sizin hakkaten işiniz varmışkolay gelsin :) toplamda 20yada 25 olması lazım sadece benim yaptıklarım (muhasebe bürosunda çalışıyorum) onlarıda telefonla arayıp mütabakat yaptım :)
Printable View
ocak ayından itibaren stajyerim, 3 sene sonra inş. smmm olacağım ama hiçbirşey bilmeyeceğim muhtemelen, şu an çalıştığım şirkette ön muhasebe tarzı bir iş yapıyorum iş öğrenecek bir yer yok, staj yapmak zaten piyasa da başlı başına dert, büro da çalışsan şartlar çok kötü bakalım hakkımızda hayırlısı artık. Ama gelecekte iyi yerlere geleceğini düşünüyorum bakalım.
Bende muhasebe sektöründeyim. Burdan tüm üstadlarıma selamlar olsun. Mali Müşavirlik Bürosunda calısıyorum. Mart ayını zar zor atlatmak üzereyiz. birde acıkogretim sınavları var. Tüm meslektaşlarıma allah sabırlar versin.
SMMM stajı için başvurdum paramı yatırdım bugünde dosya açtırıyorum hadi hayırlısı başka hazirandaki sınava girecek kimseler varmı aramızda.
kurumlar vergisi uzatılsın hala bürodayız laaaan!!!
2 gündür kendimde migren belirtileri görüyorum. Sürekli akşamın bi saati ışık gözümü alıyor ve başım ağrıyor. İşler yoğunda olsa bırakıp cıkıyorum işleri. 1 tane evrak işleyesim gelmiyor. Meslektaşlarıma sabır dilerim.
Kurumları uzatmazlarsa ben bi kaç gece daha kalırım artık büroda... :D
bende salı günü yeni isime başlıycam :D ilaç sanayide zor zmanlar beni bekliyor maliyet muhasebesi yapıcam :D
Ben de smmm'yim, Allah sabır versin hepimize.
Kurumları son gün 23 45'de uzatırlar sivri zekalar...
bende çalışkan pazarlama'nın muhasebe bölümünde stajyerlik yapıyorum :)
Bende maliye okuyorum 1 ay sonra diplomamı alcam. Muhasebecilik yapmayı düşünüyorum ancak stajı nerde yapmamı tavsiye edersiniz? Smmm yanındamı başka bir şirkette mi?
hazır burda feyzli kardeşler abiler varken sorayım. işe girdim sigortam 1.5 ay geç başlatılmış. bunun parasını almak istiyorum. şimdi benim ne kadar istemem gerekiyor işyerinden? asgari ücret üzerinden.
Sigortalı olunca işveren maaşı ve ssk+işsizlik sig işveren payını gider yazıyor ve vergi matrahından düşüyor.
Bu yüzden sigortanın işverene maliyeti yerine, en düşük isteğe bağlı primini talep etmek hakkaniyet açısından daha uygun.
2012 yılında aylık 284 tl.
mali müşavirlik bürom var muhasebeciyim babam eski vergi denetmeni.
kurumları tahminen uzatacaklardır...
uzatmazlarsa herşey patates olur :D
@5500
rica ederim :)
Benim numerik klavyeden kıvılcım çıkıyor, bi tarafta kdv, bi taraftan muhtasar, yorulunca hızı düşürüp kurumlar yapıyorum. Dinlenmek için çalışıyorum :(
Ay sonu kesin mizan bildirimi var arkadaşlar, o da b formu ile birlikte cila olacak nisan ayına...