User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
74 sonuçtan 58 ile 74 arası

Konu: Yeni Opel Combo

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bune ya bu adamlar aynı araçları yapıp duruyo yeni çıktı buda ha valla

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtalyan otomotiv şirketi Fiat'ın üst yöneticisi Sergio Marchionne, Fiat'ın Opel ile birleşmesinin maliyetlerde çok büyük tasarruf sağlayacağını söyledi...

konunun başına editledim amaç aynı kasadan ziyade uygun fiyata araç üretimi
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oldumu şimdi satışa çıkaracaklar comboyu doblodan 5 lira fazla satacaklar herkez oo fazla diyecek hadi fiattan alalım orası aynısını 5 lira daha ucuz diyecekler ordan alacaklar comboda üretici firmanın elinde kalacak eski bir otomotivci olarak bunları yaşadık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oldumu şimdi satışa çıkaracaklar comboyu doblodan 5 lira fazla satacaklar herkez oo fazla diyecek hadi fiattan alalım orası aynısını 5 lira daha ucuz diyecekler ordan alacaklar comboda üretici firmanın elinde kalacak eski bir otomotivci olarak bunları yaşadık.
    cidden piyasa karisacak gibi cktgnda bakalim nasil karsilanacak
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bunu daha önce piyasada fiorino ile denediler..

fiorino nemo bipper üçüde combo doblo gibi aynı banttan üretilen araçlardı hepside tr de kendi çapında sattı.. tabi fiorino açık ara doğal olarak fazla sattı ama ben bipper versiyonunuda nemo versiyonunuda görüyorum ara sıra..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de Opel ve Fiat gibi iki büyük firmanın hafif ticarisi üretiliyor. Tıpkı diğer birçok örnekte olduğu gibi... İsterse aynı arabayı Mercedes amblemiyle de üretsinler. Hiç umrumda olmaz. Bu benim ülkeme iş, istihdam, yan sanayi, tedarik zinciri, otomotivüretim teknolojisi olarak geri döner mi dönmez mi? Ben ona bakarım. Banane tasarımından, banane opel'in fiat'ın arabasının amblemini değiştirip piyasaya sunmasından. İsterse Avrupa'daki tüm marka ve modeller birbirinin aynısı olsun. Ben üretiyim de... Gerisi boş...

Burak-Akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmen dobloyu alıp logo ve ön panjur degişimi yapmışlar. bu kadar da özentilik olmaz
    Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de Opel ve Fiat gibi iki büyük firmanın hafif ticarisi üretiliyor. Tıpkı diğer birçok örnekte olduğu gibi... İsterse aynı arabayı Mercedes amblemiyle de üretsinler. Hiç umrumda olmaz. Bu benim ülkeme iş, istihdam, yan sanayi, tedarik zinciri, otomotivüretim teknolojisi olarak geri döner mi dönmez mi? Ben ona bakarım. Banane tasarımından, banane opel'in fiat'ın arabasının amblemini değiştirip piyasaya sunmasından. İsterse Avrupa'daki tüm marka ve modeller birbirinin aynısı olsun. Ben üretiyim de... Gerisi boş...
    kesinlikle katılıyorum

Alıntı Burak-Akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resmen dobloyu alıp logo ve ön panjur degişimi yapmışlar. bu kadar da özentilik olmaz
    İtalyan otomotiv şirketi Fiat'ın üst yöneticisi Sergio Marchionne, Fiat'ın Opel ile birleşmesinin maliyetlerde çok büyük tasarruf sağlayacağını söyledi.

Marchionne, Almanya'da yayımlanan Bild gazetesine verdiği demeçte, Avrupa'da küçük araç üreten Fiat ve Opel'in birbirine uyumunun iyi olmayacağı yönündeki iddiaları reddederek, "Bu modeller birlikte çok iyi uyum sağlayacak ve birbirini tamamlayacak. Ancak daha da önemlisi ortak platformda araç üretebiliriz ve böylece maliyetlerde büyük tasarruf yapabiliriz" dedi.

Fiat'ın Punto ve Opel'in Corsa markalarının parçalarının ortak olduğuna, iki şirketin zaten birlikte çalıştığına işaret eden Marchionne, "Opel ve Fiat aynı platformda bir milyon araç üretti" diye konuştu.

Fiat'ın Almanya'daki dört fabrikadan herhangi birini kapatmak istemediğini, ancak çalışma gücünün azaltılması gerektiğini ifade eden Marchionne, "Fabrikalar daha verimli olmalı. Opel, mevcut büyüklüğüyle hiçbir zaman para kazanamaz ve para kazanamazsa, hayatta kalamazsınız. Sendikaların kaygılarını anlıyorum, ancak gerçek bu" dedi.

Fiat'ın, Opel ile ilgili planı sendika yetkilileri arasında istihdamın azaltılacağı kaygılarına yol açtı.

Dün Marchionne ile Berlin'de bir araya gelen Almanya Ekonomi Bakanı Karl-Theodor zu Guttenberg, Fiat'ın Almanya'daki Opel'in üç montaj fabrikasını kapatmayacağını, ancak Kaiserslautern kentindeki motor fabrikasının geleceğini garanti etmediğini söylemişti.

Fiat'ın Opel'i borçsuz satın almak istediğini belirten Guttenberg, Opel'i yenileme masraflarının 5 ila 7 milyar euro arasında olacağını, bunun farklı hükümetlerin kredileriyle karşılanmasının düşünüldüğünü kaydetmişti.

Opel'in için gerekli devlet desteğinin uzun süreli olmaması gerektiğini ifade eden Marchionne, verilecek kredileri üç yıl içinde ödemeyi istediklerini bildirdi.

Alman Opel, İngiliz Vauxhall ve İsveçli Saab markalarını bünyesinde bulunduran General Motors (GM) Avrupa, 54 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor.

Almanya'da 25 bin kişiyi istihdam eden Opel'in İspanya, Belçika ve İngiltere'de de fabrikaları bulunuyor.

Bu arada Avusturya ve Kanada menşeli otomobil parça tedarikçisi Magna International, Opel'de azınlık hissesi almak için GM ile Alman hükümeti yetkilileriyle görüştüğünü açıkladı.

Şirket, görüşmelerin herhangi bir devralmayla sonuçlanacağına dair garanti olmadığını ifade etti.

Fiat, ABD'li otomotiv üreticisi Chrysler ile Opel'i satın alarak küresel otomotiv şirketi olmayı hedefliyor.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opeli almakdan vazgeçdi diye biliyorum Chryslerıda gm vermedi %49 hissesini satın aldı diye biliyorum fiat..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opeli almakdan vazgeçdi diye biliyorum Chryslerıda gm vermedi %49 hissesini satın aldı diye biliyorum fiat..
    Evet haber tarihi güncel değil 2009 iptal olma , tekrarlanma durumu hakkında net kaynak bulamadım fakat şu an net olarak sadece anlaşmaları var ticari taşıt üzerine doblo-combo
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vivaro-traffic satışları hakkında bilgisi olan varmı?tahmin ettiğim gibi renault mu önde?fark çok fazlamı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vivaro-traffic satışları hakkında bilgisi olan varmı?tahmin ettiğim gibi renault mu önde?fark çok fazlamı?
    Renault Trafic İkinci El Minivan, Panelvan ve Camlıvan, Sıfır Satılık Van grubu husisi ve ticari araçlar sahibinden.com'da

Opel Vivaro İkinci El Minivan, Panelvan ve Camlıvan, Sıfır Satılık Van grubu husisi ve ticari araçlar sahibinden.com'da

Net bir bilgi bulamadım fakat sahibinden de renonun modelleri daha yeni opelin yenisi fazla yok sanırım reno daha çok tutulmuş opelin sayısıda az 2.eli zayıf gibi ama sadece tahmin
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen hemen aynıymış ulan dıştan içten komple aynı sadece amblem farklı
    Anıl Atabey

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amcamda fiat motoru kullanıyorlar dedi fakat iş arkadaşlarım 1.3 cdti vs... görünce motor seçeneklerinde opelin dediler.Bende fiat motorlarının kullanıldığını duymuştum
    1.3cdti'in 1.3multijet, 1.9cdtı'in da 1.9jtd ile olan ortak bağını bilmiyorsunuz sanırım...
    916 V6 Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opel zaten benim bildiğim hiç bir zaman dizel motor üretmedi şu an ürettiği cdti dizeller fiattan aldıkları multijet ve jtd motorlar.. bundan önceki dti motorlu dizelleri ise ısuzudan aldıkları motorlardı.

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğin doblo olmuş

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

cnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görünürde ticari alanda reno daha hakim gibi duruyor dizel motor konusundada tercihim reno olurdu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)