-
Suanki aracim,ikinci olarak da eskiden abimin izmir draglarinda sezon kupasi aldigi atmosferik yuklu E30 3.25imiz. Ardindan sattigimiz s2000 ve dorduncusu de arkdasimin rx8 r3 uydu. Arkadan ceker arac siralamamda E30 un birinciligi acik ara bunu belirtim. :)
-
-
sahip olduklarımın arasında en keyifle sürdüğüm 106 gti dı, kullandığım olaraksa e46 m3 cabrio muhteşem gerçekten..
-
subaru gc8 :) sonra bi gc8 hevesi başladı sürüp gidiyor.
-
-
ww volt ama dolu olacak 106 gti
-
omega, geniş arabaları seviyorum :D
-
bugüne kadar ALLAH'a şükürler olsun mercedes e serisinden jaguar s type a kadar bi sürü lüks ve orta sınıf araç kullandım ama hiçbirisi babamın ticarisi gazelle 3302 ve benim tempra 2.0 kadar keyif vermedi...
-
Alıntı:
Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı
e39 m5
hayalim. ;)
-
1933 model general motors:):)
-
sadece zevk soruluyorsa 106 gti üzerine tanımam.....hayat akışınızı değiştirir.....
-
Sahip olduklarimdan subaru sehir icinde cok iyiydi..
Kullandiklarim arasinda c6 belki kisa oldugundan dolayi asiri zewkli gelmisti...
-
masseratti ghibli 2.8 twin t
-
-
passat 2.0 TDİ rahat huzurlu konforlu yol tutusu super gıdısı gayet ıyı sessız vs.
520 nın amortısorlerı bıraz seslı geldı mesela
-
en güncel olarak ome_rs best kankamın crx ini ilk kullandığım geceyi unutamıyorum bacaklarım titremişti resmen :D
-
Alıntı:
smg_fcb Nickli Üyeden Alıntı
hayalim. ;)
umarım en yakın zamanda allah bir tane nasip eder :icon_tup:
-
E39 M5 benim de hedefim :)
Arkadan 400 hp + manuel, kasa da m paket 520i :) temiz guzel bi tane olsun omur boyu satmam
Kullanmadim ama kesin muhtesem, hissediyorum :D
-
mercedes axor 3228 kamyon. onun verdiği zevki hic bi arabada bulamadim. Kesinlikle denemelisiniz :D