hayalim. ;)
Printable View
1933 model general motors:):)
sadece zevk soruluyorsa 106 gti üzerine tanımam.....hayat akışınızı değiştirir.....
Sahip olduklarimdan subaru sehir icinde cok iyiydi..
Kullandiklarim arasinda c6 belki kisa oldugundan dolayi asiri zewkli gelmisti...
masseratti ghibli 2.8 twin t
Broadway :D
passat 2.0 TDİ rahat huzurlu konforlu yol tutusu super gıdısı gayet ıyı sessız vs.
520 nın amortısorlerı bıraz seslı geldı mesela
en güncel olarak ome_rs best kankamın crx ini ilk kullandığım geceyi unutamıyorum bacaklarım titremişti resmen :D
E39 M5 benim de hedefim :)
Arkadan 400 hp + manuel, kasa da m paket 520i :) temiz guzel bi tane olsun omur boyu satmam
Kullanmadim ama kesin muhtesem, hissediyorum :D
mercedes axor 3228 kamyon. onun verdiği zevki hic bi arabada bulamadim. Kesinlikle denemelisiniz :D
95 yılında 91 ya da 92 modeldi tam hatırlamıyorum kırmızı bir crx kullanmıştım. İnanılmaz keyifli gelmişti o zamanlar :) Hiç unutmam aldığım hazzı...
dip basık araçta kullandım arazi aracıda.. ama yüksek araç her zaman daha keyifli oldu benim için toyota land cruiser da mükemmel keyifli bir araçtı..forester zaten yazmıştım..arazi ve suv bence daha zevkli
Şimdi hatırladım, yine aynı sene merterde otururken nissan s13 vardı karşı komşumuz Mehmet abide. Binbir rica ile kullanmıştım. O da muhteşem bir deneyim di o senelerde :) Eskiden çok daha güzeldi hayat...
Sanırım crx kullanması gercekten keyifli arac bi keresindede cooper S kullanmıstım sc li oda keyifliydi bayagı
205 gti 1.9
M3 e46 / e92 veya M5 e39 kullanmış olmayı isterdim :rolleyes:
Onun haricinde çok farklı araçlar sürmedim, albea accent fiesta jetta vs. :)
Albeadan sonra accent ilaç gibi geldi ama :p
sedan vti suan typer kullanıyorum ama vti nin verdiği zevki bana vermedi
e36 3.28ci ve vtı şimdiye kadar kullandığım en güçlü araçlar bunlar ama e36 gerçekten çok keyifli idi
kesinlikle e39 m5 o keyfi verebilecek bi araç olduğunu düşünmüyorum
dedikodumu yapmayın nan ilk defa dizel bilmediğim bi aracı kullandım cuk gibi araba alısana kadar sacmaladı biraz
rıdvan sen hiç konusma önce 5e atmayı öğren :D
http://www.motosikletpazari.com/ilan...ri/12876/1.jpg
Sıcak yaz gecesinde, sadece boxerla şuna binip turlamanın keyfi hiçbişeyde yok.
(rx8sesi için) 350z
blob eye impreza WRX STI :) efsaneydi efsane :(
gc , gd subarular XD
'84 Alfa Romeo GTV
'90-'91 Honda CRX
'98 Jeep Grand Cheokee 5.9
2004 sti`m vardı. ondaki hazı bi daha hiç bir araçtan alamadım.
bi sti sürmek nasip olmadı ya arkadaş pfff :(
valla çok araba sürdüm diyemiycem şuana kadar ruhsatında ismim yazılı 3 arabam oldu. Başkasının arabasına da elimi sürmediğim için;
MCS,107 ve Hyundai Coupe içinden tabiki Mcs diyicem.
bugeye wrx kullanmıştım, ciddi keyifliydi sti kullanmak nasip olmadı :)
st185 celica gt4..
bir de seneler önce ehliyetim bile yokken kullandığım arkadaşımın abisinin arabasıydı E36 M3 de çok zevkliydi :)
Suzuki B-King
yaş 32 10 dan fazla spor aracım oldu en zevkli aracım tipo 2000 16 v sedicivalvoleydi şimdi gsi biniyorum daha pek bişey anlamadım :)