-
aynen bı saat once kocaelı ford fabrıkası yakınlarında gordum .yanımdan hızlı gecer gıbı oldu dedım cın yapımı heralde snr fren yaptı farları fln gorunce anladım plaka fln yoktu mavı renkteydı .dedım senı gıdı senı :D
bırazcık dar transporter gıbı uzun deıl orta karar bısey olmus ama ıyı gıdıo :D
-
içi falan gayet iyide arkası eski beşiktaşlı takoz recepten daha çirkin :D
-
Bu model transit custom yani nomal transitten daha kucuk ve binek. yeni transit seneye cikacak daha buyuk ve ticarete uygun bicimde. 3.5 cift turbo v6 365 hp ye kadar motorlara sahip olacak. Tr de sadece dizel olur muhtemelen. kisaca bu transit custom transitinyerine cikmadi. connect ile normal transitin arasinda bir model. vito ve transporter a rakip olacak.
-
-
Nasil olsa bu resimdeki arac gelmicek fazla diyoruz ya eksigi ile gelir o zamnda biz begenmeyiz:)
-
-
1993-2006 arası çocukluğumu gençliğimi yedi bu araba satarken gözyaşları dökmüştüm yenisini sevemedim ama ilerde muhakkak temiz birtane 93 alıcam :)
-
Suan Ford EuroServis'te ( Ford yol yardım ) calısıyorum kimse bana ford demesinn :icon13::icon13::icon13:
-
aşşırı sacmalamıslar, transit resmen cizgisinden cıkmıs olmamış tutulmazda bu araba TR de.
-
bence çok iyi olmuş.. trafikde böle araçlar görmek güzel oluyo ama tr'ye bu kadar yakışıklısı gelmez nasılsa :(
şöför tarafındakı bardaklık gibi olan göz uzun yolda rahatsız etmez mi ? :beuj:
-
Bu güzel olmuş :) Ama o kasalı Transit nedir arkadaş ömrümü yedi trafikte nereye kaçacağımı şaşırdım, çok hantal. :D
-
sanırım bi kaç ay önce gördüm 6 tane peşpeşe gidiyolardı baya güzel duruyodu :)
-
klima kumandaları, zengin sitelerinin arasında sırıtan gecekondular gibi kalmış.
-
-
dış tasarımı çok toparlak olmuş beğenmedim...ticari araca göre fazla şaaşalı duruyor içi...vw bu konuda hala çok daha önde bence...
-
Tasarım harikası olmuş ama bu dolulukta liste fiyatı baya kalın çıkabilir.
-
evet aşırı lüks görünümlü olmuş ve çok güzel olmuş ama caravelle, transporter arası ve aslından çoook uzak bir şey olmuş
-
bu araç transporter vitoya rakip olarak çıkarılıyor. Direk transit değil yani. Fiyatı vitodan ve transporterdan aşağıda olmazsa yeterli satış rakamına ulaşamaz. Rakam aşağıda çıkarsa iş yapar diye bekliyoruz
-
güzel olmuşta diğer kasalar gibi sağlamlık hissi uyandırmadı bende