320 karşıyız her zman :) ama 100-102 işlemleri severiz :) sap sap geziyoruz sap programıyla :)
Printable View
saat oldu 5,30 kafam çok bulanık kdvsi biten varmı:D:D
En kötü 30 tane firma var KDV si gönderilmeyen... :D
benim daha evrakları gelmeyen 4 firmam var adamlara anlatmaktan dilimde tüy bitti bi onların muhasebesini tutuyoz zannediyolar.
benimde babam mali müşavir 2 yıllık işletme okuyorum okul bitmek üzere boş zamanlarımda bürodayım sürekli 4 yıl okuduktan sonra naparım daha karar vermedim bazen zevkli bazen çok stresli bir iş halen kararsızım,ama babamın yanında çalışmaya şu an devam ediyorum
Yalnız işi giderek kırtasiyecilige soktular ,her şeyi bizim başımıza yıkma peşindeler ..Ayrıca son yasalarla birlikte her yapılan yanlışa bir cezaları var afları yok artık
Lisede muhasabe okumustum. Stajimi yaptiktan sonra ofis tarzi islerin ozellikle muhasebenin bana gore olmadigini anlamistim :) O gun bugun alakam yok muhasebe ile .
malesef muhasebe okuyorum bende :D
çiçeği burnunda smmm stajyeriyim, bu kadar çok muhasebeyle uğraşan olacağını düşünmemiştim forumda çok şaşırdım gerçekten :) bi okadar da sevindim aslında. 3 sene sonra inş. meslek mensubu olarak görüşürüz :)
medikal muhasebe..
varmıdır başka ?
bugün çıktım muhasebe dersinden kafam 1 milyon oldu ama yavaş yavaş öğreniyorum 100 kasa hesabı bugünlük bu kadar bilgi yeter :D
bende osmanbeyde bir muhasebe bürosunda çalışıyorum 3 yıldır, mikro kullanıyoruz gayette memnunuz programdan.
Bugün sgk ve aylık muhtasarların son günü KDV ye dalıp unutmayın... :D
Büro işi çok daha zor gibi eğer bulaşmadıysanız sakın derim.
Paranı alamazsın, mükellefe laf anlatamazsın, olmayacak faturaları gider yazdırmak isterler, hakim olmanız gereken kanun ve konu çoktur, iş yükü çok çok fazla on sene öncesine göre, yeni TTK ayrı bir dert zaten, yeni bildirim zorunlulukları geldi bu sene yakında mükellefin karısı hangi kuaföre gidiyor onu bile muhasebeciden soracaklar.
Evlenirken düğünümden önceki gün büroda sabahçı kaldım, Düğünün olduğu gecenin sabahı eşimle ilk sabahımda büroya gidip kdv yaptım... :)
Hergün üstümüze yeni yükler bindirilirken, tahsilat konusunda ücretler konusunda muhasebecilerin hakları konusunda hiçbir somut adım atılmıyor...
Oda malesef sırf aidat toplamak için var...
Hala adam akıllı bir mali tatilimiz bile yok... :)
Genç muhasebeci kardeşlerime sosyal mesaj olsun, siz anlayın artık... :D
kdvnin son günü bugun hem tahakkuk almanın hemde ödemenin
gelir vergisi göndermenin son günüde 29u onuda hatırlatalım :)
şu araç alım satım işiyle ilgili çözüme ulaşan muhasebeci müşavir varmı acaba aramızda:)
Bugün akşam saat 19:00 da evrak getiren mükellefim vardı, gerisini siz düşünün.
Muhasebeciliğin artık pek çekilecek tarafı kalmadı, her şeyi üzerimize yıktılar ama aldığımız ücretler 2004-2006 senesinden çok farklı değil, kısacası bu işin hoku çıktı ama şu an için başka çaremiz yok.
muhasebe okudum ama uzaktan yakından alakam yok :D
babam mali müsavir.
bende muhasebe okudum 7 yıldır aynı ofiste serbest çalışıyoruz.
bıktım,sokakta limon satıcam yemin ediyorum.
bıraktım artık ucunu kdv son gunu su boyle boyle...
ya musterının bırı aradı telde dedıkı
- karıyı bosıcam bana dılekce yazın.
onada bız bakıoz artık ya
artık herşeyide bize yıktılar vergi dairesinde memurlar oturuo misal eskiden BA BS memurın işiydi.
cekilmez hale getirdiler.
babamın tükkanın üst katında serbest muhasebeci bir abim var oğlu ile birlikte çalışan bugün aradılar baya yoğunlarmış rica etti boşta duracağına gel yardım et diye kıramadım :D
yarından itibaren ofisteyim D:
hah bu kadar muhasebeciyi bulmuşken sorayım merakım gitsin
neden muhasebecıler özellikle şirket muhasebecılerı satın alınan bır malın faturası onlara götürüldüğünde sankı para kendi ceplerinden cıkacakmış gibi faturayı getiren adama pis pis bakarlar :D :D :D
senelerdir çözemedim bu psikolojiyi :D
hacı özellikle şirket muhasebecileri demişin hemen cevap vereyim :D
o faturanın kaydı var ödemesi var ödemesi için müdürlerden afra tafra yemek var
giderlere atacan bi ton laf off off :D
babama diyorımki keşke manav olsaydın bende elmayı satadım giderdi ,
oda bana senın gibi oglum olcanı bilseydi 25 yıl önce şeyimi keser ataradım dedi :D
Üniversitede hiç sevmedim muhasebe bölümünü. Okuldan sonra 8 ay çalıştım yine alışamadım sevmedim sevemedim. Zaten nasıl bir iş ben anlamadım 8 ay boyunca eşşek gibi koşturdular benı, kuryemiyim muhasebecimiyim çözemedim :D Babamın işi gereği arabaların içinde büyüdüm zaten. Şimdi Jantçılık yapıyorum. Halimden gayet memnunum :)
muhasabeci asistanıyım ünileverde sap kullanıyoruz..
bende özel bi şirkette muhasebeciyim, netsis kullanıyoruz ,
b formlarına başladınızmı arkadaşlar :)
bi eta kullanan bizmiyiz ya :D
ocak ayından itibaren stajyerim, 3 sene sonra inş. smmm olacağım ama hiçbirşey bilmeyeceğim muhtemelen, şu an çalıştığım şirkette ön muhasebe tarzı bir iş yapıyorum iş öğrenecek bir yer yok, staj yapmak zaten piyasa da başlı başına dert, büro da çalışsan şartlar çok kötü bakalım hakkımızda hayırlısı artık. Ama gelecekte iyi yerlere geleceğini düşünüyorum bakalım.
Bende muhasebe sektöründeyim. Burdan tüm üstadlarıma selamlar olsun. Mali Müşavirlik Bürosunda calısıyorum. Mart ayını zar zor atlatmak üzereyiz. birde acıkogretim sınavları var. Tüm meslektaşlarıma allah sabırlar versin.