Bende yakın zamanda sahip olduğum 106 gti turbo'dan acaip zevk alıyorum öyle böyle değil yani :) birde bakımları zor olmasa yavrunun ahh ah :)
Printable View
Bende yakın zamanda sahip olduğum 106 gti turbo'dan acaip zevk alıyorum öyle böyle değil yani :) birde bakımları zor olmasa yavrunun ahh ah :)
Golf 3 gti abf. Huzur bulurdum...
bi çok araba kullandım ama kendi 306 sedanımızı kullanmaktan cok zevk alırdım.. nissan navara 2.5tdi 197hp 4x4 kullandım bi ara oda ayrı bi zevk ya herkese tepeden bakıyodum falan :D ama 306nın tadını hiçbiri vermedi bugüne kadar..
şu an kullandığım vtec benim için en zevkli olandır.
e39 520i kesinlikle harika bide daha hacimli ve temiz olsaydı kullandığım araba heralde benle tabuta kadar gelirdi..
Ayrıca r56 cooper s,i inanılmaz zevkli bulan ben burdaki yorumları görünce acaba r53 nasıl bişey çok merak etmeye başladım:)
valla 18li yaşlarımın ilk arabası uno SXie sonrasında geçen sene Allah vti da binmeyi nasip etti honda gurubundan bide 94 Accord EX mükemmel keyifle sürdüğüm araçlardı.
Bmw 330ci , Crx , E30 325 Anca bunları kullanabildim hepsinde farklı hazzları hisstetim :D
1995 ASTRA HB 1.6 16v
Focus ST225 MK2 electric orange.
s2k.
(10 karakter)
e39 m5--Arkadaş aracıydı hakkını veremesemde çok eğlenceliydi
c5 corvette--kuzenin aracı,otomatik olmasa daha iyiydi
88'300sel-- mercedes--eski kendi aracımız ehliyeti almadan önce kullandım en son 2002 de.
3.0si Z4--test sürüşünde kullanmıştım Limitlerini zorlamam için bana izin veren Emre beye tekrar tekrar teşekkürler..
kendi araçlarım arasındaysa E30 325i-ve CLK200k kullanmaktan ençok zevk aldığım araçlardır..
z4 2.2 tiptronick, kullandığım 1 saat zevki tavan yaptırdı, işallah bir gün z4 bana da nasip olur.
96 da 87 model şahin ...artık ferrariye binsem bu saatten sonra o zevki alamam...
Ford Sierra Sapphire Cosworth (4X4)
transporter t5
93 model suzuki pikap, toyota corolla, hyundai h 1oo, bmw 525 i