fena olmamış rs3 nasıl olur acaba
Printable View
fena olmamış rs3 nasıl olur acaba
A1+2 gıdıklama A3 olmuş :D ama iyi olmuş aykırı bişey yapmamışlar
koltuklar dandik duruyor
Ne kadar değişik bir audi :D
Yabancı forumlarda 7 ileri DSG şanzıman ve motor seçenekleri arasında 1.4 litre 180 beygirlik motor kullanılacağı da dile getiriliyor. Şayet doğru olursa 180 beygirlik 1.4 litre motor bayağı talep görür...
Aaaaa şişko A1.
A3'müş tüh..
yeditepe university sticker'ı yapıştırmamışlar, gerçekten çok radikal bi değişim olmuş şaşırdım...
a3 ler halen tek renk olarak çıkıyor fabrikadan dimi? başka rengini daha üretselerde bi değişiklik olsa, millet sıkılmıştır artık beyazdan.... :D:D:D
pahahhahahahahah :D yeditepe sticker :)
http://a1202.hizliresim.com/u/r/2z5rp.jpg
A1 e benzıyor :D
a1 in aynısının büyüğü.. a4ün götü olmayanı ki a4 de a6 nın küçüğü :D nefret ediyorum bu markadan bu kadar mı kişiliksiz tasarım yapılır.. bütün arabaları aynı boyutları hariç
süper olmuş herzamankı gıbı
a3 eski kasasından baya bi havalı bu sefer
Yeni a3 yine eskilerini andırıyor gibi dıştan bakınca ama iç dizayn güzel görünüyor..
çizgileri değişse de hala bir hava katamadıklarını düşünüyorum a3'e
x5 dızaynının ufagı olmus :)
A1'e benziyor... Eski tasarımı daha iyi bence.
Audi' de VW' nin Golf' te yaptığı gibi radikal olmayan çizgilerle yeni model çıkarıyor. Ancak Audi' nin son yıllarda tüm model serisi birbirini andırmaya başladı. İç tasarımdaki değişiklikler dış tasarıma göre daha fazla. Güncel modelde 9 senedir üretimde ve güncellenmesi şarttı. Tahminen bir kaç senede bir yapılacak rütuşlarla bir 10 sene daha götürürler!...