Bu ne lan ımpreza ruhu gitmiş resmen umarım subaru yeni ürettiği modelini acaba bir öncekileri gibi çok sattıracağını hiç sanmıyorum
Bu ne lan ımpreza ruhu gitmiş resmen umarım subaru yeni ürettiği modelini acaba bir öncekileri gibi çok sattıracağını hiç sanmıyorum
Subaru sıçtı , artık sıvamayada başladı. Arkadaş markaya baktığın zaman adrenalin salgılatan hiçbir özelliği kalmadı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
peugeot bitirdi honda bitirdi ford bitirdi sonunda subaru da bitirdi efsanelerini
Fuji Heavy Industries'de birisi sıçmış bokuna şekil vermiş bu çıkmış.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yahu ben hakkate anlamıyom bu arabaları dizayn eden adamlar.Hiçmi zevk olmaz insanda ya.Sti güzel cıkar diye ümit ediyorum
Bir gün mutlaka GC8 kasa'ya dönecek,Mustang 2005 ve sonrasında nasıl döndüyse...Çünkü efsana GC8 ile başlamıştı.Ama beklentim 22B yeni teknoloji ve hatlarla olursa kaç para olduğuna bakmam,dalarım...![]()
focus gibi olmuş , yazık etmişler efsaneye ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
gayet hoş araç. fazla ön yargılı yaklaşmışssınız. imprezaların hakettiği ve ihtiyaç duyduğu kalite araca yansımış. artı bu fotolardaki araç max 2.0 litre falan olan düz versiyon. wrx, sti modelleri çıktığında hepinizin tepkisinin değişeceğini biliyorum. ben şimdiden sevdim. sti modeli en az güncel sti modeli kadar güzel olacaktır hiç şüphem yok.
ayrıca unutmayın ki 1.5 imprezaya bile sti kanat taktırdığınız an araca dönüp dönüp defalarca bakıyorsunuz. yayaların tepkiside aynı şekilde artıyor. 1 kanada bakar yanibekleyin ve görün
![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
en mantıklı ve net yorum olmuş +1000 bencede bu baz versiyon wrx yada sti çok güzel olur herkesin fikri değişir o zaman,fotolardaki 1.6 yada 2.0 modeli bile bence şuanki kasanın aynı versiyonlarından daha kaliteli ve şık olmuş subaru sevmem pek ama bu sefer güzel olucak sanırım![]()
INFINITE PERFORMANCE
Favorim GD type II
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)