aman allhıımmm o nasl bi hızlanış ya harbiden ferrari gibisi yok bnim en çok merak ettiğim golf r ile trophy sonuç ne olur acaba deneyen oldumu hiç :D
Printable View
abi Dbn i koysana :) gene reklamlardasın :D
Ozgun ne reklami yahu,anlattigim seyleri defalarca soruluyor,yazinca reklam oluyor :(
Dbn ler sahibinde kardesim,bu aksamda yine verecegim. İsteyen cerceveletsin isteyen gazetede yayinlatsin ;)
Gtr in zaten konusu yarin yada bugun acilir,Suan slickler takiliyor...
degerler harıka ustuu abiii maşşallah
abiii slicklerde reklamm :):)
GTR'ın proje konusunu açmadınız :(
Ozgun,aglattin beni :(
Slickler Toyo 888,hah iste tam reklam yapayim,cikanlarida satiyorum,1100 km de ve yorulmamis ;)
Birazdan modarotorlerden uyari alrim,abi fiyat ve resim koy diye ;)
Yahu degerler stok,daha harikaligi yok,bu aksamki sonuclar hakkinda yorum yapilursa saglikli olur...
Murat abi neden evotech yazilimi tercih ettigimi cok guzel acikladi yorum yapmama gerek kalmadi, bnde bu sebeplerden dolayi sectim bu yazilim firmasini, normal sartlarda da aracimi cok zorlayan yoran biri degilim cunku araca o kadar para werince kiyamiyorum acikcasi o yuzden ben daha cok guwenlik we dayaniklilik anlaminda secimimi evotechten kullandim, youtube da izlediim bagzi videolarinda etkisi war tabi bunda dogal olarak...
Ozgun 888 ler neden kotu?
Nedir tecrube ve bilgin? Paylasirsan sevinirim...
Forumlarda ve kullananlar hep memnun yorum yapmislar Pist ve cadde kullanimda. Ozellikle Amerikada sikca kullaniliyor. Hevesim icimde kaldi vallah...
Yazarsan sevinirim.
Memnun olmana sevindim,bu aksam kendi aranizda denersiniz ;)
Bugun son,hatta 315 leri taktim,biraz daha yavasladim,aksam 1 den sonra biterse isin ara ;)
hep reklam hep reklam nereye kadar:)
:))))
Sende boyle soyluyosan,cidden reklam yapiyorum :(
Yapma be avci basi,sen soyleme bari...
Gece bende testteyim 458 le
ah be abi sana site acmak lazim ben sana diyim:)