Lancer'ın alırsam yeni kasasında gözüm var açıkcası.Bir önceki kasada hoş ama ne bileyim.Önce bi hevesimi alayim istiyorum bazı şeylerden.Sonra normal modda takılırım diye hesaplarım var kafamda.
Printable View
Lancer'ın alırsam yeni kasasında gözüm var açıkcası.Bir önceki kasada hoş ama ne bileyim.Önce bi hevesimi alayim istiyorum bazı şeylerden.Sonra normal modda takılırım diye hesaplarım var kafamda.
Tadına bakmak lazım . bence alınası bir araba vti . fakat fiyatları değerinin üstünde diye düşnüyorum . nerden baksanız temiz bir vti 24 25 lira . o kadar parayı vermeye kıyamam ben ...
inşallah düşer 20 lere kadarda bizde alırız bi vtec :D
yazdığın düşüncede kalabilceğini pek sanmıyorum köyede evede işede onla gidersin ;)
eğer vti'a hevesiniz varsa, ileride keşke dememek için ve içinizde kalmasın diye alın bir vti, zaten pişman olsanız bile her halükarda satarsınız, 2. elleri garip ama hızlı...
Kaç senedir araba piyasasındayım kaçtane araba geldi geçti elimden
vti almıcam almıcam dedim o paraları o arabaya vemicem dedim
bir gecede karar verdim ve aldım iyiki almışım diyorum şu an
aynen bu cok güzel ışıklarda durup bir bakıyorsun gözüne kestirecegin araba ok ortalıkta usul usul gidiyorsun tahrik gelene kadar :D
Haklısın murat madem hızlı birşey istiyorsun o vti vericegin rakama temiz 106 yada saxo bulabilirsin vti geçicek :)
şiddettle tavsıye ederım :D kesınlıkle katılıyorum yorumlara..ies ten sonra honda benım ıcın bıtmıstır dıye dusunuyordum taa ki o koltuga oturana kadar :D farklı bır duygu guc ayagının tam ucunda ıster kullan ıstersen saklı tut...tek hareketınle sankı adrenalın :D etraftakı meraklı bakıslar
--ya yok 1.4 bu
---ya sacma olma dısklere baksana bal gıbıde vtı :D soylemlerı... ve bunun gıbı bırcok sey...ısterse 30 yasında olsun bence kesınlıkle herseyı hakedıyo ;)
ne vtecmiş arkadaş yaa...:D
ayrıca tamam cok para verıosun ama satarkende aynı paraya satıosun nıe bu kadar dert edıosunuz alınırken verılen parayı anlamıs degılım.bellıkı bu arabanın pıyasası bu sankı adam 24lıra verecek 1 sene sonra vtı fıyatları 10 lıraya dusecek
Sanayiide ustamla ufak bir sohbet fırsatı bulmuştum ve ustamın tecrübelerine fazlasıyla güveniyorum. Uzatmadan aramızda ki kısa muhabbeti aktarayım :D
+Usta ilk aracım vti olursa nasıl olur ??
-Patlarsın!..
Yeteri kadar açıklayıcı olmuştu benim için..
vtec keyif arabasıdır. zevkli sürüşü var ama sadece düz yolda :)
verdiğiniz paraya satarsınız illaki. sedan vtec her konuda işinizi görür sizin.