girişi 220V çıkışı 380V olan sürücüler var.
aynı şekilde 24v giriş 380V çıkış sürücü sanmıyorum ki olsun.
sürücü 24 ve ya 220 ile çalışmıyor çıkışları hep 380.
ona göre araştırmanı öneririm.
Printable View
girişi 220V çıkışı 380V olan sürücüler var.
aynı şekilde 24v giriş 380V çıkış sürücü sanmıyorum ki olsun.
sürücü 24 ve ya 220 ile çalışmıyor çıkışları hep 380.
ona göre araştırmanı öneririm.
Yavuz zaten motror ve redüktör her yerde var. Buna uygun kart yapacak birisi lazım.
Farkli konu acmak istemedim bana da elektrikli bisiklet projesi icin 24 volt 250 watt veya ustu guclerde motor gerekiyor. Izmirde arastirma hic yapmadim ama internetten baktigim kadariyla my1016 kodlu motor bu islerde genelde kullaniliyor. Izmirde hali hazirda.bu motorlardan bulabilir.miyim ? Ya da ustu guclerde motorlari ?
İnternette hazır bisiklet kitleri var uygun fiyatlara, bence hiç uğraşmadan öyle birşey alın.
ama eğer diyorsanız ben daha güçlü birşey yapıcam, o zaman istanbulda karaköye gitmeniz lazım :) Yada R/C model motorlarına bakarsanız çok güzel şeyler yapabilirsiniz..
Hazir kitlerin fiyatlari gordugum kadariyla ucmus durumda. Hem diy tarzinda birsey olsun istiyorum. Nasil olsa surucu kartini da kendim yapicam. Derdim sadece motoru bulmak. Geri kalanlari kolayca halledebilirim :)
Tamam abi ilk isim oralara bakmak olcak cankayada da bulabilirim sanki o bisikletcilerin oldugu yerlerde
Birinci Kordonda var E-kit satan bisikletçi. Sadece bisikletin arka veya ön tekerleriğini değiştiriyorsunuz. Biz ithal edecektik çok araştırmıştım zamanında ama fiyat ve performans olarak tatminkar değildi.
Bir e-kit daha var tavsiyem onu araştırın veya siz uygulayın arka ve ön tekerlekte aynı anda çift motor dağ bisikleti olarak kullanıyorlardı , performansı çok etkileyici.
Motor bulup fiyat alabilsem aslinda ederi nedir toplam.maliyet ne olacak ona gore bir karar verebilirim. Motor buldugum zaman bunlara karar vericem. Bulabilcegim yer hakkinda bilginiz var mi?