ellerinize saglik paylasim ıcin tesekkurler
Printable View
ellerinize saglik paylasim ıcin tesekkurler
mükemmel bir paylaşım olmuş,teşekkürler:)
Ned Kelly hikayesi biraz farklı yanlız söylenenlerin hepsi doğru ama yaptıklarının çok mantıklı nedenleri vardı.. Kitabını okumuştum tam aklımda değil şuan
Çok güzel bir paylaşım , Elinize Sağlık
Keyifle okudum degisik hikayeler adamlar olmek bilmemis :)
7. Edward Teach nam-ı diğer Karasakal iyiymiş adam harbiden filmlerdeki gibi 9 canlı paylaşım için sağol bi solukta okudum
teşekkürler paylaşım için escobarın kendi kendini öldürdüğünü bende ilk defa ogrendım
escobarin hikayleri coktur , hatta en son oglu film cekimi icin proje yapiyordu .
bir rivayete gore saklanirken bir dag evinde , kizi usudugu icin 2 milyon dolar nakiti sominede yaktigi soylenir :D
güzel derleme emgıne saglık
escobarın nationalda canlandırmalı ablasının aile yakınlarının ve o zamanki polis savcı yetkililerinin ağzından çekilmiş bir belgeseli vardı.. ara sıra natioanlda yakalarsanız döndürüyorlar adam bildiğin hem ordusu hem polisi hem savcısı olan hükümet gibi bir adam.. para öyle çok ki adam kendi adasında kendi savana sını kuruyor afrikadan zürafa gergedanlar falan getirtiyor ve işin komik yada ilginç yanı halk çok seviyor koruyor kolluyor hatta aziz melek gibi görüyorlar çünkü adam aşırıda merhametli binlerce aileyi besliyor yardım ediyor uçakları var mesela defalarca köylülere hastaneye acil çocuk doğumu v.b gibi işler için tahsis ediyor yani adam çok seviliyor...
Teşekkürler...
tşkler......
tesekkurler, bu tür paylaşımların bollaşması dileğiyle, şirket içinde paylaştım ben de :D
güzel paylaşım ...
Güzel paylaşım teşekkürler...
"Kelly idama mahkum edilince yargıca “Oraya gidince sizinle orada karşılaşacağım” dedi. Birkaç hafta sonra yargıç öldü."
öhöm öhöm öhöm teşekkürler paylaşım için
Teşekkürler ..