bugun haberlerde okudum özellikle istanbuldakı arkadaslar dikkat etmesı lazım.belki kurtarırım derken 2 ye katlamayın cezayı![]()
m.milliyet.com.tr
bugun haberlerde okudum özellikle istanbuldakı arkadaslar dikkat etmesı lazım.belki kurtarırım derken 2 ye katlamayın cezayı![]()
m.milliyet.com.tr
BaYTaR MURO
çizgiye burnunu soktunmu anında flas ensende beliriyor![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Hadi gectin kirmizida geri donme bari![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Valla sarı yandığında mesafeme bakıyorum duramayacağım ya da arkamdaki bana yaslayacak mesafedeyse gaza oturuyorum.
IN BOOST WE TRUST
Aynısını bende yapıyorum ancak şöyle bir sıkıntıda var normalde sarının 4-5 saniye yanması lazım ancak bizde herşey geçirme üzerine kurulu olduğundan sarı en fazla 1 saniye falan yanıyor, dolayısıyla da böyle bir durumda kaldığımda her seferinde ben geçtikten sonra mı kırmızı oldu yoksa tam enseden yakaladılar mı diye düşünüyorum.
Ayrıca, bende eds'nin bazı çalışma gruplarına nedense hiç işlemediği kanaati oluştu. Taksilerde, minibüslerde özellikle de halk otobüsü ve iett'de eds tutunmama özelliği var sanırım, araçlara ve plakalara hangi cilayı sürüyorlarsa bende aynısından alacağım.
aynısı 1-2 kere yaşadm inş. ceza gelmez![]()
PHOTOSTOPPER Works ? Watch this video! - YouTube olay bu'da sprey 190 lira ya2011 Cnr Fuarında vardı
işe yarıyor ama ne kadar uzun kalıo plakada onu bılmıyorum. Kalıcıysa tt olarak para toplıyalım bı plakaya ne kadar harcancakkı![]()
Sensör beyaz çizgide olmuyor herzaman daha ilerisindede olabılıyor renklı değil asfaltta testereyle kesılmiş gibi kare şeklinde araç üzerine geldiğinde manyetik alan olusuyor fotoğraf çekiliyor emniyet şeritlerindede öyle kameranın açısına bakarsanız asfalttakı kare çiziği görürsünüz üstüne basmassanız çekmez
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
buna gerek yok gişelerden gecerken çözüm kaskıyla elındekı bezle çözüm bulan cok vatandasımız mevcut![]()
![]()
BaYTaR MURO
devletin yeni kaynak kapısı olmuş bu cezalar şuraya bak ya nerdeyse 63 milyon liralık ceza kesmişler..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)