dahada düşşün ya şöyle 70 e felan hanıma altın borcum var kesecek beni valla
Haziran ayina kadar tatli artacagini dusunuyorum ben aldigimda 79 du iki defa 109 u gordu o gunden haziranda yine gorecek
...
uzun vadede her türlü kazandıracaktır altın. alıp satıp kar üstüne kar etme düşüncesi bende de var ama alış satış arası kur farkından dolayı yine fazla bir kar beklememek lazım bana göre. yani 97.58 liranın altına düşecegini sanmıyorum altının. yani yine yüksek rakama alınca ettiginiz kar bişey ifade etmiyor bana göre.
İstanbul Altın Borsası (İAB) Başkanı Osman Saraç, 2012 yılının ikinci yarısından sonra altın ons fiyatının 2 bin dolara yükselmesinin beklendiğini, vatandaşın ise satış yönünde eğilimi bulunmadığını, yatırım cephesinin halen çok kuvvetli olduğunu söyledi.
Altın piyasasındaki son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saraç, 2012 yılının sonuna kadar arada düzeltmeler olsa da altın fiyatlarında adım adım yükseliş beklendiğini söyledi.
KAPALIÇARŞI ALIŞ SATIŞ ALIŞ SATIŞ
24 Ayar Külçe Altın (Gr.) 96,20 96,55 96,80 97,15
Cumhuriyet Ata Lira 640,00 649,00 643,00 652,00
22 Ayar Bilezik (Gr.) 87,55 94,60 88,10 94,70
Lira Ziynet 615,00 630,00 622,00 635,00
Yarım Ziynet 306,00 316,00 310,00 320,00
Çeyrek Ziynet 153,00 158,00 155,00 160,00
IMPOSSIBLE IS NOTHING
mart ayı sonunda 100TL olmasını bekliyorum açıkcası çünkü bundan 2- hafta önce 100,640 TL di tekrar aynı seviyelere gelicek ve nisan mayıs aylarında ve yaza doğru yükselişini görücez bence.1-2 senelik eski tabloya baktığımda bu aylarda hep böle inişler çıkışlar yaşanmış
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
böle bi konu vardı baya bi yazılan silindimi o?
100,6'lardan satıp bugünlerde geri alsaydım ciddi kâra geçecektim.. Kısmet değilmiş..
Bir daha o fiyatlara çıkarsa ya satar geri almak için düşmesini beklerim ya da yaz sonuna kadar bırakırım değerlensin
senin bu olay 3 kere başıma geldi. Bozdurayım diyorum yok ya yükselir bu şaha kalktı diyorum 1 -2 günde 5 tl cakılıyor. altın yılbaşından bu yana 100 küsürlere cıkıp anında 96 lara cakıldı 2-3 defa oldu. Bende altına endeksli hesap kullanıyorum. 1 kac tık güzel kar getirecekti ama bende cok pismanımen iyisi yazı beklemek acelen yoksa temmuz gibi zirve yapıyor altın zaten.
benim Kullandığım bankada Kuyumcukent şubesinden yanlış olmasın 50 şer gram ın katlarında ham altın veriyor. Kapalıçarşıda satılan şerit şeklindeki kredi kartı boyunda kesilerek satılan altın oluyor ham altın. Alış satış kuru yok. Çünkü işçilik değer kaybetme yok işlemeye hazır altın. Ama ben şuan yatırım amacıyla altına endeksli hesap kullanıyorum. Benimde amacım mevcut gramımı arttırmak kısa vadede kar ettirmez zaten altın. Senelerdir araba almak icin biriktirdiğim param ile son anda vaz gecip ailem in de bir bir miktar yardım etmesiyle ev almak icin yatırıma cevirdim. Önce evi garanti ye alayımda sonrası gelir allah'ın izniyle. Ne demişler Dünya'da mekan ahirette imanForum bilgilerinde yaşım 32 görünüyor. Aslında 24 yaşındayım. 2. kere adminlere başvurdum düzelmedi. Böyle kabullendim bende. Yani yaşanacak şeyler var. O yüzden ev olayı garanti olsun. Elbet bir gün hayalimi gerçekleştiririm.
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
düşüş devam ediyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)