User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
89 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: İlk araç olarak Honda Civic VTi almak ?

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Colt czt de düşünülebilir bence
    TB4BSA

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H.CNGZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk arabanızsa vtec2 es almak daha mantıklı hem daha az yakar, daha az sorun çıkartır,
    1.si vtec2 vti dan az yakamaz.
    2.si 2side sorun çıkarmaz.

yazın uzun yolda 3kişi(biri ben 130kg.) valiz bagaj vs. 140km. sabit hız 5.0-5.5lt. benzin
    PSN:dohcvtec99

atahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.si vtec2 vti dan az yakamaz.
    aynen öyle vti almadan önce 4sene ep2 kullandım hem vti kadar rahat yakıyor hemde gitmiyor.
    Uz Vtec
    HKA Typer

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle vti almadan önce 4sene ep2 kullandım hem vti kadar rahat yakıyor hemde gitmiyor.
    şuanki benzin fiyatıyla ne kadar yakıyor km de vti ?karışık kullanımda?

atahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla yalan söylemek gb olmasın bu ara hiç hesaplamadım ama genelde 50 liralik aliorum gazlayarak 100-150km arası yapiyorum ama tabi biraz sakin kullanimda özellikle e5te 90-100km gb seyirlerde gayet az yakiyor .
    Uz Vtec
    HKA Typer

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içi sakinde 35krş yakıyor o zaman
    keyfine göre güzel

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman bana zevk alabileceğim.pek fazla beni derde sokmayacak bir araç söyleyin Clio RS'lere ne diyorsunuz ?

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 1.8t
    audi kullanıcıları hem araçlarına güzel bakar hem az kilometrede bulabilirsin hemde o yaşına rağmen sıkıntısız bulabilirsin . vti parasına deri koltuğun koltuk ısıtman otomatik kliman alman konforun olur belkide daha ucuza alırsın a3ü gidiş olarakta sadece stage 1 yazılımla 190 beygir üstü aracın olur performansıda tatmin edici olur vtec falanda gelmez aklına

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha yeni atanmışsın zaten. Ben önce düzenini kur derim. Sonra bir miktar para biriktir. Gönlündeki arabayı almaya yetecek kadar para biriktirdikten sonra araban ve kendin için sigorta görevi görecek miktarda bir birikimin daha olsun. Kesinlikle ama kesinlikle kredi ile alma.

VTI'dan da bence ilk araba olmaz. Birçok sebep sayılabilir.

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fırsat ve imkan varken hayellerinizi gerçekleştirmek en iyisidir bence.
    feel is everything

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti veya sıfır araba alabilicek durumdayım fakat kendimi geliştirmem için ***** istanbul trafiğine alışmak için ve nolucaksa buna olsun diye düşündüğüm için gittim ŞAHİN aldım pişman değilim vuruyorum kırıyorum max 100 tl.ye topluyorum parça derdin 0 elinde patlama ihtimali 0 yaza kadar bununla devam yazın Allah nasip kısmet ederse Vti yada Ep2 almayı planlıyorum..
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman bana zevk alabileceğim.pek fazla beni derde sokmayacak bir araç söyleyin Clio RS'lere ne diyorsunuz ?
    Abi fikirlermi ne kadar umursarsn bilmiyorum ben yine de yazayım

Vti pahalı, aynı paralara daha hızlı bir şey alabilirsin doğru. Ama kesinlikle gazlamıyorken bile zevkli bir araç. Evet daha çok ilgi görüyorsun, hatta Kamer abi anlatmıştı bize Mersin'de ışıklar dururken yoldan geçen kızların aaa vti fotoğrafını çekebilir miyiz falan dediklerini Gazlarken belki de daha çok yakıyorsun özellikle 1.8T'lere göre. Sadece filtreli sesi bile içine işliyor. Eğer bindiyseniz zaten bu dediklerimi biliyorsunuzdur. Tamamen zevk işi vti. Şehiriçinde sunroofunuzu açıp güneşli bir günde yavaş yavaş gezmek gerçekten zevkli. Ayrıca hayaliniz olan bir araca binmek daha çok zevk verecektir. Yol tutmuyor düşüncesini de anlamıyorum, insanların sürmeyi bilmiyor heralde. VTI'dan Cupra gibi yol tutuşu beklemeyin zaten ama hayvan gibi yol tutuyordu Kamer abinin VTI'ı.. Yay ve süspansiyonla.. Direksiyon açısı biraz az.. Çok çeviriyorsunuz az dönüyor, bu yüzden insanlar böyle düşünüyor belki de.

Saxo'ya bindim o da benim çok hoşuma gitmişti, ama temizini bulabilir misin bilmiyorum. Bir de VTI daha güvenli. ( Kaza testlerine bakın A4 ten daha iyi olduğunu görürsünüz.) Biraz go kart gibi hele kısa varken çok zevkliler

Bunlar dışında tüm 1.8T'ler.. Özellikle golf gti, a3 ,passat, a4 , octavia, ibiza var şu an arkadaşm satıyor vs. Hepsi aynı zaten. Az paraya çok gidiyor, büyük turboyla bile sesleri genelde aynı. GT35'ten bahsetmiyorum VTI'dan daha donanımlı, daha hızlı, parçaları da çok pahalı değil güzel yol tutuyorlar ama ne doğru düzgün gti var ne a3.. Gerçi vti lar da pek düzgün sayılmaz.. Ama alırsan pişman olacağını sanmıyorum.. Yine de VTI'a binebiliyorsan arkadaşının dostunun, o zaman alabilirsin

Clio RS'e hiç binmedim. İçine falan baktım ama zaten kangooyla da scenic le de aynı Çirkin ördek yavrum benim, almayı düşündüğüm arabalarda ilk sırada. Çok az yakıyor, çok gidiyor. Temizini bulmak mesele. Hatta satılık RS bulmak bile mesele bu aralar. Parçaları, hööömm pahalı evet O yüzden trigeri zartı zurtu değişmiş bulmak lazım. Gerçi saxo dışında diğerlerine min 25 vermen gerkecek temizi için. RS'in en temizine 20 veriyorsun, aradaki farkla da bakımlarını kolayca yaptırabilirsin..

CZT'ye de hiç binmedim, hatta uzaktan bile görmedim. Adana'da 1-2 tane var. Birisi yeni geldi zaten Ozan abinin eski arabası. Bilmiyorum zevkli bir araba mı. Orijinal yol tutuşu iyi değil diyorlar. Ama düzeltilebilecek şeyler. Donanımı güzel, iç ışıklandırması çirkin Güzel gidiyor çok da az yakıyor. Vergisi düşük ve bunların arasında en modellisi.

Eğer sürme fırsatn varsa hepsine bin, karar verirsn. Umarım yardımcı olabilmişimdir
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forgedli 106 gti çok daha ucuz ve dibine kadar adrenalin, zaten böyle bir arabayı bir ömür sakla(ya)mayacaksın, 1-2 yıl gazla sonra ekonomi mod'a geç.. saklayamayacaksın diyorum çünkü 10 yaşında performans aracı her an 1.000 tl masraf yemeye hazırdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi fikirlermi ne kadar umursarsn bilmiyorum ben yine de yazayım

Vti pahalı, aynı paralara daha hızlı bir şey alabilirsin doğru. Ama kesinlikle gazlamıyorken bile zevkli bir araç. Evet daha çok ilgi görüyorsun, hatta Kamer abi anlatmıştı bize Mersin'de ışıklar dururken yoldan geçen kızların aaa vti fotoğrafını çekebilir miyiz falan dediklerini Gazlarken belki de daha çok yakıyorsun özellikle 1.8T'lere göre. Sadece filtreli sesi bile içine işliyor. Eğer bindiyseniz zaten bu dediklerimi biliyorsunuzdur. Tamamen zevk işi vti. Şehiriçinde sunroofunuzu açıp güneşli bir günde yavaş yavaş gezmek gerçekten zevkli. Ayrıca hayaliniz olan bir araca binmek daha çok zevk verecektir. Yol tutmuyor düşüncesini de anlamıyorum, insanların sürmeyi bilmiyor heralde. VTI'dan Cupra gibi yol tutuşu beklemeyin zaten ama hayvan gibi yol tutuyordu Kamer abinin VTI'ı.. Yay ve süspansiyonla.. Direksiyon açısı biraz az.. Çok çeviriyorsunuz az dönüyor, bu yüzden insanlar böyle düşünüyor belki de.

Saxo'ya bindim o da benim çok hoşuma gitmişti, ama temizini bulabilir misin bilmiyorum. Bir de VTI daha güvenli. ( Kaza testlerine bakın A4 ten daha iyi olduğunu görürsünüz.) Biraz go kart gibi hele kısa varken çok zevkliler

Bunlar dışında tüm 1.8T'ler.. Özellikle golf gti, a3 ,passat, a4 , octavia, ibiza var şu an arkadaşm satıyor vs. Hepsi aynı zaten. Az paraya çok gidiyor, büyük turboyla bile sesleri genelde aynı. GT35'ten bahsetmiyorum VTI'dan daha donanımlı, daha hızlı, parçaları da çok pahalı değil güzel yol tutuyorlar ama ne doğru düzgün gti var ne a3.. Gerçi vti lar da pek düzgün sayılmaz.. Ama alırsan pişman olacağını sanmıyorum.. Yine de VTI'a binebiliyorsan arkadaşının dostunun, o zaman alabilirsin

Clio RS'e hiç binmedim. İçine falan baktım ama zaten kangooyla da scenic le de aynı Çirkin ördek yavrum benim, almayı düşündüğüm arabalarda ilk sırada. Çok az yakıyor, çok gidiyor. Temizini bulmak mesele. Hatta satılık RS bulmak bile mesele bu aralar. Parçaları, hööömm pahalı evet O yüzden trigeri zartı zurtu değişmiş bulmak lazım. Gerçi saxo dışında diğerlerine min 25 vermen gerkecek temizi için. RS'in en temizine 20 veriyorsun, aradaki farkla da bakımlarını kolayca yaptırabilirsin..

CZT'ye de hiç binmedim, hatta uzaktan bile görmedim. Adana'da 1-2 tane var. Birisi yeni geldi zaten Ozan abinin eski arabası. Bilmiyorum zevkli bir araba mı. Orijinal yol tutuşu iyi değil diyorlar. Ama düzeltilebilecek şeyler. Donanımı güzel, iç ışıklandırması çirkin Güzel gidiyor çok da az yakıyor. Vergisi düşük ve bunların arasında en modellisi.

Eğer sürme fırsatn varsa hepsine bin, karar verirsn. Umarım yardımcı olabilmişimdir
    ilk satılarda dediğin gibi VTi'yın filtre sesine hastayım bunu açık açık diyeyim.Çok fazla hard bir sürüş stilim yok.Sadece boşluk bulduğum zaman yolda 1-2 sıkıp bırakayan biriyim.Sağa sola atar felan yapmam Diğer seçenektekiler pekte fazla ilgimi çekmiyor.Sadece bu kış kar yağdığında A4 Quattro'lara felan bakmıştım.CZT'lerde TR'de sayılı haldeler.Bana göre Junior EVO Bakalım bu yaz denk getirebilirsem binmeye çalışırım.Ya da olması heveslerimizi bir kenara bırakıp normal bir otomobil alırım yola devam ederim.Ama hepte içimde bir ukte olarak kalır.Kısacası gaza biraz bastığım zaman kanımdaki adrenalin seviyesini birazcık olsa yükselten bir otomobil istiyorum açıkcası.
    Bu arada ellerine sağlık bu yazdıkların için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim her şey hızlı gitmek değil dediğin gibi araba seni heyecanalndırsn yeter.. Ama normal bir şeyler alma bence

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi içinde ukte olarak kalacağına hayalindeki aracı alma imkanın varken al gitsin niye düşünüyorsun elime ilk geçen parayla astra gsi sfi alacağım mesela ben ister masraf çıkarsın ister zarar ettirsin hayalim sonuçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayalimde aracı almasına alırım,sonra kendi kendime küfretmekte istemiyorum aldıktan sonra.Bilmiyorum alternatifleri araştırıyorum şu an.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm paranı tek arabaya harcayacaksan abi o biraz sıkıntılı.. Gerçi çalışıyorsun ama.. Yani 25 milyarn varsa 20 sine araba alıp 5ini de nolur nolmaz dye saklamak mantıklı.. Tabi yüksek model dizel vs. için demiyorm..

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayalimde aracı almasına alırım,sonra kendi kendime küfretmekte istemiyorum aldıktan sonra.Bilmiyorum alternatifleri araştırıyorum şu an.
    sen daha iyisini bilirsin abi ama almadığın da hep keşke keşke diyeceksin bide o var sedan vti aile ile de kullanılır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)