alacaksan 2.2 al sadece vergısı dezavantaj( o da kasko bedelınden bı alt dılıme falan dusurtuyorsun o iş hala varmı bılmıyorum ben oyle yapmıstım ) . yakıt bakımından cokcok ıyı ve mantıklı bır secım olur . ben lpg de 1.6 sedan astrası olan arkadasımla aynı rakamları yaktıgımı hatırlıyorum ... eğer bu aracı ccıddı dusunen arkadas varsa benımle ırtıbata gecebılır. ılk aldıgım halınden ıtıbaren butun resımlerı kaplanırken vsvs mevcut ... Zaten bundan sonra alacagın araba 2.0 turbosu olucaktır inan bana ))))

oguz0854 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    irtibat no pm atarsan bı göruselım kardesım bilgilendirme için cok sagol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)